-
Co to za nutaSzukam nazwy nutki z tego filmu zaczyna się od 0:10 [youtu.be]
-
Szukam KawałkówDwóch dziewczyn z Dani(Chyba) jedna to chuda i biała raperka a druga to ciemnoskóra pakistańska(chyba) ...
-
Muzyka z początku filmuMoże ktoś kojarzy nute od 00:00 [youtu.be]
-
słaba jakość proszę o pomocproszę o pomoc
-
Filmik z GortatemCo to za muzyka w tle? :) [youtube.com]
-
Muzyka nagrana w restauracjiTo pewnie bedzie trudne zeby ktos to rozpoznal. Jest to muzyka ktora leciala w restauracji ...
-
Piosenka z klubuWitam. Piosenkę usłyszałem w jednym z klubów i wiem , że jest ona często grana ...
-
Zna ktoś ten remix? Chyba znana piosenka[instagram.com]
-
Szukam Piosenki 'help!Siemanko, przypomniało mi się że kiedyś słuchałem piosenki co w teledysku byli więźniowie (2 mężczyzn ...
-
Joga mantra pomocy!!Od jakiegoś czasu złapałam bakcyla na jogę. Zapętliła mi się jedna mantra, niestety nikt nie ...
-
czy ktoś zna ten utwór? chyba jakieś tangoTak jak w tytule, czy ktoś może rozpoznaje tytuł tego fragmentu utworu? Słychać go od ...
-
Znajdę gdzieś jeszcze Hyperavers - Rain (Extended)?Tak jak wyżej [youtube.com]
-
Nazwa muzyki z filmiku?Witam, jak nazywa się muzyka, która leci w tym filmiku? [youtube.com]
-
Muzyka z początku filmu na youtube[youtube.com] Nutka zaczyna się w 0:36, zna ktoś może? Dzięki!
-
Witam potrzebuje trackliste z tego filmu z fbSzukam tytułów z tego filmiku z góry będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam tu jest link ...
-
Teledysk - piosenka - poszukuję (Step One siłownia)Poszukuję piosenki/teledysku, gdzie śpiewa mężczyzna. Teledysk obrazuje (tak wydedukowałam) sytuacje, gdzie chłopak jedzie furgonetką z ...
-
Co to jest za piosenka?W minucie 4:40 [m.youtube.com]
-
-
Daily MailWitam wszystkich. mam problem z tą muzyką. Żadne programy mi znane na telefonie nie znajdują ...
-
Piosenka latynoska refren „toporki”Jak słyszę „ki [...] manto [...] toporki toporki” i tak 2/3 razy i to jest ...
-
Francuska piosenka o SebieHej, słyszałam dzisiaj w sklepie piosenkę, śpiewa dziewczyna, na początku po angielsku, w wolnym tłumaczeniu ...
-
Piosenka ZespoŁu KolorWitam! Poratujcie ludzie, bo już mnie szlag trafia :D W dzieciństwie, to jest w latach ...
-
Ktoś rozpoznaje?[youtube.com] Czy ktoś rozpoznaje utwor który rozpoczyna się w pierwszej minucie, pierwszy utwór?
-
Tytuł utworu klubowegoWitam Co to za utwór lecący od 15:42 do końca? [youtube.com]
-
Poda ktos Muzyke w Klimatach Reel 2 Real lub Urban Cookie ?lubie te stare nutki prosze przyslicjie jak macie cos podobnego najlepiej 80-90 :)