-
Piosenka ReggaeProszę o pomoc w rozpoznanu piosenki z galerii handlowej?
-
Z filmu Zagłada z 2006, wokalista miał głos podobny do wokalisty grupy Archive.Jw. tak przynajmniej mi się wydawało...Nagrałam fragment napisów końcowych tego filmu przez przypadek i na ...
-
Co to jest za remix?W sieci znalazłem tą wersję pod remixem (Bootleg Remix) ale tylko w jednym miejscu. Midomi ...
-
Utwór z końcówki filmu Sala SamobójcówJak w tytule, szukam utworu z końca Sali Samobójców, kiedy Dominik próbuje zwymiotować zażyte leki. ...
-
Czy ktoś zna tytuł tego utworu?Potrzebuję nazwę utworu z tego linku [youtube.com]
-
Czy to na pewno ten tytuł?Sprawdźcie proszę
-
Kiedy został wydany ten utwór?K-BooX - Feelin' Right
-
Kojarzy ktoś tę nutę ?Jest w stanie ktoś rozpoznać utwór który zaczyna się w 4:14 ? słychać go ...
-
Maroon VWitam,leciała piosenka albo na MTV UK ,Albo na MTV Dane Maroon V taki teledysk ...
-
Prosiłbym o szybką pomoc[youtube.com] - Link do filmiku Muzyka zaczyna sie w 0:10 :3
-
Plis rozpoznajcie tytuł :)[youtube.com] muzyka trwa od 1:40min do 3min dzięki za pomoc
-
Nutka z Youtobe / ShotySiema, szukam tej piosenki / Remixu która jest w niżej załączonym filmie ;) [youtube.com]
-
dj lacros pomoze ktos?poszukuje utworu z 75min zna ktos? [www90.zippyshare.com]
-
Czy ktoś zna?Piosenka był kiedyś popularna na musical.ly i w radiach. Na teledysku była kobieta ciemnej karnacji ...
-
ol maj lojfPiosenka prawdopodobnie techno, dance, trance; w refrenie posiadała notę "ol maj lojf". Przypuszczam, że śpiewana ...
-
Melodia na fortepian ze skeczu kabaretu HrabiChodzi o kilkusekundowy fragment z 1:34 skeczu "O podatkach" (gdy Bajer zaczyna śpiewać "a ja ...
-
Jaki tytuł piosenki?Piosenka spiewa kobieta. Tekst opowiada o tym ze przed slubem jej maz lubil kiedy rozkladala ...
-
Piosenka - tutuł?Co to za piosenka? nie mogę nic znaleźć. pomocy :) [facebook.com]
-
Jaki tytuł muzy[youtube.com]
-
co to za piosenka?[www24.zippyshare.com]
-
pytanie o starszy utwór [Future Funk]czy ta piosenka "ミカヅキBIGWAVE - Love at First Sight" została stworzona z innego istniejącego starszego ...
-
Muzyczka z gifa na CoubieOstatnio, przeglądam sobie coub-a i natknąłem się na pewnego gifa i spodobała mi się muzyka. ...
-
co to za nuta!?"tak bardzo kocham ciebie tak nie mogę tak dłużej bez ciebie gdyby to nawet sensu ...
-
proszę o tytuł tej piosenki jesli ktos wie PILNE :D z góry dziękujeszukam piosenki klubowej tej z załączonego pliku prosze tytuł jej będę bardzo wdzięczna
-
"ty plus ja widze ciebie seksmisji"Chodzi mi o muzyke z kategorii rapu.. zapamietalam tyle co w nazwie i potem jest ...