-
Co to za utwór?Utworek usłyszany może rok temu w sklepie spożywczym z gatunku pop współczesny. Wokal na pewno ...
-
Jak nazywa się ta przeróbka?Witam. Jak nazywa się ta przeróbka? Wydaje mi się, że to Foster The People - ...
-
Playlista do gabinetu kosmetycznego pomocy!Witam, Potrzebuje stworzyć Playliste do gabinetu kosmetycznego, chciałabym żeby w tle leciało coś przyjemnego ale ...
-
Piosenka po intrze[youtu.be] Proszę o pomoc! Ktoś kojarzy?
-
proszę o pomoc w znalezieniu muzyki od 35 sekundy[youtube.com]
-
Co to za remix Gorrilaz Feel good inc.?Ktoś wie co to za remix utworu lub set na tym filmiku? [youtube.com]
-
-
Szukam piosnki która...Witam szukam piosnki ... Podkład tej piosenki jest taki sam jak "Baby Bash - Suga Suga ...
-
Poda KtoŚ DokŁadny TytuŁ Tej Piosenki???Wiem, że to jest ,,Silent Night'', ale chciałabym znać dokładny tytuł właśnie tej wersji. Podeśle ...
-
Każdy ją słyszał, ale nie pamiętam tytułuSzukam piosenki wokalistki która w refrenie zdecydowanym by nie powiedzieć, mocnym głosem w stylu rockowym ...
-
Piosenka dubstepowa, smutna o miłościSzukam piosenki, której słuchałam w 2014 roku. W teledysku była brunetka w chabrowej (lub granatowej ...
-
oryginalna piosenkaKochani, czy ktoś z Was może się orientuje jaki tytuł ma w oryginale ta piosenka? ...
-
Piosenka nieznana/samotna miłość?Witam, poszukuje piosenki już trochę starej, disco polo prawdopodobnie. W refrenie było coś o ...
-
Piosenka z VlogaWitam, Poszukuje piosenke która leci w tle vloga Paris Platynov od 2:30 [youtu.be]
-
Czy znacie może tytuły tych utworów?Tak jak w tytule dzięki za wszelką pomoc :)
-
Muzyka na pianinie - klasycznaJeżeli ktoś zna, bardzo proszę o pomoc :)
-
Muzyka Zilion Club (Wrzelowiec) Jaki to jest konkretnie tytuł. Proszę o pomocWitam ostatnio siedząc przed komputerem natrafiłem na filmik w, którym leci dość ciekawy kawałek wykonawcy ...
-
Piosenka electroSzukam tytułu piosenki muzyki elektronicznej, dość szybka z przerywnikiem "Speed back"
-
rysunkowy teledysk z żabamiWidziałem tylko fragment. Trzy kobiety, są niby pod wodą, tło rysunkowe, razem z nimi śpiewają ...
-
Nazwa hardbassu od 0:55 do 1:26[youtube.com]
-
Bit tej piosenkiWitam, bit tej piosenki wydaje mi się dziwnie znajomy, kojarzy ją ktoś z jakąś piosenką? [m.soundcloud.com]
-
tacatapiosenka disopolo muzyka to przeróbka tacata
-
Co to za nuta?KOZAK![hearthis.at] oto link do seta, utwór zaczyna się od 2:16:48 Help :D
-
Znana piosenka klubowa[www26.zippyshare.com] Jakość słaba ale jak ktoś zna to od razu skojarzy ;)
-
piosenka leci często w radiu chyba rosyjskaCześć. Chciałabym zidentyfikować piosenkę, którą usłyszałam w radiu. Jest ona najprawdopodobniej po rosyjsku. Spiewa ją ...