-
funky disco boogieWitam, szukam pewnej piosenki, którą usłyszałam kilka miesięcy w radio. Niestety w porę nie sprawdziłam ...
-
Kojarzy może ktoś?To była taka piosenka pop, podobna nieco do You're my heart, you're my soul, często ...
-
Pokaz Car Audio, piosenka z golfa??Link : [youtube.com] Tak jak w tytule. Zna ktoś piosenkę która gra w golfie? Od ok. ...
-
witam,wie moze ktos co to za piosenkawitam,wie moze ktos co to za piosenka [youtube.com] nagranie z Jerozolimy
-
Jak nazywa się muzyka od 0:00 do 0:08?Witam. Chciałam się zapytać, czy dałoby radę dowiedzieć się, jak zwie się muzyka z początku ...
-
Muzycze radio kawałek house z 11.1.2018Witam Poszukuję usilnie nutki z muzycznego radia...leciała 11.1.2018, kawałek udało mi się nagrać
-
Tytuł nuty od 15 sekundy ?Tytuł nuty od 15 sekundy ? Zna ktoś ? [youtube.com]
-
Tańczący afroamerykaninHej. Wiem, że to dosyć trudne zadanie i nie wiem czy komukolwiek uda się rozkminić ...
-
Wrzucam kawałek utworu do rozpoznaniaProszę o rozpoznanie kawałka utworu, z góry dziękuję :D
-
Czy ktoś kojarzy tę piosenkę?[youtu.be] Kolega poprosił o pomoc, nie mam żadnych danych na temat tego utworu.
-
Polski rap, znam tylko kilka słów z piosenkiPiosenkę usłyszałam na jakiejś domówce, ale nie mogę jej znaleźć. W refrenie ostatnie zdanie ...
-
Tytuł dwóch piosenekCześć Już od paru tygodniu szukam tych dwóch kawałków, mam nadzieje, że wy pomożecie. Pierwszy kawałek dział ...
-
Muzyka z outra na kanale Pawlikowe FandubyWitam, zna ktoś tytuł muzyki, która zawsze leci w outrze na kanale Pawlikowe Fanduby na ...
-
szukam piosenki z dziwnym teledyskiemPOMOCY!! szukam piosenki ale pamiętam tyko urywki teledysku, był czarno biały ale (chyba) nie z ...
-
Szukam piosenki teledysk starsi ludzie się bawiąSzukam polskiej piosenki, pamiętam tylko teledysk z jakby domu seniora. Ktoś pomoże?
-
Chlanie w teledysku, parę tekstów pamiętam.Szukam już mega długo tej nutki, pamiętam parę urywków tekstu (nie wiem czy dokładnie tak ...
-
Tytuł pierwszej nutki klubowaWitam.Jak ktoś zna to poproszę o nazwę pierwszej nutki
-
Pamiętam tylko kawałek teledyskuWitam, szukam danej piosenki od ponad 3 miesięcy niestety z marnymi skutkami. Otóż pamiętam niestety ...
-
RadioPartyaudycja PArtyBoy z dnia 20.10.2017 od godziny 00:25 do 01:00 kojarzy ktoś nutki ?
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] Co to za utwór dokładnie od 0:07?
-
Energy 2000 (Katowice) - CHRISTMAS PARTY (25.12.2017) up by PRAWYlink do seta [www36.zippyshare.com] Prosiłbym o tytuł nutki z 2h34min45sec BO WYMIATA OSTRO !!
-
Techno, 12 secMoże komuś obił się o uszy taki kawałek piosenki techno (czy może remixu) o takim ...
-
PomoŻe KtoŚ, Szukam MiesiĄcami????jak Nazywa SiĘ Ta Instrumentalna Muzyka?[youtu.be] Od 0:56 do końca Jaki tytuł ma ta instrumentalna muzyka (epic music) w tle. Bardzo proszę ...
-
muzyna z intro[youtube.com] prosze o tytul muzyki z inro
-
Co to za piosenka?Witam,szukam piosenki która ma miej więcej taki tekst: "to właśnie tak do serca twego biec ...