-
Muzyka z Ojca ChrzestnegoWitam. Szukam utworu który leci w tle w I części Ojca Chrzestnego. [cda.pl] - 90:20 ...
-
Któż zna? Któż poda tytuł?[m.youtube.com] Początek około 1:46. Z góry dziękuję!
-
Muzyka z reklamy Lemon Lemon 7up[youtube.com] Co to za piosenka? :)
-
co to za numerek bo jest mega z 21:40 min pliss was[youtube.com]
-
Warsaw Shore Sezon 4 odc. 4Szukam piosenki z Sezon 4 Odcienk 4 - SummerCamp. pomiędzy minutą 33 a 35. ...
-
Co to dokładnie za piosenka?Witam, szukam piosenki, która leciała w bajce ,,Świąteczne życzenia". Wiem że tytuł to ,,We wish ...
-
zna to ktośczy mógłby mi ktoś powiedzieć co to za muzyka [instagram.com]
-
Muzyka z PKF 1953 11/12Czy zna ktoś utwór lecący w tle tego filmu propagandowego? [youtu.be]
-
Zaginiona piosenkaPoszukuję polskiej piosenki, która leciała na rmf max. Wykonuje ją wokalistka. Ma przesłanie polityczne. Pamiętam ...
-
Czarnoskóry gość w garniturze i biały gość grający na fortepianieKiedyś słuchałem tych wykonawców bardzo dawno temu ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć jaki ...
-
Potrzebna pomocCzarno skóry mężczyzna w bluzce białej na ramionczka czarno skóry słowa kojarzę niby i wont ...
-
Co to jest za utwór ? [AudioJungle]Utwór pochodzi ponoć z AudioJungle. Shazam oraz podobne aplikacje niestety nie pomogły. Jeśli ktoś kojarzy tytuł ...
-
bardzo potrzebnezna ktos może taką piosenke pilne!!! Dopowiem ze ta piosenka kojarzy mi sie z utworem ...
-
Synthwave trudne do znalezienia, proszę o pomoc.Witam, szukam ostatniego utworu z tego filmiku. Wiem tyle, że to synthwave ale z żadnym ...
-
dziewczyna jedzie z chłopakiem do hoteluJuz jakis czas temu sluchajac tuesday buraka wyswietlia mi sie jakas piosenka, pamietam ze zaczynala ...
-
Podajcie tytuł piosenki.Proszę o podanie tytułu. Kobieta śpiewa I can reach for albo of the star. W ...
-
Muzyka syntezatorowa, 80sKojarzy ktoś nute z filmiku Dokurviatora z 30 minuty? :) Dzięki z góry za pomoc [youtube.com]
-
Co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
proszę o pomoc! szukam tej muzykinigdzie nie umiem jej znaleźć
-
RAW Air 2018Ktoś zna te muzyke? [youtube.com] [youtube.com] (56:49 leci podczas gdy jest komentarz tabeli, ta sama muzyka ale ...
-
Pierwsza Miłość - bardzo proszę o tytuł lub pełną wersję.Jak w tytule. Kawałek w filmiku: [youtube.com]
-
slimKto śpiewa piosenkę z reklamy Foxy Mega?
-
Naprawdę trudne wyzwanie 5min 40s filmiku.[youtube.com] Nie, nie jest to " Darude - Sandstorm " gdybyś ktoś z tym wyskoczył ...
-
Nutka z intro filmu[youtube.com] Muzyka z intro tego filmiku :)
-
Pilnie szukam piosenki, mam nagranie z dyktafonuWitam. Szukałam tej piosenki na wszystkie sposoby, nawet nie wiem jakie tam były słowa, mam ...