-
co to za śląska piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
misiek81Cześć. Mam pytanie-czy może ktoś kojarzy utwór techno z początku tego wielu: kobiecy głos mówi ...
-
misiek81Siemka. Chodzi mi po głowie piosenka z lat 90-tych, z reklamy chyba jakichś cukierków ...
-
Jaka to nutka? Electro HouseWitam mam pytanko kto zna tą nute z seta matsona Heaven leszno 13.01.2018 33:11 minuta ...
-
znana piosenka radiowa, pomocyPanowie i Panie, poszukuję tytułu tej piosenki, siedzi mi w głowie a nie mogę sobie ...
-
Problem ze znalezieniem nutySiema mam problem z jedna piosenka, wiem ze sampel to split tiesto i z ashante ...
-
teledyskHej , nie pamiętam co to za tytuł piosenki z teledysku gdzie występują dwie dziewczyny ...
-
Boxdel Donate , ktoś zna ?[youtube.com] Dokładniej 5:38
-
Czy zna ktoś tytuł?Sorki za jakoś ale to z relacji z insta [www114.zippyshare.com]
-
17 minuta!Hej, szukam tytulu utworu z 17minuty.... pls help! [youtube.com]
-
Szukam ruskiej piosenki, może ktos zna? helpbyła techno nuta z przerywnikami na f@&k potem shit, były jeszcze ::divki i narkotyki. ...
-
Piosenka z radio party ed sheeran. Dodałam nagranieKtoś mi pomoże? Szukam podobnego remix ale bez Beyonce. Leciał kiedyś w radio party, nie ...
-
co to za piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
Piosenka z C&APoszukuję piosenki, która usłyszałam w sklepie C&A. Mam kawałek tekstu, który sobie zapisałam: I was/am running ...
-
Piosenka 0.41[youtube.com] Rozpozna ktoś piosenkę która zaczyna się w 0.41 ???
-
Co to za piosenka ?Leciała wczoraj około 02:00 w radiu ale niestety nie wiem w jakim. Z góry dziękuję za ...
-
Co to za muzyka?Co to za muzyka chyba z nsc lub tobu, ale mogę się mylić, muzyka leci ...
-
muzyka, typo w masce dziadka , biały garnitur czy tam kurtkaWitam,kojarzy ktoś co to za utwór? widziałem go na trace tv ,tylko nie zapisałem i ...
-
Czołówka Losowania Motto-LottoJak się nazywa ta muza, która puszczana była w czołówce Losowania Motto-Lotto? zaczyna się od ...
-
Muzyka po golu Garbarnii KrakówJak się nazywała muzyka po golu Garbarnii, która grała z Pogonią Siedlce? zaczyna się od ...
-
Co to za melodia z tego filmu?Link do filmu: [youtu.be] Czas: Od 1:00 Z góry dzięki za pomoc :)
-
Pomocy szukam piosenki z lat 2000 :(Niestety pamiętam tylko teledysk,i to że śpiewa mężczyzna. W teledysku ten mezczyzna zakochal sie w jakiejs ...
-
Mecz Polska - JaponiaWitam. Szukam tytułu piosenki która była puszczana na stadionie podczas rozpoczęcia meczu Polska - Japonia ...
-
Muzyczka fajnie gra, ola, ola, ola...Polska muzyka, druga połowa lat 80-tych. Po prostu w refrenie pojawiają się takie słowa, śpiewa ...
-
Meksykańce, słoiki z ziołemNie pamiętam nic tekstu ale pamiętam, ze tacy śmieszni meksykance grubsi sie bujali na teledysku ...