-
Szukam tytułu.Oto fragment piosenki, przepraszam za jakość.
-
Rozpozna ktoś? Shazam nie pomaga ..Chodzi mi o pierwszą nutę I o tą z 8 minuty [m.facebook.com]
-
Tytuł muzyki w tle pilnie ![youtube.com]
-
piosenka z klubupiosenka w której śpiewa facet (a właściwie to bardziej mówi niż śpiewa) she coś tam ...
-
Piosenka electro „im sorry „Szukam puosenki ktora kiedys slyszalem na radio helax ,cos pokroju electro. Powtarza sie w refrenie ...
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?Oto jej fragment, przepraszam za jakość.
-
co to za kawałek?? (rap) pomocy !!,,Rozpływam sie po joincie, rozkmin swoj dzien/cien i spojrz na horyzoncie..." Czesc to sa jedyne ...
-
Tytuł piosenki której parodia była nadawana w "Szopce Noworocznej w Muzeum (Nowy Rok 2016/2017)"Witam, prosiłbym o możliwą identyfikację wykonawcy i tytułu piosenki której fragment załączam w pliku poniżej ...
-
Ekwador azteka bigstar kris hazelHej. Prosiłbym bardzo o podpowiedź tytułu tej nutki, nic mi nie przychodzi do głowy
-
Jaka to piosenka od 3:30[youtu.be] Powie ktoś? Od paru dni siedzi mi to w głowie
-
co to za nutka ? (LINK)[youtube.com]
-
Co to za kawałek ?,,Rozpływam sie po joincie, rozkmin swoj dzien/cien i spojrz na horyzoncie..." Czesc to sa jedyne ...
-
Co to za piosenka w 2:35 - 4:05[youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Wszystko rozpoczyna się w szpitalu, gdzie pod kroplówkami lezy mloda dziewczyna, a obok niej są ...
-
Zaginiony teledyskSzukam piosenki, a mianowicie teledysku gdzie młoda dziewczyna (w wieku nastoletnim) pakowała wszystko do jednego ...
-
Poszukiwana piosenkaPoszukuję piosenki która leci w tle tego filmiku [facebook.com]
-
Remix "Where have you been" na EsceCześć, jak w temacie, szukam remixu "Where have you been" Rihanny. Słyszałam go tylko przez ...
-
Szukam polskiego utworuWitam.Szukam utworu polskiego,w którym gość śpiewa mniej więcej takie słowa: "ubrudzony w piasku..." , "popycha ...
-
Chillowy bit z filmikuWitam. Poszukuję lecącego w tle tego filmiku: [instagram.com]
-
Czy znacie piosenkę z tego krótkiego prywatnego filmiku?Jakość nie powala ale jest dobrze słyszalna. Proszę o pomoc :)
-
Co To Za Piosenkamoże ktoś z was kojarzy piosenke z yt. nie ma za dużo wyświetleń ani łapek ...
-
Fortnite - Sezon 3Witam, potrzebuję tytułu tej nutki: [youtube.com] z góry dziękuję!
-
polski utwór, "...żeby móc siebie dać..."Poszukuje utworu który wczoraj słyszałem. Jest to kawałek z gatunku polski rock. W refrenie śpiewa ...
-
Co to za muzyka z jednego filmu o Peugeocie 508oto ten filmik [youtube.com]
-
Szukam TeledyskuSzukam teledysku który widziałem bardzo dawno . Jest tam M@&%#n, willa z dziewczynami, w środku ...