-
Nazwa piosenki z 0:19[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku YT.Witam, Mam pytanko ! Jak nazywa się utwór zaczynający od 1:55 ? [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Nie znam ani tytułu ani wykonawcy, pamietam ze w teledysku goście sie najedli jakichś tabletek ...
-
Co to za nuta? BŁAGAM o pomocJest to chyba z jakiegoś filmu... Albo nie wiem skąd. 4 dni szukam. I piszę ...
-
muzyka z radia festCZY KTOS ROZPOZNAJE TEN UTWOR BEDE WDZIECZNY I Z GORY DZIEKUJE
-
muzyka z radia festPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Proszę o rozpoznanie - dziecięca muzyczka z filmiku na YpuTube[youtube.com] Podejrzewam, że to z biblioteki audio YT [youtube.com] Ale tam nic nie znalazłem.
-
Podkład najpewniej z jakiegoś horroru, którego szukam od 3 dni....Mam dosyć szperania po całym internecie, przesłuchiwania całych soundtracków z różnych filmów (Nie jestem pewien, ...
-
Wolna piosenka którą śpiewa mężczyzna i w tekście jest często słowo understandjest to piosenka grana przy najmniej na początku na fortepianie i śpiewa ją mężczyzna i ...
-
piosenka podobna do should i stay or should i goNie mogę znaleźć angielskiej piosenki. Leci często w radiu. Kojrzy mi się że jest z ...
-
Polski Remix Piosenki Arab TechnoPomocy, chodzi o ten konkrety remix z Polskimi słowami
-
Szukam piosenki w tle!!Szukam piosenki 0:27 do 0:50 z filmiku PAMIĘTNIKI Z WAKACJI 4 naruciaka?
-
Teledysk ocean perspektywa kamerki na czoleJest nagrywany na jakimś oceanem, z perspektywy widoku mężczyzny, jest z nim tez kobieta, mężczyzna ...
-
Co to za piosenka w tle? Raczej HOUSE, TRANCE - te klimaty.[youtube.com] Bardzo dziękuje za odpowiedz.
-
ID 14rwkv[coub.com] Co to za piosenka lub z jakiego filmu?
-
Studio Buffo... Duet!Cześć ! Przesłuchiwałam ostatnio na YT piosenki od Studia Buffo, Metro, Romeo i Julia. W ...
-
Szukam piosenki 0:27 do 0:50[youtube.com]
-
Tytuł piosenki pomocySiemka, pamiętam tylko tyle, że teledysk był nagrywany blisko plaży śpiewał czarny raper, za nim ...
-
witam potrzebuje rozpoznać co to za muzyka z programu ex na plażywitam potrzebuje rozpoznać co to za muzyka z programu ex na plaży 3:37 ...
-
Poszukuję piosenki, pamiętam tylko teledyskHej jak nazywa się piosenka, niestety pamiętam tylko teledysk gdzie jest DJ i grupa ludzi ...
-
Co to za utwór?i don't want you back memory i don't need you memory
-
Kawałek housowy, w tle śpiew dziewczynyWięc szukam kawałka house, śpiewa dziewczyna, jedyny fragment jaki zapamiętałem to refrenie coś w stylu ...
-
Piosenka ktorej znam czesciowo tekst - nie mam tytułu nie moge znaleźć, pomocy. :)Kiedyś mialam tą piosenkę na komputerze daaawno temu, jej tytuł był zapisany od tyłu, dlatego ...
-
Proszę o tytuł ten piosenki[facebook.com] link do filmiku z piosenką ;)
-
Tytułurywek piosenki słyszałem na yt. coś na podobe spiewał typek you can never welcome ...x ...