-
Czy wiecie jak się nazywa cała piosenka ?Od 1:18:27 do 1:18:55 wiem że wykonawcą jest Jeff Beal . [youtube.com] Także polecam obejrzeć cały film.
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Interesuje mnie jaki to tytuł piosenki w pierwszych 3 minutach tego filmiku
-
Tytuł piosenki/wykonawca z dziwnego teledyskuCzy ktoś pamięta piosenkę (lata '90 lub wczesne '00), w teledysku której facet z wąsami ...
-
Co to za volac[youtu.be] cześć w tle piosenki taconafide tamagotchi w tle słychać damski vocal szukam czegoś podobnego ...
-
Piosenka z warsaw shoreJaki jest tytul piosenki lecacej w odcinku Warsaw Shore z poprzedniego tygodnia (odcinek 2)? W ...
-
Szukam piosenki po teledyskuTeledysk rockowej pioseneki Dziewczyna w czarnych włosach i czerwonej szminka wchodzi z kolegami do mieszkania ...
-
Tytuł!!Proszę o podanie tytulu piosenki. Link: [facebook.com] Z góry bardzo dziękuję!
-
Jaka to muzyka?Witam. Ostatnio trafiłem na fajnego bita, który chciałbym sobie pobrać, ale niestety nie znam tytułu. Może ...
-
Pomoże ktoś?Ostatnio w mojej sql w radiowęźle słyszałem strasznie wpadający w ucho techno kawałek nie znam ...
-
Jaka to nutka?Jest to chyba muzyka typu bigroom.
-
☺Znacie może utwory muzyczne tego typu podobnych do tych?Znacie może utwory muzyczne epic music tego typu podobnych do tych utworów? [youtu.be] [youtu.be] [youtu.be] Jeżeli tak podajcie ...
-
słyszana w radiu w CHOstatnio słyszałam piosenkę w centrum handlowym, mimo dość głośnego utworu shazzam i tego nie chwycił.. Piosenka ...
-
Nie wiem co za piosenkaNie wiem jak znaleźć tytul piosenki. Jest boska.
-
Nazwa piosenki z 0:19[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku YT.Witam, Mam pytanko ! Jak nazywa się utwór zaczynający od 1:55 ? [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Nie znam ani tytułu ani wykonawcy, pamietam ze w teledysku goście sie najedli jakichś tabletek ...
-
Co to za nuta? BŁAGAM o pomocJest to chyba z jakiegoś filmu... Albo nie wiem skąd. 4 dni szukam. I piszę ...
-
muzyka z radia festCZY KTOS ROZPOZNAJE TEN UTWOR BEDE WDZIECZNY I Z GORY DZIEKUJE
-
muzyka z radia festPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Proszę o rozpoznanie - dziecięca muzyczka z filmiku na YpuTube[youtube.com] Podejrzewam, że to z biblioteki audio YT [youtube.com] Ale tam nic nie znalazłem.
-
Podkład najpewniej z jakiegoś horroru, którego szukam od 3 dni....Mam dosyć szperania po całym internecie, przesłuchiwania całych soundtracków z różnych filmów (Nie jestem pewien, ...
-
Wolna piosenka którą śpiewa mężczyzna i w tekście jest często słowo understandjest to piosenka grana przy najmniej na początku na fortepianie i śpiewa ją mężczyzna i ...
-
piosenka podobna do should i stay or should i goNie mogę znaleźć angielskiej piosenki. Leci często w radiu. Kojrzy mi się że jest z ...
-
Polski Remix Piosenki Arab TechnoPomocy, chodzi o ten konkrety remix z Polskimi słowami
-
Szukam piosenki w tle!!Szukam piosenki 0:27 do 0:50 z filmiku PAMIĘTNIKI Z WAKACJI 4 naruciaka?