-
Piosenka z VlogaWitam, Poszukuje piosenke która leci w tle vloga Paris Platynov od 2:30 [youtu.be]
-
Czy znacie może tytuły tych utworów?Tak jak w tytule dzięki za wszelką pomoc :)
-
Muzyka na pianinie - klasycznaJeżeli ktoś zna, bardzo proszę o pomoc :)
-
Muzyka Zilion Club (Wrzelowiec) Jaki to jest konkretnie tytuł. Proszę o pomocWitam ostatnio siedząc przed komputerem natrafiłem na filmik w, którym leci dość ciekawy kawałek wykonawcy ...
-
Piosenka electroSzukam tytułu piosenki muzyki elektronicznej, dość szybka z przerywnikiem "Speed back"
-
rysunkowy teledysk z żabamiWidziałem tylko fragment. Trzy kobiety, są niby pod wodą, tło rysunkowe, razem z nimi śpiewają ...
-
Nazwa hardbassu od 0:55 do 1:26[youtube.com]
-
Bit tej piosenkiWitam, bit tej piosenki wydaje mi się dziwnie znajomy, kojarzy ją ktoś z jakąś piosenką? [m.soundcloud.com]
-
tacatapiosenka disopolo muzyka to przeróbka tacata
-
Co to za nuta?KOZAK![hearthis.at] oto link do seta, utwór zaczyna się od 2:16:48 Help :D
-
Znana piosenka klubowa[www26.zippyshare.com] Jakość słaba ale jak ktoś zna to od razu skojarzy ;)
-
piosenka leci często w radiu chyba rosyjskaCześć. Chciałabym zidentyfikować piosenkę, którą usłyszałam w radiu. Jest ona najprawdopodobniej po rosyjsku. Spiewa ją ...
-
Jaka to piosenkasłyszalem ta piosenke na snapie, wiem ze to z lat 90 00 techno w zalaczniku ...
-
Czy Zna ktoś tracklistę ze składanki Energy 2000?Chciałbym przypomnieć sobie tracklistę z Energy 2000 20 urodziny RIO (02.07.11). [seciki.pl] Może ktoś mi pomóc? ...
-
cover rumuńskiej (?) piosenkiWitam. Od dłuższego czasu próbuje znaleźć oryginalną wersję piosenki z tego oto jej coveru: [m.youtube.com] ...
-
Ktoś zna? Płacę złotem ???? Strzelecki GarageKtoś zna tytuł utworu zaczynającego się w 17:20? [youtu.be]
-
dj wystepujacy w teledyskuWitam. Szukam teledysku w którym pokazani są różni dj. Muzyka w klimacie techno czy coś ...
-
Muzyka na prezentacji ubrań 4 f pjongczangCześć, wie ktoś może co to za muzyka, która leci w ostatnich 10 sekundach filmu? [youtube.com]
-
szukam filmu z Rebecca De MornayWitam!!! Poszukuję filmu prawdopodobnie z aktorką którą podałem w tytule. Fabuła filmu była taka że była ...
-
electroniczny mocny kawalekposzukuje piosenki od 38:25 [youtube.com]
-
Piosenka a'la James BluntSzukam piosenki, z której jedynym tekstem z refrenu jest 'aj aj aj' :") Piosenka jakoś z ...
-
Czy ktoś pamięta?Szukam piosenki, myśle, że z około 2007-2010 roku, śpiewa ją jakaś dziewczyna, na teledysku pojawiają ...
-
Czy ktoś wie co to za piosenka na poczatku i od 9.00 minuty?[youtube.com] Prosze o pomoc :)
-
Szukam utworu chóralnegoFragment tej kompozycji rozpoczyna się od 8:44 [youtube.com] Dzięki!