-
Szukam nuty z filmiku na youtube[youtube.com] Hej. Jak nazywa sie nuta z tego filmiku ?? leci od 00:25 do 00:30 ...
-
Koniec piosenkiZnacie moze piosenke z tego filmiku? To jest sam jej koniec bo więcej nie pamietam ...
-
Muzyka w tle[oddshot.tv] Co tam leci w tle ?
-
Co to jest?Znaleziony w szpargałach fragment utworu.
-
PiosenkaSzukam amerykańskiej piosenki. Na początku kobieta czeszę mężczyznę przed wejściem do domu. Następny fragment to ...
-
Tytuł piosenkiWitam, zna ktoś tytuł piosenki z filmiku zaczynającej się w 10:02 minucie? [youtube.com]
-
Kto zna tę melodię? ;)Witam... to melodia z piosenki prawdopodobnie z lat 80.. tak myślę.. może 70? ;) I ...
-
Jak nazywa się ta melodia - tło z filmika remka minecraftTa melodia pojawia się od początku tego odcinka, czyli od 0:00 do 2:00 : [youtu.be] [youtu.be] tutaj od ...
-
Co to za piosenka? Moze byc z kanalu trapnation albo cos takiegoJest jakas piosenka wlasnie z kanalu typu trapnation ktora mniej wiecej tak leci [vocaroo.com] nie ...
-
TVGRYpl -"Tysiąc postaci na ekranie - jak gry generują tłumy?" utwór z 2:30[youtube.com] utwór rozpoczyna się w tle już w 1:40 jednak przechodzi na pierwszy plan na ...
-
Świąteczny utwór w tleSzukam piosenki od 2:00 z tego filmu pomocy ! [youtu.be]
-
Piosenka z seta22:10 minuta tego seta: [www24.zippyshare.com]
-
Szukam Piosenki znam tylko TeledyskWitam mam mały problem. Szukam tytułu piosenki ale niestety znam tylko teledysk.Akcja działa się się ...
-
Jak nazywa się ten utwórWitam, szukam pomocy w rozpoznaniu nazwy utworu. Jadąc w paryskim metrze nagrałem filmik z akordeonistą.[youtu.be] ...
-
co to za piosenka?[www24.zippyshare.com]
-
Znana piosenka kiedysW piosence śpiewa kobieta slychac bebenki z tego co pamietam to spiewala cos takiego: A ...
-
Pomocy! Co to za utwórEd sheeran i co dalej? Co to za remix
-
Szukam pewnej piosenki.Cześć! Szukam pewnej piosenki, której teledysk widziałem przez krótką chwilę. Trudno mi zdefiniować gatunek. Z akcji zapamiętałem ...
-
Proszę o tytułZna ktoś może tytuł tej piosenki? Jeżeli tak to proszę się podzielić ????
-
Jak nazuwa sie ten utwór ?Od kilku dni poszukuję tytułu utworu ( znalazłem tylko pewien jego fragment w jednym materiale ...
-
Nazwa Piosenki PomóżcieSzukam piosenki z lat od 2000 do 2010, w której teledysku starszy gośc podchodzi do ...
-
Szukam muzki, próbka ktoś zna ?Szukam tej muzyki/piosenki a mam tylko próbkę dźwięku nie znam tytułu ani autora Tu jest filmik ...
-
Muzyka 2:15Jak nazywa się muzyka 2:15? [youtube.com]
-
Co to za nutka?[youtu.be] 1:15 minuta
-
Tytuł utworu lecącego w tleWitam Wie ktoś co to za tytuł lecącej w tle muzyki od 0:13 do końca filmiku ...