-
PiosenkaSzukam rowniez piosenki Chcialbym ci powiedziec ze ja lubie czesto klamac . lecz w tle ...
-
muzyka ksw 21Jak się nazywa muzyka zaczynająca się 6:20? [muzykazreklam.pl]
-
Piosenka - facet po wypadku jedzie w karetce i śpiewaHELP Szukam piosenki z lat 80/90 , miałam ją na kasecie z hitami MTV , ...
-
Jaka to PiosenkaMoze ktos tu pomoze???? szukam od paru dni odmienonej wersij piosenki Alana Walkera Faded . ...
-
Gra na bębenkach POMOCY!!!Możecie mi powiedziec co to za melodia Siedzi sobie łysy facet na stołku i gra ...
-
Poszukuje nazwy utworu hip hop/dubstepWitam, od pewnogo czasu siedzi mi w glowie pewien utwór ktorego kiedys sluchalem i teraz ...
-
Co to za muzyka na początku filmiku??Witam! Chciałbym uzyskać pomoc w ustaleniu co to za muzyka na początku tego filmiku. Proszę ...
-
Teledysk na eskatvGrupa ludzi śpiewała na plaży(chyba). Występowali azjaci w grupie(mieli zegarki na szyjach z dużymi łańcuchami, ...
-
"watch another"Witam. Poszukuję piosenki, którą słyszałem w latach 80, ale pewności nie mam. Śpiewała kobieta, a ...
-
Proszę pomozcje, słyszałam w jakimś nightcorePamiętam że w refrenie kobieta w jakiejś sukni śpiewała "Take my hand (jakbym miała słyszeć ...
-
Jak się nazywa ta muzyka?Cześć znalazłem tą muzykę w filmiku na YouTubie, jak ktoś wie jak się nazywa proszę ...
-
Piosenka ze sklepu croppWitam. Szukam piosenki którą ostatnio słyszałem w sklepie Cropp był to niemiecki rap i w ...
-
Co to za utwór?Utworek usłyszany może rok temu w sklepie spożywczym z gatunku pop współczesny. Wokal na pewno ...
-
Jak nazywa się ta przeróbka?Witam. Jak nazywa się ta przeróbka? Wydaje mi się, że to Foster The People - ...
-
Playlista do gabinetu kosmetycznego pomocy!Witam, Potrzebuje stworzyć Playliste do gabinetu kosmetycznego, chciałabym żeby w tle leciało coś przyjemnego ale ...
-
Piosenka po intrze[youtu.be] Proszę o pomoc! Ktoś kojarzy?
-
proszę o pomoc w znalezieniu muzyki od 35 sekundy[youtube.com]
-
Co to za remix Gorrilaz Feel good inc.?Ktoś wie co to za remix utworu lub set na tym filmiku? [youtube.com]
-
-
Szukam piosnki która...Witam szukam piosnki ... Podkład tej piosenki jest taki sam jak "Baby Bash - Suga Suga ...
-
Poda KtoŚ DokŁadny TytuŁ Tej Piosenki???Wiem, że to jest ,,Silent Night'', ale chciałabym znać dokładny tytuł właśnie tej wersji. Podeśle ...
-
Każdy ją słyszał, ale nie pamiętam tytułuSzukam piosenki wokalistki która w refrenie zdecydowanym by nie powiedzieć, mocnym głosem w stylu rockowym ...
-
Piosenka dubstepowa, smutna o miłościSzukam piosenki, której słuchałam w 2014 roku. W teledysku była brunetka w chabrowej (lub granatowej ...
-
oryginalna piosenkaKochani, czy ktoś z Was może się orientuje jaki tytuł ma w oryginale ta piosenka? ...
-
Piosenka nieznana/samotna miłość?Witam, poszukuje piosenki już trochę starej, disco polo prawdopodobnie. W refrenie było coś o ...