-
Teledysk ocean perspektywa kamerki na czoleJest nagrywany na jakimś oceanem, z perspektywy widoku mężczyzny, jest z nim tez kobieta, mężczyzna ...
-
Co to za piosenka w tle? Raczej HOUSE, TRANCE - te klimaty.[youtube.com] Bardzo dziękuje za odpowiedz.
-
ID 14rwkv[coub.com] Co to za piosenka lub z jakiego filmu?
-
Studio Buffo... Duet!Cześć ! Przesłuchiwałam ostatnio na YT piosenki od Studia Buffo, Metro, Romeo i Julia. W ...
-
Szukam piosenki 0:27 do 0:50[youtube.com]
-
Tytuł piosenki pomocySiemka, pamiętam tylko tyle, że teledysk był nagrywany blisko plaży śpiewał czarny raper, za nim ...
-
witam potrzebuje rozpoznać co to za muzyka z programu ex na plażywitam potrzebuje rozpoznać co to za muzyka z programu ex na plaży 3:37 ...
-
Poszukuję piosenki, pamiętam tylko teledyskHej jak nazywa się piosenka, niestety pamiętam tylko teledysk gdzie jest DJ i grupa ludzi ...
-
Co to za utwór?i don't want you back memory i don't need you memory
-
Kawałek housowy, w tle śpiew dziewczynyWięc szukam kawałka house, śpiewa dziewczyna, jedyny fragment jaki zapamiętałem to refrenie coś w stylu ...
-
Piosenka ktorej znam czesciowo tekst - nie mam tytułu nie moge znaleźć, pomocy. :)Kiedyś mialam tą piosenkę na komputerze daaawno temu, jej tytuł był zapisany od tyłu, dlatego ...
-
Proszę o tytuł ten piosenki[facebook.com] link do filmiku z piosenką ;)
-
Tytułurywek piosenki słyszałem na yt. coś na podobe spiewał typek you can never welcome ...x ...
-
PiosenkaSzukam rowniez piosenki Chcialbym ci powiedziec ze ja lubie czesto klamac . lecz w tle ...
-
muzyka ksw 21Jak się nazywa muzyka zaczynająca się 6:20? [muzykazreklam.pl]
-
Piosenka - facet po wypadku jedzie w karetce i śpiewaHELP Szukam piosenki z lat 80/90 , miałam ją na kasecie z hitami MTV , ...
-
Jaka to PiosenkaMoze ktos tu pomoze???? szukam od paru dni odmienonej wersij piosenki Alana Walkera Faded . ...
-
Gra na bębenkach POMOCY!!!Możecie mi powiedziec co to za melodia Siedzi sobie łysy facet na stołku i gra ...
-
Poszukuje nazwy utworu hip hop/dubstepWitam, od pewnogo czasu siedzi mi w glowie pewien utwór ktorego kiedys sluchalem i teraz ...
-
Co to za muzyka na początku filmiku??Witam! Chciałbym uzyskać pomoc w ustaleniu co to za muzyka na początku tego filmiku. Proszę ...
-
Teledysk na eskatvGrupa ludzi śpiewała na plaży(chyba). Występowali azjaci w grupie(mieli zegarki na szyjach z dużymi łańcuchami, ...
-
"watch another"Witam. Poszukuję piosenki, którą słyszałem w latach 80, ale pewności nie mam. Śpiewała kobieta, a ...
-
Proszę pomozcje, słyszałam w jakimś nightcorePamiętam że w refrenie kobieta w jakiejś sukni śpiewała "Take my hand (jakbym miała słyszeć ...
-
Jak się nazywa ta muzyka?Cześć znalazłem tą muzykę w filmiku na YouTubie, jak ktoś wie jak się nazywa proszę ...
-
Piosenka ze sklepu croppWitam. Szukam piosenki którą ostatnio słyszałem w sklepie Cropp był to niemiecki rap i w ...