-
Muzyka z filmika na fb[facebook.com]
-
Szukam piosenki disco polo z teledyskiem o dziewczynie z biuraTak jak w tytule, nie pamietam żadnych słów ani nazwy, wiem ze teldysk zaczynał się ...
-
VNM? PROSTO jak Sokół i PonoKojarzy mi się mniej więcej taki wers: "Synu mi/mój, to leci/idzie PROSTO jak Sokół i ...
-
Muzyka elektroniczna/klubowaKtoś, coś?
-
Melancholijna piosenka po angielskuLeciała dziś w Biedronce o około 19:30 , Pamiętam tylko ooooooo tubidabidadu coś takiego xd ...
-
nuta z radio partyTo tak jak w temacie szukam piosenki z gatunku hardstyle dubstep.Spiewa tam kobieta z super ...
-
Pamiętam teledysk, nie pamiętam tytułu.Zagraniczne. Był to teledysk monochromatyczny. Było chyba dwóch, lub trzech mężczyzn w łodzi, którzy prawdopodobnie śpiewali ...
-
Co to za muzyka?:) Top ChefCześć! ostatnio oglądałam Top Chef i na samym końcu leci ta muzyka którą szukam ! ...
-
Mroczny teledysk z czaszką...Jelenia?Jak w temacie szukam piosenki, teledysku na ktorym jest seksowna kobieta w bieliznie i bialych ...
-
Poszukuję piosenki z klubu Energy2000 i radioparty.plDzień Dobry. Mam twardy orzech do zgryzienia ponieważ ciągle w głowie mi siedzi ta piosenka ...
-
Kto zna???PIOSENKA Z SAMEGO POCZĄTKU. PLISSSSS!!!!!!! [youtu.be]
-
Piosenka w tleSzukam piosenki 0:27 do 0:50 [youtube.com]
-
Czy wiecie jak się nazywa cała piosenka ?Od 1:18:27 do 1:18:55 wiem że wykonawcą jest Jeff Beal . [youtube.com] Także polecam obejrzeć cały film.
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Interesuje mnie jaki to tytuł piosenki w pierwszych 3 minutach tego filmiku
-
Tytuł piosenki/wykonawca z dziwnego teledyskuCzy ktoś pamięta piosenkę (lata '90 lub wczesne '00), w teledysku której facet z wąsami ...
-
Co to za volac[youtu.be] cześć w tle piosenki taconafide tamagotchi w tle słychać damski vocal szukam czegoś podobnego ...
-
Piosenka z warsaw shoreJaki jest tytul piosenki lecacej w odcinku Warsaw Shore z poprzedniego tygodnia (odcinek 2)? W ...
-
Szukam piosenki po teledyskuTeledysk rockowej pioseneki Dziewczyna w czarnych włosach i czerwonej szminka wchodzi z kolegami do mieszkania ...
-
Tytuł!!Proszę o podanie tytulu piosenki. Link: [facebook.com] Z góry bardzo dziękuję!
-
Jaka to muzyka?Witam. Ostatnio trafiłem na fajnego bita, który chciałbym sobie pobrać, ale niestety nie znam tytułu. Może ...
-
Pomoże ktoś?Ostatnio w mojej sql w radiowęźle słyszałem strasznie wpadający w ucho techno kawałek nie znam ...
-
Jaka to nutka?Jest to chyba muzyka typu bigroom.
-
☺Znacie może utwory muzyczne tego typu podobnych do tych?Znacie może utwory muzyczne epic music tego typu podobnych do tych utworów? [youtu.be] [youtu.be] [youtu.be] Jeżeli tak podajcie ...
-
słyszana w radiu w CHOstatnio słyszałam piosenkę w centrum handlowym, mimo dość głośnego utworu shazzam i tego nie chwycił.. Piosenka ...
-
Nie wiem co za piosenkaNie wiem jak znaleźć tytul piosenki. Jest boska.