-
Co to za piosenka?Hej, mam w głowie teledysk tej piosenki, 2 pary siedzą w barze rozmawiają itp. na ...
-
Azjatycki remix?[wiocha.pl]
-
Co to za nuta którą słychać w tle tego filmiku?[youtube.com]
-
Jaka nuta leci w tle?[joemonster.org]
-
Zna KtoŚ TĄ NutkĘ???[youtu.be] 2:23 minuta
-
Szukam Piosenki.W teledysku chłopak przychodzi do jakiegoś domu/klubu i widzi ładą dziewczynę która mu się podoba. ...
-
Wykonawca i tytułPoszukuję Wykonawcy i tytułu do tego utworu Dance 2000-2005
-
TeledyskSzukam piosenki, której teledysk często przewijał się w wakacje 2016 np. na eska.tv :) Blondynka ...
-
Piosenka z filmu Ostatnia RodzinaCzy ktoś wie, jak się nazywa utwór lecący w tle od 0:06 do końca? Załączam ...
-
Proszę o pomoc w znalezieniu utworuWitam Wszystkich koneserów dobrych brzmień Od jakiegoś roku próbuje znaleźć mojego "świętego gralla". Utwór typowo instrumentalny ...
-
Kto wie, jaka piosenka?Cześć wszystkim! Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki Eurobeat z późnych lat 80-tych. [youtube.com]
-
Szukam PiosenkiSłucham sobie piosenki ( [youtube.com] ) i w 0:47 pojawia się kawałek kojarzący mi się ...
-
Co to za techno w filmiku od 3:05?Chodzi o ten fragment z "dziećmi Neo" ;) [youtube.com]
-
co to za muza[youtube.com] od 1:09
-
Tytuł i wykonawcaMotyw od 1:00 - 1:20 [youtube.com]
-
Piosenka o Polsce w duecieOstatnio słyszałem piosenkę która była o naszym kraju. Śpiewali ją kobieta i mężczyzna. O tym, ...
-
jaki jest tytul tej piosenkijaki jest tytul piosenki , jest ona po ukrainsku ale mysle ze to polska piosenka ...
-
Muzyka Z KanaŁu Alpha Destiny[youtube.com] 1:11 Nigdzie nie mogę jej znaleść,niby w opisie filmu jest podana skąd ją ma ...
-
nutajaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul [youtube.com]
-
Wyzwanie!!! Nuta nie do znalezienia..Szukaam tej nuty od prawie pół roku. Prosze o tytuł ewentualnie link.
-
Co to za nutki w tle? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ![youtu.be] 15:08 i 15:50
-
Do Rozpoznaniamoże ktoś to rozpozna co to jest?
-
co to za muzyka ?to chyba muzyka z jakiegoś filmu? może ktoś rozpozna.
-
Muzyka z filmu reality highCzy ktoś wie jak nazywa się piosenka w tle gdy dani i Cameron zrywają? ...
-
Facet śpiewa yeyeyeye i baby baby, średnio szybkie, wciągające;)Wydaje mi się, że ta piosenka często leciała w radio,rok, dwa lata temu. Nie wiem, ...