-
Jaka to piosenkasłyszalem ta piosenke na snapie, wiem ze to z lat 90 00 techno w zalaczniku ...
-
Czy Zna ktoś tracklistę ze składanki Energy 2000?Chciałbym przypomnieć sobie tracklistę z Energy 2000 20 urodziny RIO (02.07.11). [seciki.pl] Może ktoś mi pomóc? ...
-
cover rumuńskiej (?) piosenkiWitam. Od dłuższego czasu próbuje znaleźć oryginalną wersję piosenki z tego oto jej coveru: [m.youtube.com] ...
-
Ktoś zna? Płacę złotem ???? Strzelecki GarageKtoś zna tytuł utworu zaczynającego się w 17:20? [youtu.be]
-
dj wystepujacy w teledyskuWitam. Szukam teledysku w którym pokazani są różni dj. Muzyka w klimacie techno czy coś ...
-
Muzyka na prezentacji ubrań 4 f pjongczangCześć, wie ktoś może co to za muzyka, która leci w ostatnich 10 sekundach filmu? [youtube.com]
-
szukam filmu z Rebecca De MornayWitam!!! Poszukuję filmu prawdopodobnie z aktorką którą podałem w tytule. Fabuła filmu była taka że była ...
-
electroniczny mocny kawalekposzukuje piosenki od 38:25 [youtube.com]
-
Piosenka a'la James BluntSzukam piosenki, z której jedynym tekstem z refrenu jest 'aj aj aj' :") Piosenka jakoś z ...
-
Czy ktoś pamięta?Szukam piosenki, myśle, że z około 2007-2010 roku, śpiewa ją jakaś dziewczyna, na teledysku pojawiają ...
-
Czy ktoś wie co to za piosenka na poczatku i od 9.00 minuty?[youtube.com] Prosze o pomoc :)
-
Szukam utworu chóralnegoFragment tej kompozycji rozpoczyna się od 8:44 [youtube.com] Dzięki!
-
Czy ktoś zna tą piosenkę?[youtu.be] 4:07
-
Co to za utwór? Prawdopodobnie rockowyWitam. Wie ktoś może co to za utwór? Początek gram na gitarze, bo tylko tyle ...
-
Znam ten utwór, ale niw wiem, co toPoszukuję tego utworu. Poniżej wklejam tekst, który mi nagrał kolega. Ta mała to był istny cud, ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?Witam szukam piosenki z intra w tym filmie GF Darwin [youtu.be] zaczyna się ok 2 ...
-
Szukam piosenki i piosenkarki, która w 2017 śpiewała spokojną popową piosenkę.Pamiętam tylko teledysk, który dość często leciał na kanałach muzycznych. Piosenkarka o ile pamiętam była ...
-
Poszukuje tytułu Arabic MusicDzisiaj odkopałem starą płytę, poszukuje tytułu piosenki poniżej [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku Tkaczykowski-ego na FB[facebook.com]
-
Muzyka z filmikuCześć! prosiłbym o tytuły nutek z tego oto filmiku : [youtube.com] Głównie chodzi o 0.09 i 3:40 Z góry ...
-
Co to za piosenka z 25:40?[youtu.be] Co to za piosenka a właściwie remix piosenki z 25:40? Z góry dziękuję za pomoc
-
-
Muzyka klasyczna z animeJak w tytule. link [youtube.com] Leci od 12:16 do 13:35 shazam nie poradził sobie z ropoznaniem utworu ...
-
Teledysk, 2 wokalistów, zima, kręgle, zakochana para, chłopak zaciąga dziewczynie czapkę na oczy,Dzien Dobry, szukam piosenki disco polo. w teledysku: 2 wokalistów, zima, kręgle, zakochana para, chłopak zaciąga ...