-
Jak się nazywa ta piosenka, znam tylko teledyskW teledysku jest dwóch facetów, siedzą oni przy stole i piją alkohol a na końcu ...
-
Usłyszałem ten popowy kawałek w knajpieUsłyszałem fajny ni to trapowy ni to popowy kawałek w knajpie. Śpiewał tam facet, była ...
-
Utwór z filmiku Poppy na Youtube.[youtube.com] Cóż to za utwór w tle? w opisie jest podany tylko Autor : Brad Bowers ale ...
-
Jaka to piosenka?Witam! Męczy mnie strasznie, pamiętam jedynie teledysk pewnej piosenki. Nie jestem w stanie przytoczyć tekstu ...
-
Co to za piosenka? Pamiętam tylko teledysk..Witam! Męczy mnie strasznie, pamiętam jedynie teledysk pewnej piosenki. Nie jestem w stanie przytoczyć tekstu ...
-
Muzyka Z Radia FestPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKE DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Jaka to piosenka i kto jest wykonawcą ?Witam. Poszukiwany utwór został zasłyszany w jednej ze stacji radiowych. Jest to dość popularny nadal ...
-
Muzyka z koncertuSzukam piosenki z jednego filmiku: Pamiętam, że na filmiku był jakiś wielki koncert i ludzie tańczyli ...
-
Zna ktoś remix Trumpsta?[www39.zippyshare.com]
-
Epic/battle music, zna ktoś tytuł? :)Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś rozpozna nazwę muzyki z filmiku niżej :) [youtu.be]
-
SOS - Sablewska od styluPrzypadkowo znalazłem filmik na Youtube z ciekawości o co chodziło i na początku leci taka ...
-
NOWA Piosenka popowo-rockowa z damskim wokalem (na pewno w w refrenie) po angielskuOstatnio słyszałem ją w barze a wcześniej też w radio. Piosenka raczej świeża, wcześniej nie grana. ...
-
Testoviron - Mokebe. Co gra w tle?[youtube.com]
-
Co to za remix (Radioparty)?Witam, poszukuję dokładnej nazwy pewnego remixu, którego kawałek nagrałem z audycji Radioparty (kanał główny). Piosenka ...
-
Niesamowity Hip Hop[youtube.com]
-
Piosenka , w której facet gra na gitarze i wspomina swoją dziewczynęWitam !:) Szukam piosenki ale nie potrafię sobie przypomnieć tytułu, ani wykonawcy.Piosenka z brzmieniem gitarowym ...
-
Jak się nazywa ten utwór z uroczystości pogrzebowych Alfonsa Maćkowiaka?Proszę o rozpoznanie tego mało znanego utworu, prawdopodobnie patriotycznego, granego na skrzypcach przez ludową kapelę ...
-
Co to za muza?Co to za muza? fragment w załączniku
-
Remix Shaun Baker - Power?Co to za remix Shauna Bakera od 25:45? :) [nuteczki.eu]
-
Szukam teledysku/tytułu piosenkiHej, szukam piosenki jakiegoś boysbendu, pamiętam tylko, że chłopcy wcielali się w różne role, jeden ...
-
Tytuł utworu, please :)Szukam nazwy tego utworu.
-
Może ktoś zna?Witam, może ktoś zna tytuł i wykonawcę piosenki z załącznika?
-
Zaczyna się od 0:04 i trwa do końca[youtube.com] Tutaj jest link PROSZĘ, BARDZO BY MI NA TYM ZALEŻAŁO
-
Nazwa filmu (SzUsty Blend)Cześć, czy wie ktoś co to za film? Małpa - Chcesz Romantyka? (SzUsty Blend) [youtube.com]
-
#colepsze co to za piosenkaWitajcie intersuje mnie tytuł piosenki od 9:15 [youtube.com]