-
popularny utwór electroSzukam elektronicznego utworu sprzed paru lat, którego refren kilka razy można było go usłyszeć w ...
-
Prześmiewcza piosenka o chłopakuSzukam piosenki polskiej w takim luźnym stylu, wiem że tekst był tam o chłopaku, który ...
-
poszukuję piosenki, 2 głosy, po angielskuHej, tak jak w temacie. Z miesiąc temu w busie słyszałem piosenkę. Nie wiem co ...
-
co to za nutkaheja, moglby mi ktos pomóc co to za nutka, na streamie gurala dzisiaj puszczal: [youtu.be] dodam, ze ...
-
wolna piosenka rockowaSzukam piosenki w której śpiewa facet i w jednym fragmencie jest sam wokal z uderzeniami ...
-
wykonawca tego utworu?[youtube.com]
-
Co to za nuta?Szukam piosenki z video
-
Kawałek z seta CJ Arta (Noc DJów RDC z 2006 r.)niezwykle energetyczny utwór Progressive/Trance. niestety wciąz po kilkunastu latach nie wiem, kto go stworzył. Chciałbym ...
-
Czy znacie tą piosenkę? (Nagranie mojego nucenia)Jest to dość wesoła nuta, bez żadnych słów. Oczywiście jest w nieco szybszym tempie niż ...
-
Paul Van DykeSzukam teledysku Paula Van Dyke'a. Nie pamiętam nic z tytułu, ani nic konkretnego, jedynie, że ...
-
Jaki to kawałek? (progressive/Trance z 2004 r.)Kawałek nagrałem na kasetę w 2004 r z audycji Wieczór i noc DJ-ów. Przesyłam go ...
-
Jaka to piosenka? Będę wdzięczny za pomoc!Pomóżcie proszę :)
-
Piosenkajak nazywa się piosenka? w teledysku występuje dziewczyna i bardzo przystojny młody chłopak ale tylko ...
-
Polska ballada z Polsatu2 z wiolonczeląPamiętam że na przełomie lat 90 i 2000 chyba na Polsacie2 puszczali teledyski polskich zespołów ...
-
Nazywam pomidorem to wodniste ścierwoPoszukuję piosenki o zimie z tekstem jak w tytule: "nazywam pomidorem to wodniste ścierwo". Leciała ...
-
Kto pomoże?Co to za piosenka leci w tle? Proszę pomóżcie :)
-
Wycinek wokalu - inny utwórWitam, Szukam utworu w którym wykorzystany jest ten sam krzyk kobiety i na nim utwór się ...
-
Czyj to utwórCzyj to utwór techno ze zwiastuna filmu DJ
-
Muzyka z 3:17 :D[youtube.com]
-
Fragment z Seta z klubu [ Jeden utwór ]Proszę o pomoc . Ktoś kojarzy ? Niestety nie wiem z jakiego seta ,ale myślę ...
-
Mocny bass, prawdopodobnie Clubbasse[youtube.com]
-
Nutka w tle BARDZO PILNE :( https://youtu.be/hk2rN2J_05g?t=8m44sJeśli ktokolwiek kojarzy prosze o tytuł :/ [youtu.be]
-
Muzyka z filmiku na ytTutaj jest filmik [youtube.com] chodzi mi o ten bit/podkład z góry dziękuje
-
Stawiam pizze temu, kto znajdzieMuzyke z tego filmiku: [facebook.com] CAKIEM POWAZNIE ADRES i LECI PIZZA
-
Nuta w tleCo to za piosenka 0:10 - 1:52 [youtube.com]