-
Snapchat Bella ThorneJakiś czas temu, myślę, że jeszcze był to listopad widziałam Story Snapchata Belli Thorne. Miała ...
-
Nazwa Audio z podanego filmikuWitam, poszukuje instrumental orginalny tego utworu [youtu.be]
-
Tytul utworu z fimiku youtube. Prawdopodobnie ATB.Szukam tytulu utworu ktory zaczyna sie Zaraz na poczatku tego filmu. Wolny utwor, damski wokal. ...
-
Teledysk sprzed ok 2 latWidziałam go parę razy na Esce. Śpiewa dziewczyna i w teledysku są też postacie animowane... ...
-
Jak się nazywa muzyka z filmika reZiego?Muzyka zaczyna się od 0:16 [youtube.com]
-
KoŁysanka????Mam wielką prośbę. W jednym z odcinków telenoweli argentyńskiej (1991 r.) usłyszałem muzykę- która ...
-
Muzyka latynoskaPoszukuje wszelkich kaset na których jest ta piosenka: Piosenka szukana docelowo jest zupełnie inna, ale ...
-
Dziewczyny uciekające przed gosciemSzukam piosenki z teledyskiem gdzie (chyba) było cos takiego ze koleś widzi dziewczynę i za ...
-
Proszę podajcie tytuł tej piosenkiJaki tytuł ma ta piosenka
-
PROSZĘ O POMOC!!!!! "CELESTE" (odc. 134) /1991 r.Witam podczas trwania odcinka argentyńskiej telenoweli w tle słychać- sentymentalną muzykę. "SHAZAM" nie znalazł tego ...
-
shaun baker explode z damskim wokalemszukam piosenki która ma melodie taka samą bądź podobną do piosenki Shaun Baker - Explode, ...
-
Znacie może tą wstawkę po rosyjsku? z jakiego utworu?Chciałbym poznać piosenkę której tekst po rosyjsku (?) słychać tj w refrenach, pomożecie? [youtube.com]
-
Szukam utworu na podstawie teledyskuSzukam nuty, muzyka elektroniczna, dynamiczna bez wokalu. Niestety pamiętam tylko fragment teledysku, który leciał na ...
-
Co to za piosenka?Hej, mam w głowie teledysk tej piosenki, 2 pary siedzą w barze rozmawiają itp. na ...
-
Azjatycki remix?[wiocha.pl]
-
Co to za nuta którą słychać w tle tego filmiku?[youtube.com]
-
Jaka nuta leci w tle?[joemonster.org]
-
Zna KtoŚ TĄ NutkĘ???[youtu.be] 2:23 minuta
-
Szukam Piosenki.W teledysku chłopak przychodzi do jakiegoś domu/klubu i widzi ładą dziewczynę która mu się podoba. ...
-
Wykonawca i tytułPoszukuję Wykonawcy i tytułu do tego utworu Dance 2000-2005
-
TeledyskSzukam piosenki, której teledysk często przewijał się w wakacje 2016 np. na eska.tv :) Blondynka ...
-
Piosenka z filmu Ostatnia RodzinaCzy ktoś wie, jak się nazywa utwór lecący w tle od 0:06 do końca? Załączam ...
-
Proszę o pomoc w znalezieniu utworuWitam Wszystkich koneserów dobrych brzmień Od jakiegoś roku próbuje znaleźć mojego "świętego gralla". Utwór typowo instrumentalny ...
-
Kto wie, jaka piosenka?Cześć wszystkim! Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki Eurobeat z późnych lat 80-tych. [youtube.com]
-
Szukam PiosenkiSłucham sobie piosenki ( [youtube.com] ) i w 0:47 pojawia się kawałek kojarzący mi się ...