-
Nazwa utworu.[youtube.com] Interesuje mnie nazwa utworu z 0:41
-
Szukam informacjiJakiś czas temu odkryłam na YT muzykę wykonywaną na skrzypcach przez skrzypka/ skrzypaczkę Mila Khodorkovsky. ...
-
Prosze o pomoc w celu znalezienia muzyki z klubu ;cHejka, potrzebuje Waszej pomocy aby znalezc ta nutke z filmiku ;o
-
-
Piosenka z H&M w oczekiwaniu na połączenieJedyne co wiem, śpiewała ją kobieta, głos miała podobny do Adele... nie wiem czy dobrze ...
-
Nie mogę przypomnieć sobie tytułu piosenkiMam pytanie czy znacie piosenkę w której teledysku był zamek możliwe że pioruny .Dziewczyna i ...
-
Pump squad Co to za remix?Co to za remix? :)
-
Jak nazywa się tytuł tej piosenki z INTRA The Hogaty[youtube.com] Podsyłam link poszukuje całej piosenki
-
Jak nazywa sie ta piosenka?1:03 [youtube.com]
-
W klipie dwóch dużych ochroniarzy zaczyna się bujać do piosenki pod koniecCześć, Był kiedyś taki klip w którym (o ile dobrze pamiętam) dwóch ochroniarzy stało na bramce. ...
-
Piosenka z filmiku na youtubeInteresuje mnie piosenka ktora leci pod sam koniec filmu. [youtu.be]
-
Muzyka z filmu Podatek od Miłości.Cześć, szukam piosenki z zapowiedzi filmu Podatek od Miłości, piosenka zaczyna się od 1:50 minuty, ...
-
Piosenka z YTWitam dokładniej poszukuje piosenki z tego filmiku [youtube.com]
-
popularny utwór electroSzukam elektronicznego utworu sprzed paru lat, którego refren kilka razy można było go usłyszeć w ...
-
Prześmiewcza piosenka o chłopakuSzukam piosenki polskiej w takim luźnym stylu, wiem że tekst był tam o chłopaku, który ...
-
poszukuję piosenki, 2 głosy, po angielskuHej, tak jak w temacie. Z miesiąc temu w busie słyszałem piosenkę. Nie wiem co ...
-
co to za nutkaheja, moglby mi ktos pomóc co to za nutka, na streamie gurala dzisiaj puszczal: [youtu.be] dodam, ze ...
-
wolna piosenka rockowaSzukam piosenki w której śpiewa facet i w jednym fragmencie jest sam wokal z uderzeniami ...
-
wykonawca tego utworu?[youtube.com]
-
Co to za nuta?Szukam piosenki z video
-
Kawałek z seta CJ Arta (Noc DJów RDC z 2006 r.)niezwykle energetyczny utwór Progressive/Trance. niestety wciąz po kilkunastu latach nie wiem, kto go stworzył. Chciałbym ...
-
Czy znacie tą piosenkę? (Nagranie mojego nucenia)Jest to dość wesoła nuta, bez żadnych słów. Oczywiście jest w nieco szybszym tempie niż ...
-
Paul Van DykeSzukam teledysku Paula Van Dyke'a. Nie pamiętam nic z tytułu, ani nic konkretnego, jedynie, że ...
-
Jaki to kawałek? (progressive/Trance z 2004 r.)Kawałek nagrałem na kasetę w 2004 r z audycji Wieczór i noc DJ-ów. Przesyłam go ...
-
Jaka to piosenka? Będę wdzięczny za pomoc!Pomóżcie proszę :)