-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, pamiętam, że był to black rap, hip hop, w teledysku mężczyzna był chyba ...
-
Szukam piosenki po teledyskuSzukam piosenki po teledysku, anglojęzyczna, RAP/Hip-Hop, pamiętam, że teledysk przedstawiał młodego chłopca nad którym znęcano ...
-
Jaka to piosenkaKochani usłyszałam tą nutkę i zależy mi na znalezieniu jej całej proszę o pomoc
-
BellatrixWitam pracuje w nl i na hali słyszałem pewną piosenkę z którą mam problem w ...
-
Rozpoznacie piosenkę po teledysku?Szukam utworu którego słuchałem kilka lat temu... Problem w tym że pamiętam tylko urywki z ...
-
Szukam piosenki granej dzisiaj po godzinie 12 w radiu trendyJak wyżej. Użyłam aplikacji do wyszukiwania tytułów, znalazło mi "My live my life" Nathan L. ...
-
Muzyka znana na youtubeużywana często jako podkład do filmów dokumentalnych na yt itd. [youtu.be] 1:39 oraz 14:20 z góry ...
-
Muzyka z sklepuWitam. Jak nazywa się ta piosenka z załącznika ostatnią raz ą słyszałem w Galerii Rondo Wiatraczna ...
-
SzukamJakoś 2-3 lata temu słyszałam pewną nutę. Pamiętam, że bardzo ją polubiłam, ale nigdzie nie ...
-
Jaki jest tytuł utworu z tego filmiku?Konkretnie mam na myśli fragment od 2:48 do 3:05. Niestety, Shazam poległ przy próbie rozpoznania ...
-
około 1:50[youtube.com] Proszę o pomoc w rozpoznaniu, co to za utwór. Zaczyna się wcześniej, mniej wiecej 1:50 ...
-
Co to za nutka VIXA zalacznik mp3Co to za nutka? Jest to wyciety kawalek z SETU DevilSound ktorego niestety nie ma ...
-
Co to za utwór z filmiku?[youtube.com]
-
Pios. technoTo jest chyba jakiś remix , z jakiejś piosenki techno
-
CinderellaPiosenka popowa była taka z tym słowem parę lat temu na YT, teraz tego nie ...
-
Czarno-biały animowany teledysk o wojnie/powstaniuSzukam piosenki sprzed 2011, pamiętam, że był to polski utwór folkowy, z czarno-białym animowanym teledyskiem ...
-
Piosenka o dziewczynie która się okazuje niewidomaWitam, słyszałem taką piosenkę, chyba RAP - generalnie było tam coś takiego, że dziewczyna sobie ...
-
Znam tylko kawałek teledyskuWokalistką i główną postacią była blondynka, miała falowane włosy. Ubrana była w sukienkę najprawdopodobniej srebrną, ...
-
-
Piosenka z ZumbyHej! Potrzebuję piosenkę Zumby. Latynoska. Jedyne co pamiętam to na początku jest takie latynoskie rrrrrrr...eo ...
-
Piosenka z nagrania - co to ??Prosze o pomoc. Piosenka z nagrania - co to ??
-
Piosenka z serialu "Za marzenia"Witam serdecznie, szukam piosenki, jaka pojawiła się już w pierwszym odcinku: [vod.tvp.pl] (czas 30:15). Bardzo ...
-
Jak się nazywa ta piosenka? Chyba jakaś do fitnessu albo klubowaJak w tytule, może da się rozpoznać po słowach, ale nie jestem w stanie zrozumieć ...
-
Muzyka z klipu na InstagramieShazam nie rozpoznaje [instagram.com]
-
Szukam piosenki pilne !Witam szukam piosenki kiedyś ją słucham i pamiętam tylko teledysk mężczyznę z brodka w lesie ...