-
piosenkaa :/heej nie wiedziałam jaką kategorie wybrać hah. Szukam piosenka w refrenie są słowa takie jak ...
-
Tytuł piosenki (prawdopodobnie z 2006 roku)Szukam piosenki, którą po raz pierwszy słyszałem w 2006 roku, ale nie wyklucza to tego, ...
-
Zna ktos te piosenkę? pomocy :(Szukam piosenki z lat 2009-2012.Wiem tylko,ze byla kilka razy odtwarzana na vivie w tamtych latach ...
-
piosenka z youtubeWitam słuchałem piosenki kiedys i nie pamiętam tytuły. pamietam teledysk że była ekstra laska która ...
-
mistycyzm, trance i kamasutraNa początku obecnej dekady widziałem chyba na 4 fun animowany teledysk. Bohater był całkowicie czarny, ...
-
Samael. Orientalna melodia w refrenie?Są tu fani Samaela? :) Szukam piosenki, którą wyróżniał powtarzający się fragment instrumentalny. Nie jestem ...
-
Co to za remix Alan Walker - Alone?Przeszukałem co tylko siędało, poza tym że jest tego milion nie mogę ni w ząb ...
-
-
Witam poszukuje piosenki pomoże ktoś.[youtu.be] mniej więcej od tego momentu idzie najgorzej jest jak siedzi nutka w głowie. Dziękuje ...
-
Szukam teledysku z lat 50/60 z YoutubeWitam. Proszę o pomoc. Bardzo romantyczna piosenka, lata 50/60 może i utwór z filmu. Wydaje ...
-
kojarzy ktoś piosenke widziałem ją na yt jakieś dwa lata temuSiema, nie moge sobie przypomniec tytuły piosenki. W teledysku była ładna młoda dziewczyna która przeglądała ...
-
Audiobook powieść, czytanie książki Rmf-FM poniedziałek-środa między 2:00-4:00będę bardzo wdzięczny za wskazanie tytułu autora, i miejsca gdzie kupię, dostanę całość, albo transkrypcję. ...
-
"Rinke za kratami" - ipla. Tajemnicza muzyka.Szanowni, Zwracam się z prośbą o pomoc w odgadnięciu utworu, a jako że jest to ...
-
Remix z intra[youtu.be] Z góry dziekuje
-
Tytuł piosenkiSzukam tytułu piosenki/podkładu/refrenu lecącego w tle tego blendu? [youtu.be]
-
Vacationes - GargotaWitam. Jakiś czas temu (obstawiam rok 2009) na antenie Trójki Polskiego Radia w czasie późnych ...
-
Jak nazywa się melodia orkiestrowa ~1930-40 w tle?Witam proszę o pomoc w rozszyfrowaniu wykonawcy i tytułu starej orkiestrowa melodia która gra w ...
-
Co to za utwór ?? Link w opisie[web.facebook.com] Witam, jest ktoś w stanie odpowiedzieć mi co to za utwór ? Od ...
-
sklep house,hip hop ?Witam,chodzi mi o kawałek ze sklepu House uslyszany w tamtym tygodniu w galerii Strefa - ...
-
Piosenka widmo?Szukałam po tekście i kompletnie nic. Pomoże ktoś? [youtube.com]
-
Co to z piosenka w tle?Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Z góry dzięki. [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku " klasa 3B - Chorwacja"[youtube.com] proszę o pomoc :) pilnie potrzebuję informacji co to za piosenka, którą śpiewaja dzieci w ...
-
Szukam tytułu piosenkiPiosenka jest z gatunku techno, z albumu(?) o nazwie Lithuania HQ... jest w nim pewien ...
-
Muzyka Z Radia FestPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Muzyka z filmiku od 21s do 30s prosze o pomoc!Piosenka zaczyna sie od 21 sekundy i trwa do 30 sekundy bardzo prosze o pomoc ...