-
Czy ktoś zna tą piosenkę?[youtu.be] 4:07
-
Co to za utwór? Prawdopodobnie rockowyWitam. Wie ktoś może co to za utwór? Początek gram na gitarze, bo tylko tyle ...
-
Znam ten utwór, ale niw wiem, co toPoszukuję tego utworu. Poniżej wklejam tekst, który mi nagrał kolega. Ta mała to był istny cud, ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?Witam szukam piosenki z intra w tym filmie GF Darwin [youtu.be] zaczyna się ok 2 ...
-
Szukam piosenki i piosenkarki, która w 2017 śpiewała spokojną popową piosenkę.Pamiętam tylko teledysk, który dość często leciał na kanałach muzycznych. Piosenkarka o ile pamiętam była ...
-
Poszukuje tytułu Arabic MusicDzisiaj odkopałem starą płytę, poszukuje tytułu piosenki poniżej [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku Tkaczykowski-ego na FB[facebook.com]
-
Muzyka z filmikuCześć! prosiłbym o tytuły nutek z tego oto filmiku : [youtube.com] Głównie chodzi o 0.09 i 3:40 Z góry ...
-
Co to za piosenka z 25:40?[youtu.be] Co to za piosenka a właściwie remix piosenki z 25:40? Z góry dziękuję za pomoc
-
-
Muzyka klasyczna z animeJak w tytule. link [youtube.com] Leci od 12:16 do 13:35 shazam nie poradził sobie z ropoznaniem utworu ...
-
Teledysk, 2 wokalistów, zima, kręgle, zakochana para, chłopak zaciąga dziewczynie czapkę na oczy,Dzien Dobry, szukam piosenki disco polo. w teledysku: 2 wokalistów, zima, kręgle, zakochana para, chłopak zaciąga ...
-
Co to za nutaSzukam nazwy nutki z tego filmu zaczyna się od 0:10 [youtu.be]
-
Szukam KawałkówDwóch dziewczyn z Dani(Chyba) jedna to chuda i biała raperka a druga to ciemnoskóra pakistańska(chyba) ...
-
Muzyka z początku filmuMoże ktoś kojarzy nute od 00:00 [youtu.be]
-
słaba jakość proszę o pomocproszę o pomoc
-
Filmik z GortatemCo to za muzyka w tle? :) [youtube.com]
-
Muzyka nagrana w restauracjiTo pewnie bedzie trudne zeby ktos to rozpoznal. Jest to muzyka ktora leciala w restauracji ...
-
Piosenka z klubuWitam. Piosenkę usłyszałem w jednym z klubów i wiem , że jest ona często grana ...
-
Zna ktoś ten remix? Chyba znana piosenka[instagram.com]
-
Szukam Piosenki 'help!Siemanko, przypomniało mi się że kiedyś słuchałem piosenki co w teledysku byli więźniowie (2 mężczyzn ...
-
Joga mantra pomocy!!Od jakiegoś czasu złapałam bakcyla na jogę. Zapętliła mi się jedna mantra, niestety nikt nie ...
-
czy ktoś zna ten utwór? chyba jakieś tangoTak jak w tytule, czy ktoś może rozpoznaje tytuł tego fragmentu utworu? Słychać go od ...
-
Znajdę gdzieś jeszcze Hyperavers - Rain (Extended)?Tak jak wyżej [youtube.com]
-
Nazwa muzyki z filmiku?Witam, jak nazywa się muzyka, która leci w tym filmiku? [youtube.com]