-
Nie pamietam nazwy piosenkiProblem w tym że nie pamiętam nawet jej słów. Może pomożecie? doskonale pamiętam teledysk. śpiewa ...
-
co to za piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
Dubstep z piłą mechaniczną, Paktofoniką i kur*wa no nieCześć, szukam dubstepu który zaczynał się odpalaniem piły mechanicznej, później mocne je%@%bniecie w tej samej ...
-
Tytuł piosenki? tylko kawałek utworu nagranyProszę o pomoc nigdzie nie mogę znaleźć jak nazywa się ten utwór.
-
Szukam piosenki z teledyskuWitam Szukam piosenki, polskiej (chyba hip hop), której wykonawcy ani fragmentów tekstu nie pamiętam. Pamiętam natomiast ...
-
Co to za piosenka?[instagram.com]
-
-
-
Proszę o pomoc jaki jest tytuł tej muzyki ??Proszę o tytuł z 2:11 [youtu.be]
-
-
Co to za piosenkaSzukam tytułu piosenki w której dziewczyna jest na plazyl później przy jakieś chyba zlotej ...
-
Co to za piosenka z tvpsport mistrzostw świata 2018Cześć, zna ktoś może tytuł piosenki leciała w tle podczas przerwy w meczu Polska Kolumbia ...
-
Muzyka z webmWie ktoś może co to za utwór? [webmshare.com]
-
Błagam o tytuł i wykonwaceWitam Szukam tytułu i wykonawcy piosenki. Mam nagranie kawałka utworu
-
Znam teledysk itp, nie pamiętam piosenkiWitam, Ktoś coś kojarzy może? Szukam piosenki bardziej house, electro cos w tym stylu. Teledysk ma ten: [youtube.com] Tylko, ...
-
Raczej sama reklamaW latach 2007-2013 chyba byla reklama promujaca chyba temat zdrowia serca. Jakis koles biegnie kreta ...
-
Prosze o tytuł piosenki z pięknego filmiku o ZakopcuCo to za nutka: [youtube.com]
-
Stare Intro niekrytego krytykajak w tytule, zna ktoś ten kawałek? przykładowy film w którym sie pojawia w pierwszych sekundach: [youtube.com]
-
Piosenka ???? z reklamy musicallyWiec jak zwykle wyleciala mi rejlama musically lecz uslyszalem w niej znajoma piosenke ktorej tytulu ...
-
Melodia z remixu StromaeWitam! Poszukuję tytułu piosenki, z której pochodzi sample użyty w remixie Alexa Menco utworu Stromae "Papaoutai". Melodia ...
-
jaka to piosenkaPoszukuje piosenki ktora wykonywal mezczyzna, mial dosc wysoki glos przypominajacy glos Craiga Davida, piosenka zaslyszana ...
-
SzukamWitam Szukam piosenki disco polo której niestety nie mogę nigdzie znaleźć, tekst z tego co udało ...
-
co to za piosenka disco polo???[www75.zippyshare.com]
-
Kawałek o ekipieCzesc, szukam nuty gdzie w teledysku jakiś typ napada ziomkai i przykłada mu nuż do gardła, ...
-
muzyka z gry need for speedHej, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kawałek, jednak za nic nie mogę go ...