-
Co to za piosenki? Czy to nie covery innych dobrze znanych zagranciznych piosenek???Właśnie odsluchalam dwie piosenki spiewane w jezyku rosyjskim ale wydaje mi sie ze juz gdzie ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka zaczyna się 1:20? [youtu.be]
-
Ballada/moŻe Disco Szukam Piosenki KtÓrĄ ŚpiewaŁ KoleŚ Podobny Do A-haleciało na stars tv w teledysku było jeszcze parę kobiet stali w rzędzie i podrygiwali ...
-
kobieta sprzedajaca kwiatyteledysk polski rap, na ktorym kobieta po tym jak jest bita przez partnera sprzedaje kwiaty ...
-
Cóż to zza remix? Basik wymiata...Witam, wiem tylko, że to mix piosenki Steve Aoki & Chris Lake & Tujamo Feat. ...
-
Teledysk z leżącą blondynkąSzukam pewnej piosenki. Teledysk bodajże polegał na tym, że leżała kobieta (chyba blondynka) leżała na ...
-
Piosenka z refrenem ToraCześć Poszukuję piosenki z rytmem klubowym, gdzie w refrenie powtarzane jest 3 razy "Tora/Tola". Później chyba ...
-
Szukam piosenki z nagraniaSzukam piosenki z nagrania ktora zaczyna sie od samego poczatku. Z gory dziekuje [facebook.com]
-
Muzyka z setaKojarzy ktoś nute z 46:15? [www25.zippyshare.com] Dzięki za pomoc :P
-
Co to za utwórWitam proszę o pomoc w podaniu utworu który leci w tle na początku serialu kiedy ...
-
Ktoś wie co to za piosenka?[youtu.be]
-
piosenka z początku streama u youtubera Cebulapamietam tylko kilka słów primasotto pistolotto
-
Dwuznaczny teledysk o milosciWitam :) Szukam teledysku w ktorym facet zachwala swoja kobiete i sa tam takie dwuznaczne ...
-
Piosenka z youtube, chyba "90.Bialy mężczyzna jedzie samochodem. Potraca czarną kobietę. Nastepnie oboje jada autem. Oboje śpiewają po angielsku. ...
-
Jak się nazywa ta piosenka, znam tylko teledyskW teledysku jest dwóch facetów, siedzą oni przy stole i piją alkohol a na końcu ...
-
Usłyszałem ten popowy kawałek w knajpieUsłyszałem fajny ni to trapowy ni to popowy kawałek w knajpie. Śpiewał tam facet, była ...
-
Utwór z filmiku Poppy na Youtube.[youtube.com] Cóż to za utwór w tle? w opisie jest podany tylko Autor : Brad Bowers ale ...
-
Jaka to piosenka?Witam! Męczy mnie strasznie, pamiętam jedynie teledysk pewnej piosenki. Nie jestem w stanie przytoczyć tekstu ...
-
Co to za piosenka? Pamiętam tylko teledysk..Witam! Męczy mnie strasznie, pamiętam jedynie teledysk pewnej piosenki. Nie jestem w stanie przytoczyć tekstu ...
-
Muzyka Z Radia FestPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKE DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Jaka to piosenka i kto jest wykonawcą ?Witam. Poszukiwany utwór został zasłyszany w jednej ze stacji radiowych. Jest to dość popularny nadal ...
-
Muzyka z koncertuSzukam piosenki z jednego filmiku: Pamiętam, że na filmiku był jakiś wielki koncert i ludzie tańczyli ...
-
Zna ktoś remix Trumpsta?[www39.zippyshare.com]
-
Epic/battle music, zna ktoś tytuł? :)Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś rozpozna nazwę muzyki z filmiku niżej :) [youtu.be]
-
SOS - Sablewska od styluPrzypadkowo znalazłem filmik na Youtube z ciekawości o co chodziło i na początku leci taka ...