-
Czy ktoś kojarzy? Piosenka - tylko dwa słowa.Byłam w restauracji i usłyszałam tylko kawałek piosenki, która mi się spodobała. Niestety było głośno ...
-
Szukam nazwy piosenki. Akcja teledysku dzieje się w pralni.Tak jak w tytule akcja teledysku dzieje się w pralni. Dziewczyna próbuje tam poderwać faceta ...
-
Co to za numer?Krótki fragment, który udało mi się nagrać, pochodzi z Tańca Gwiazdami, gdy jeden typek ćwiczy ...
-
Piosenka z Radia FreeeSzukam piosenki która leciała dzisiaj 14.04.2018r około godziny 12:57, zagraniczna piosenka, bardzo znana, ale niestety ...
-
Elektroniczny kawałek, nagrany dyktafonem, da ktoś radę?Piosenka jak słychać tak jakby ciągle w zapętleniu leci, bit ten sam, jedynie czasami pojawiały ...
-
Co to za piosenka?Podajcie wykonawcę i tytuł
-
nuta z trójki "muzyka ziemi"szukam kawałka z audycji "muzyka ziemi" dokładniej chodzi mi o odcinek poświęcony ameryce południowej, chodzi ...
-
Co to za utwór z YT? https://www.youtube.com/watch?v=78VFYqBBKP0&t=452s[youtube.com] czas 8:20
-
Co to za piosenka?Hej. Co to za piosenka jest? Taka bardziej rockowa i co chwila przewija się w ...
-
Piosenka z kazachskiego radia.Szukam tytułu piosenki, która zaczyna się w 9:50. [youtube.com]
-
Co to za remixCo to za remix
-
Pamietam teledysk i nic wiecej!Bardzo prosze o pomoc, bo nagle przypomniał mi sie teledysk i nic wiecej... a wyglądał ...
-
Piosenka z M jak miłośćWitam poszukuje piosenki która została puszczona w 1364 odcinku M jak miłość podczas rozmowy Adama ...
-
French Rap - piosenka leciała na stacji MCM - na teledysku grają w koszykówkęCześć Szukam piosenki styl French Rap - piosenka leciała na stacji MCM - na teledysku ...
-
Piosenka po angielsku, bardzo promowana przez polskie radia.Teledysk był o chorej dziewczynie na raka, która ucieka ze szpitala z chłopakiem, żeby żyć ...
-
Co to za piosenka[youtube.com]
-
Piosenka w klimacie latinoLeciała w sklepie i ja głupia nie zapytałam... Zapisałam tylko kawałek tekstu "taka me to genne( ...
-
HardstyleWitam, poszukuję nutki z 15:55 [youtube.com]
-
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak nazywa sie ten remix?Witam, jestem tu nowy. Ostatnio gdzieś usłyszałem ten remix, ale niestety nie miałem możliwości sie ...
-
Zna ktoś tytuł piosenki z filmiku?Wydaje mi się że jest to remix jakiejś polskiej piosenki. Ktoś zna tytuł? Z góry ...
-
Proszę o pomocWitam, Czy ktoś pomógłby mi rozpoznać melodię która leci od 1:45?
-
Szukam piosenkiPosiadam tylko fragment utworu a oto on: [youtube.com]
-
Szukam piosenki końcowej z 1363 odcinka "M jak miłość".Cześć :) Szukam piosenki z ostatniej sceny odcinka 1363 " M jak miłość". Piosenka jest od ...
-
Proszę o tytuł piosenki Z góry DZIEKUJE :))Witam mam tylko ss piosenki jak ktos zna tytuł to prosze o pomoc :))
-
Muzyka z filmika na fb[facebook.com]