-
Polski rapWitam szukam piosenki polskiego rapu/papu kilka lat temu często puszczanego między innymi na esce. Jedyne ...
-
Zna ktoś remix? Shazm nie chce współpracować :DZna ktoś remiksera tej piosenki? Wiem, ze tytuł to ATB - Let You Go Ale pytanie ...
-
Wie ktoś jak się nazywa to Techno?Witam wie ktoś jak się nazywa ta muza? Bardzo proszę o pomoc,poniżej zamieszczam plik :D
-
Vincent Vik i Blue Base System - co to za artyści?Witam! Ostatnio natrafiłem na składankę, na której są utwory w wykonaniu tych dwóch wykonawców. Chciałbym się ...
-
co to za piosenkaKochani szukam piosenki, bo wczoraj usłyszałam na imprezie a nie wiem jak się nazywa, śpiewa ...
-
Piosenka z 'przerywnika' w Radio ZETCześć, szukam piosenki, która pojawia się w takim krótkim (20s) miksie puszczanym w przerwie pomiędzy utworami/reklamami ...
-
Jaki to utwór, rozpoczynający i kończący audycję ?[youtube.com]
-
Znacie tytuł piosenki biesiadnej / polki?Od jakiegoś czasu szukam takiej biesadnej piosenki, w której na koncu refrenu śpiewają "Hola hej" ...
-
Muzyka z reklamy musical.ly 2017-18Ufffff. Mam taką prośbę o pomóc, w reklamie musical.ly na youtube była taka piosenka typu ...
-
volume volume eeewWitam szukam piosenki często leci w radiu a w refrenie jest volume volume eee , ...
-
Tytuł piosenekCześć,szukam tytułu dwóch piosenek . Pierwsza jest z blondynką tańczącą w pokoju chyba na łóżku ...
-
Co to? :)Dzięki za pomoc :)
-
WawaSłuchajcie nie pamiętam zupełnie jak się to nazywało i nie wiem do konca jaki to ...
-
"have you ever felt a heartbeat"szukam piosenki zaczynającej się "have you ever felt a heartbeat"
-
nowa reklamaWitam. czy ktoś wie coś o muzyce z nowej reklamy napoju herbacianego FUZE TEA ?
-
TytułWitam nie potrafię znaleźć owej piosenki która jest w minucie 8:44 z góry dziękuje za ...
-
znacie tą muzykę z fb[facebook.com] nazwa tej nutki
-
Co to za piosenka na fragmencie nagranym??Cóż to może być za piosenka? Próbowałem chyba wszystkiego i muszę zostawić to tutaj :)
-
Piosenka z radiaWitam! Szukam piosenki, którą słyszałem wczoraj w radiu, nie pamiętam stacji. Refren to:"budzę się rano ...
-
co to za piosenka?chodzi mi o tytuł i wykonawce najlepiej,bo nigdzie nie moge znaleźć.
-
Szukam piosenkiWitam szukam tytułu piosenki, pamiętam tylko teledysk, zaczyna sie pokazaniem domu na wzgórzu, potem wszyscy ...
-
Bit z piosenki[youtube.com] Poszukuje bitu z tej piosenki SAMEGO BITY Lub piosenki w ktorej ten bit jest ...
-
Czy kojarzy wam się z czymś melodia 0:23-0:49? Jeśli tak to z czym?Wokal jest trochę podobny do LP, ale mi chodzi o melodię. Piosenka z filmu "The ...
-
NałęczowiankaCzy zna ktoś tytuł tego utworu z którego jest muzyka wykorzystana w tej reklamie podaję ...