-
Gitara klasyczna, instrumental, ktoś kojarzy co to?Witajcie! W załączniku podaję utwór, który usłyszałem w radio. Było to chyba w 2008r. Zapowiadający ...
-
co to za piosenka?[www24.zippyshare.com]
-
Ktoś może wie, kto to śpiewa?Zwykle tak to bywa, gdy nie szukasz przygody, każdy ruch tyłkiem to złote gody. Kiedy myślisz, że ...
-
Pilna pomoc fani disco poloWitam szukam piosenkarza z programu disco relax z lat 90 koles siedział na scenie ...
-
TeledyskHej słuchajcie trochę dziwna sprawa. W głowie mam scenę jak śliczna dziewczyna zmuszona jest do ...
-
Piosenka z introj.w Jak nazywa się piosenka z intro [youtube.com]
-
Piosenka z filmu NaruciakaPoszukuję piosenki, którą słychać, kiedy Naruciak wtrąca komentarze (w ciągu całego filmiku): [youtu.be]
-
Szukam piosenki ale nie znam wykonawcy.Słyszałam ją rok temu na kanale muzycznym Mad w Grecji. Teledysk był kręcony na tle ...
-
tytuł piosenkiTytuł piosenki w tle [facebook.com]
-
Piosenka z damskim wokalem z tekstem "wan't you back"Cześć. Szukam piosenki, najbardziej przypominała styl muzyczny house z tego co pamiętam, z damskim wokalem, ...
-
Piosenka z filmiku na yt Pokemon GoCześć, bardzo proszę o tytuł piosenki która leci od 7:40 do 9:54 w tym filmiku: [youtube.com]
-
Co to za muzyka z MAMA 2016?Chciałam się zapytać co to za muzyka z filmiku poniżej. Oryginalnie leciała w zeszłorocznym rozdaniu ...
-
Co to za rap ??Szukam już trochę tego i nie mogę znaleźć jak by ktoś pomógł bym był bardzo ...
-
Co to za nuta ?Zna ktoś może od 6:13 do 6:19 z góry dzięki bardzo [youtube.com]
-
Tytuł piosenki 20te urodziny Andziaks YoutubeWitam serdecznie, bardzo proszę o podanie tytułu utworu z filmiku 20 urodziny Andziaks. No jaram ...
-
Muzyka w tle.Witam, co to za muzyczka leci w tle? [youtube.com]
-
co to jest za nutka?[youtube.com] fragment 3:21
-
co to za piosenka?[www24.zippyshare.com]
-
Pamiętam tylko teledysk...poszukuje piosenki gdzie w teledysku był czarnoskóry mężczyzna, który idzie nad klifem przy szronie :D ...
-
muzyka celtyckaSZUKAM PIOSENKI,MUZYKA CELTYCKA/IRLANDZKA CZESTO POWTARZA SIE SLOWO FOREST.POMOCY.
-
123 Sat - tańcząca paraHej Wam, poszukuję piosenki, która kiedyś bardzo często leciała na kanale 123 Sat (prawdopodobnie początek ...
-
tytuł piosenki z yt z filmików andziaksczy zna ktoś może piosenkę, która leci w tle filmików, które wrzucam poniżej? [youtube.com] [youtube.com]
-
Klubowy remix lub deep house Mariah Carey - Always Be My BabyTak jak w temacie poszukuje tego remixu Mariah Carey - Always Be My Baby
-
Remix "Seven Nation Army" z Muzycznego RadiaHej, ktoś kojarzy remix który leci co jakiś czas na muzycznym radiu z Seven Nation ...
-
Nazwa nutki : 2:00Jak powyżej;] [youtube.com]