-
Muzyka z początku filmu na youtube[youtube.com] Nutka zaczyna się w 0:36, zna ktoś może? Dzięki!
-
Witam potrzebuje trackliste z tego filmu z fbSzukam tytułów z tego filmiku z góry będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam tu jest link ...
-
Teledysk - piosenka - poszukuję (Step One siłownia)Poszukuję piosenki/teledysku, gdzie śpiewa mężczyzna. Teledysk obrazuje (tak wydedukowałam) sytuacje, gdzie chłopak jedzie furgonetką z ...
-
Co to jest za piosenka?W minucie 4:40 [m.youtube.com]
-
-
Daily MailWitam wszystkich. mam problem z tą muzyką. Żadne programy mi znane na telefonie nie znajdują ...
-
Piosenka latynoska refren „toporki”Jak słyszę „ki [...] manto [...] toporki toporki” i tak 2/3 razy i to jest ...
-
Francuska piosenka o SebieHej, słyszałam dzisiaj w sklepie piosenkę, śpiewa dziewczyna, na początku po angielsku, w wolnym tłumaczeniu ...
-
Piosenka ZespoŁu KolorWitam! Poratujcie ludzie, bo już mnie szlag trafia :D W dzieciństwie, to jest w latach ...
-
Ktoś rozpoznaje?[youtube.com] Czy ktoś rozpoznaje utwor który rozpoczyna się w pierwszej minucie, pierwszy utwór?
-
Tytuł utworu klubowegoWitam Co to za utwór lecący od 15:42 do końca? [youtube.com]
-
Poda ktos Muzyke w Klimatach Reel 2 Real lub Urban Cookie ?lubie te stare nutki prosze przyslicjie jak macie cos podobnego najlepiej 80-90 :)
-
Posiada ktoś utwór DJ Buli - Komarki?Moje niestety się nawet nie odtworzą.
-
Szukam utworu ktorego użył TEDEW albumie Pól życia na żywo w utworze "Szpanpan" po okolo 1 min 56 s ...
-
proszę o pomocWitam.Jak w temacie ogladałem ostatnio powtorkę serialu pierwsza miłość wpadła mi w ucho piosenka 23min ...
-
Jaki to kawałek?Parę lat temu był kawałek w tym motywem, kojarzy ktoś co to było? [youtube.com]
-
Co to za utwórHej. Mam pytanko. Na teledysku nutki żydzi czy cos w tym stylu wrzucają trumne do ...
-
DO STARYCH WYJADACZY (sekta hazela i klimatowicze) Kawałek z seta haloweenowego 2016, BARDZO PROSZĘ.Witam. Poszukuję kawałka z seta DJ Hazel'a: [youtube.com] od 37:00 do 38:30. Oryginał, mix tego nieważne. Byle jaki ...
-
Proszę o pomocWitam.Jak w temacie ogladałem ostatnio powtorkę serialu pierwsza miłość wpadła mi w ucho piosenka ...
-
piosenka po opisie!!!!od wczoraj szukam piosenki, to chyba trap aziatycki, ale nie jestem pewien. Śpiewają to skośnoocy, ...
-
witam co to za piosenka ????[youtube.com]
-
Jaki tytuł?jw. oto fragment, sry za jakość.
-
To chyba z jakiegoś filmuHej, ponowię pytanie, bo chyba zadałem je w złym dziale. Chodzi mi o muzykę, która ...
-
Szukam Piosenki proawdopodobnie hiszpanskaWitam, jak w tytule, szukam tej piosenki, przewertowalem polowe internetu i nic.. wszelakie programy do ...