-
szukam piosenki z dziwnym teledyskiemPOMOCY!! szukam piosenki ale pamiętam tyko urywki teledysku, był czarno biały ale (chyba) nie z ...
-
Szukam piosenki teledysk starsi ludzie się bawiąSzukam polskiej piosenki, pamiętam tylko teledysk z jakby domu seniora. Ktoś pomoże?
-
Chlanie w teledysku, parę tekstów pamiętam.Szukam już mega długo tej nutki, pamiętam parę urywków tekstu (nie wiem czy dokładnie tak ...
-
Tytuł pierwszej nutki klubowaWitam.Jak ktoś zna to poproszę o nazwę pierwszej nutki
-
Pamiętam tylko kawałek teledyskuWitam, szukam danej piosenki od ponad 3 miesięcy niestety z marnymi skutkami. Otóż pamiętam niestety ...
-
RadioPartyaudycja PArtyBoy z dnia 20.10.2017 od godziny 00:25 do 01:00 kojarzy ktoś nutki ?
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] Co to za utwór dokładnie od 0:07?
-
Energy 2000 (Katowice) - CHRISTMAS PARTY (25.12.2017) up by PRAWYlink do seta [www36.zippyshare.com] Prosiłbym o tytuł nutki z 2h34min45sec BO WYMIATA OSTRO !!
-
Techno, 12 secMoże komuś obił się o uszy taki kawałek piosenki techno (czy może remixu) o takim ...
-
PomoŻe KtoŚ, Szukam MiesiĄcami????jak Nazywa SiĘ Ta Instrumentalna Muzyka?[youtu.be] Od 0:56 do końca Jaki tytuł ma ta instrumentalna muzyka (epic music) w tle. Bardzo proszę ...
-
muzyna z intro[youtube.com] prosze o tytul muzyki z inro
-
Co to za piosenka?Witam,szukam piosenki która ma miej więcej taki tekst: "to właśnie tak do serca twego biec ...
-
Nazwa piosenkiJak się nazywa piosenka w której na teledysku chłopak wychodzi z domu na balkon i ...
-
Szukam - TeledyskTeledysk - goście siedzą ubrani w starym stylu i grają w pokera, w tle płyta ...
-
Co to za kawałek?Jak w tytule. Muzyka z facebook [facebook.com]
-
Ktoś rozpozna tytuł, autora lub cokolwiek?Próbowałem jakoś po słowach znaleźć ale nic to nie dało. Programy do rozpoznawania nie dają ...
-
Szybka piosenka zaczynająca się od "when I was a little boy.."Witam, szukam piosenki, prawdopodobnie z lat 80 badz początku 90 a może , miałem ją ...
-
Szybki polski rap z tłem DISCO/DANCE/TECHNO1 stycznia, po wro krążyła ekipa z głośnikiem puszczając przedziwny kawałek. Utwór po polsku. Rap. ...
-
DJ Hazel Muzyka z klubu 11.02.2017Witam mam mega prośbę mógł by ktoś zrobić Tracklistę ? +++
-
Piosenka z filmiku na YTInteresuje mnie piosenka ktora leci pod koniec filmiku. Ktos cos? [youtube.com]
-
Piosenka mówiona przez kobietę w refrenie saksofon!NIE tango in harlemWitam, jakis czas temu w sklepie slyszalam fajną , bardzo wolną nutę. Jest ona mowiona ...
-
Co za piosenka ? PilneWitam rozkimina roku 2018 co za utwór leci od : 0,12 do 0,14, oraz 2:01 ...
-
Co to za nutka 9:05Co to za piosenka tutaj jest link z góry dzięki [youtube.com]
-
Co to za piosenka na początku leci[youtu.be]
-
yt[youtube.com] muzyka z filmiku