-
WawaSłuchajcie nie pamiętam zupełnie jak się to nazywało i nie wiem do konca jaki to ...
-
"have you ever felt a heartbeat"szukam piosenki zaczynającej się "have you ever felt a heartbeat"
-
nowa reklamaWitam. czy ktoś wie coś o muzyce z nowej reklamy napoju herbacianego FUZE TEA ?
-
TytułWitam nie potrafię znaleźć owej piosenki która jest w minucie 8:44 z góry dziękuje za ...
-
znacie tą muzykę z fb[facebook.com] nazwa tej nutki
-
Co to za piosenka na fragmencie nagranym??Cóż to może być za piosenka? Próbowałem chyba wszystkiego i muszę zostawić to tutaj :)
-
Piosenka z radiaWitam! Szukam piosenki, którą słyszałem wczoraj w radiu, nie pamiętam stacji. Refren to:"budzę się rano ...
-
co to za piosenka?chodzi mi o tytuł i wykonawce najlepiej,bo nigdzie nie moge znaleźć.
-
Szukam piosenkiWitam szukam tytułu piosenki, pamiętam tylko teledysk, zaczyna sie pokazaniem domu na wzgórzu, potem wszyscy ...
-
Bit z piosenki[youtube.com] Poszukuje bitu z tej piosenki SAMEGO BITY Lub piosenki w ktorej ten bit jest ...
-
Czy kojarzy wam się z czymś melodia 0:23-0:49? Jeśli tak to z czym?Wokal jest trochę podobny do LP, ale mi chodzi o melodię. Piosenka z filmu "The ...
-
NałęczowiankaCzy zna ktoś tytuł tego utworu z którego jest muzyka wykorzystana w tej reklamie podaję ...
-
Turecka muzyka z youtubeWitam mam pytanie czy zna ktoś tytuł pierwszej piosenki z tego seta podaję link [youtu.be]
-
Muzyka z zabawki baby laptop.Witam wszystkich. Od tygodnia staram się rozpoznać muzykę użytą w zabawce. Nikt mi nie potrafi ...
-
piosenka z telenoweli skradzione życia odc 70[youtu.be] 4:27
-
Kawałek z klubowego setaMoże zna ktoś tytuł piosenki, która zaczyna się w 15 minucie? [seciki.pl]
-
piosenka z telenoweli "Skradzione życia"[youtu.be] od 12:58
-
Piosenka z teledysku.Witam, poszukuję piosenki z lat około '90. Wokalista jest w specyficznych okularkach i krótkich dredach. ...
-
Tytul muzyki z filmuCzy ktos potrafi zidentyfikowac piosenke w filmie Green Street 3 w 1;05;00 ? Link do ...
-
Piosenka z filmiku[cda.pl] Zaczyna się w 0:30 trwa mniej więcej do połowy filmiku. Pozdro :) Może znajdzie się ...
-
Piosenka w tleHej, [youtube.com] Gdzie znaleźć melodię, która leci w tle? Ktoś może coś kojarzy?
-
Pierwsza piosenka.Witam. Pomoże ktoś znaleźć lub zna pierwszą piosenkę z filmiku ? - [youtube.com] Szukałem po słowach ...
-
Szukam piosenki z tego filmu/A'la manieczki/techno/housePiosenka leci właściwie od samego początku do połowy, ale bardzo dobrze ją słychać 1:30. Jak ...
-
jaka to piosenka?szukam piosenki kobieta w niej śpiewa dżej dżej dżej
-
Wie ktoś jaka muzyka leci w filmie na youtube pt. Niesamowita Islandia HD / Amazing Iceland (ENG)Tutaj zamieszczam linka do filmu. [youtu.be] Shazam nie wykrył tej muzyki więc zwracam się o pomoc ...