-
Szukam Piosenki znam tylko TeledyskWitam mam mały problem. Szukam tytułu piosenki ale niestety znam tylko teledysk.Akcja działa się się ...
-
Jak nazywa się ten utwórWitam, szukam pomocy w rozpoznaniu nazwy utworu. Jadąc w paryskim metrze nagrałem filmik z akordeonistą.[youtu.be] ...
-
co to za piosenka?[www24.zippyshare.com]
-
Znana piosenka kiedysW piosence śpiewa kobieta slychac bebenki z tego co pamietam to spiewala cos takiego: A ...
-
Pomocy! Co to za utwórEd sheeran i co dalej? Co to za remix
-
Szukam pewnej piosenki.Cześć! Szukam pewnej piosenki, której teledysk widziałem przez krótką chwilę. Trudno mi zdefiniować gatunek. Z akcji zapamiętałem ...
-
Proszę o tytułZna ktoś może tytuł tej piosenki? Jeżeli tak to proszę się podzielić ????
-
Jak nazuwa sie ten utwór ?Od kilku dni poszukuję tytułu utworu ( znalazłem tylko pewien jego fragment w jednym materiale ...
-
Nazwa Piosenki PomóżcieSzukam piosenki z lat od 2000 do 2010, w której teledysku starszy gośc podchodzi do ...
-
Szukam muzki, próbka ktoś zna ?Szukam tej muzyki/piosenki a mam tylko próbkę dźwięku nie znam tytułu ani autora Tu jest filmik ...
-
Muzyka 2:15Jak nazywa się muzyka 2:15? [youtube.com]
-
Co to za nutka?[youtu.be] 1:15 minuta
-
Tytuł utworu lecącego w tleWitam Wie ktoś co to za tytuł lecącej w tle muzyki od 0:13 do końca filmiku ...
-
Pomożecie mordeczki Dj Killer[www120.zippyshare.com] Nutka wchodząca 34:10
-
Nieprzygotowani S2 odc 10Poszukuje pilnie utwór z tego odcinka [youtube.com] 18:10
-
played a liveHej! W irlandzkim pabie leciał utwów: safari duo - played a live.. tyle ze w ...
-
piosenka z silowni calypso - go to try try tryusłyszałam tę piosenkę dzisiaj na siłowni, w tekście było coś jakby "go to try try ...
-
Pomocy, co to za piosenkaPiosenka jest na yt oraz była puszczana też na kanałach typu Viva. Ogólnie występuje w ...
-
Co to za nutka??!![youtu.be] 18:10 minuta
-
Co to za piosenka :)?[youtube.com]
-
co to za piosenka?[www24.zippyshare.com]
-
Pamiętam końcówkę, ale nie pamiętam skąd to. Bardziej chodzi o piosenkęW teledysku, czy też filmie na samym końcu mężczyzna stoi tyłem i ogólnie jest dość ...
-
Szukam tytułów kilku nutek , LINK YT[youtube.com] 1:30 - 2:25 - 3:10 - 4:20 !!!!! - prosiłbym bym bardzo o te utworki ...
-
szykam piosenki pomóżciewitam na jednej z imprez usłyszałam piosenkę ktorej za chiny nie moge nigdzie zlokalizowac, słowa ...
-
piosenka z Warsaw Shoreznacie może piosenke z warsaw shore odcinek 4 sezon 8 czas w ktorym leciała piosenka ...