-
Ktoś poda mi nazwę albo link do pełnej wersji???Siema Czy ktoś wyślę mi pełny remix tej piosenki?? [youtube.com]
-
Zimna Wojna PawlikowskiHej Czy ktoś z was kojarzy utwór, który zespół Mazurek śpiewał w Jugosławii? Chodzi mi o ...
-
co to za piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
piosenka z setaWitam. Pomocy zna ktoś może ten remix z seta zaczynający się od 5:43 [youtube.com] Pozdro :D
-
Jaka to piosenka?Taka dość skoczna piosenka, tekst leci mniej więcej tak: Jesteś moooja, jesteś moja, nikt nie zmieni tego ...
-
Pamiętam co było w teledyskuOtóż w teledysku była kobieta w białym futrze idącą do swojego pokoju hotelowego powoli rozbierająca ...
-
GosćMorze ktoś wie kto śpiewa piosenke : Zaczarowany chlopak,zaczarował ją, zaczarowane życie miał ?
-
Piosenka zasłyszana na YT ponad 7 lat temuWItam,ciężko mi znaleść tytuł piosenki,bo piosenka bardziej mi się kojarzy jako podkład muzyczny do kiedyś ...
-
Nazwa piosenkiCześć szukam piosenki gdzie spiewa m@&%#n w ciemych wlosach do ramion o narkotykach ,w teleedysku ...
-
-
Piosenka ze słowami "Chcę oddychać znów powietrzem, będzie lepiej kiedy stąd zawiniesz się" ?W serialu "Miłość w rytmie disco" no polo.tv w pierwszym odcinku jest taka piosenka i ...
-
muzyka z hotelu w GrecjiWitam, mam po 4 latach zagwozdkę co do utworu granego w kółko z playlisty w ...
-
co to za śląska piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
misiek81Cześć. Mam pytanie-czy może ktoś kojarzy utwór techno z początku tego wielu: kobiecy głos mówi ...
-
misiek81Siemka. Chodzi mi po głowie piosenka z lat 90-tych, z reklamy chyba jakichś cukierków ...
-
Jaka to nutka? Electro HouseWitam mam pytanko kto zna tą nute z seta matsona Heaven leszno 13.01.2018 33:11 minuta ...
-
znana piosenka radiowa, pomocyPanowie i Panie, poszukuję tytułu tej piosenki, siedzi mi w głowie a nie mogę sobie ...
-
Problem ze znalezieniem nutySiema mam problem z jedna piosenka, wiem ze sampel to split tiesto i z ashante ...
-
teledyskHej , nie pamiętam co to za tytuł piosenki z teledysku gdzie występują dwie dziewczyny ...
-
Boxdel Donate , ktoś zna ?[youtube.com] Dokładniej 5:38
-
Czy zna ktoś tytuł?Sorki za jakoś ale to z relacji z insta [www114.zippyshare.com]
-
17 minuta!Hej, szukam tytulu utworu z 17minuty.... pls help! [youtube.com]
-
Szukam ruskiej piosenki, może ktos zna? helpbyła techno nuta z przerywnikami na f@&k potem shit, były jeszcze ::divki i narkotyki. ...
-
Piosenka z radio party ed sheeran. Dodałam nagranieKtoś mi pomoże? Szukam podobnego remix ale bez Beyonce. Leciał kiedyś w radio party, nie ...
-