-
Szukam tytułu mam 19 sekund utworu ale nie moge go odnaleść plis o pomoc![megawrzuta.pl] posiadam tylko taką cześć utworu to chyba jekieś retro wave 80s ale nie moge tego ...
-
Piosenka z filmiku na YouTubeWitam wszystkich serdecznie! Czy ktoś mógłby pomóc mi odgadnąć tytuł piosenki z tego filmiku ? Chodzi ...
-
Tytuł melodiiWitam! Jestem tutaj nowa. Konto założyłam bo melodia, która jest w załączniku nie daje mi ...
-
Z jakiej piosenki jest ten teledysk?Cześć! Szukam piosenki ale niestety pamiętam tylko jak wyglądał teledysk. Dziewczyna po wypadku trafia do ...
-
szukam z dj deckemcześć. szukam pewnej muzyki ma YT na ekranie przez cały czas jest łysy mężczyzna trzyma w ...
-
Muzyka latino z setaCześć szukam piosenki z tego seta [chomikuj.pl] zaczyna się ok 24:03 minuty słowami Rewolution Rewolution ...
-
Motór - piosenka z filmu.[youtu.be] Ktoś poznaje pisenkę od 3:32? Kawałek nie jest wymieniony na końcu.
-
Utwór z klubuSiema , szukam piosenki w która nie ma tekstu lecz w refrenie jest takie na ...
-
piosenka z imprezySzukam piosenki z klubu w Krakowie dokładnie : Four Music Club, która leciała w piątek ...
-
Aut lang syne, co to za wersja?Ktoś poszukuje konkretnej wersji utworu Aut lang syne, zgranie z kasety telefonem. Shazam sobie nie ...
-
Szukam jazzowej piosenkiPomocy, szukam piosenki. Melodie mam w głowie, ale tylko wyrywki słow: play my guitar; and ...
-
Amerykański rap, raperzy + jedna piosenkarkaPiosenka sprzed max kilku lat, dosyć znani raperzy + jedna znana piosenkarka, teledysk dzieli się ...
-
Polski rapWitam szukam piosenki polskiego rapu/papu kilka lat temu często puszczanego między innymi na esce. Jedyne ...
-
Zna ktoś remix? Shazm nie chce współpracować :DZna ktoś remiksera tej piosenki? Wiem, ze tytuł to ATB - Let You Go Ale pytanie ...
-
Wie ktoś jak się nazywa to Techno?Witam wie ktoś jak się nazywa ta muza? Bardzo proszę o pomoc,poniżej zamieszczam plik :D
-
Vincent Vik i Blue Base System - co to za artyści?Witam! Ostatnio natrafiłem na składankę, na której są utwory w wykonaniu tych dwóch wykonawców. Chciałbym się ...
-
co to za piosenkaKochani szukam piosenki, bo wczoraj usłyszałam na imprezie a nie wiem jak się nazywa, śpiewa ...
-
Piosenka z 'przerywnika' w Radio ZETCześć, szukam piosenki, która pojawia się w takim krótkim (20s) miksie puszczanym w przerwie pomiędzy utworami/reklamami ...
-
Jaki to utwór, rozpoczynający i kończący audycję ?[youtube.com]
-
Znacie tytuł piosenki biesiadnej / polki?Od jakiegoś czasu szukam takiej biesadnej piosenki, w której na koncu refrenu śpiewają "Hola hej" ...
-
Muzyka z reklamy musical.ly 2017-18Ufffff. Mam taką prośbę o pomóc, w reklamie musical.ly na youtube była taka piosenka typu ...
-
volume volume eeewWitam szukam piosenki często leci w radiu a w refrenie jest volume volume eee , ...
-
Tytuł piosenekCześć,szukam tytułu dwóch piosenek . Pierwsza jest z blondynką tańczącą w pokoju chyba na łóżku ...
-
Co to? :)Dzięki za pomoc :)