-
Poszukuje piosenki która ok 21:20 leciała w radiu chill zetPoszukuje piosenki która ok 21:20 leciała w radiu chill zet . Historia neistety nie działa ...
-
Remix piosenki Davida Guetty i Justina Biebera - 2UWitam szukam autora remixu piosenki "2U - Guetty i Biebera". Wiem jedynie, że została zagrana ...
-
Teledysk jak gra komputerowa.Poszukuje piosenki z teledyskiem który wyglądał jak gra komputerowa. Leciała bardzo często w TV kilka ...
-
Nazwa bitu z blendu.Cześć, szukam nazwy bitu z tego blendu. [youtube.com]
-
co to za piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
Francuski utwór śpiewany przez kobietęFrancuski utwór śpiewany przez kobietę w którym to opowiada o społeczeństwie, o kredytach itd. W ...
-
Piosenka z seta Above & BeyondWitam. Proszę o pomoc w odnalezieniu utworu, dołączam plik z nagraniem. Piosenka leciała w secie ...
-
Muzyka z koncówki filmiku Reziego z "Uczę Friza jeździć enduro"Witam szukam muzyki z końcówki filmiku Reziego z "uczę friza jeździć enduro" link [youtube.com] od ...
-
Piosenka z filmu WiP Bross2:48 - 3:23. Może ktoś? coś? [youtube.com]
-
Miś, kelerneka, żółta stylizacja.Nie pamiętam słów utworu, było to dość dawno. Teledysk przedstawia młodą kelnerkę w żółtej sukni ...
-
Fragment piosenkiHej. Przed chwilą usłyszałem pewien fragment piosenki. Nie mogę sobie przypomnieć co to za utwór. ...
-
Teledysk młoda zajatka w restauracji.Próbuję znaleźć teledysk w którym młoda zajatka w krótkich włosach pracuje wieczorem w restauracji, nastepnie ...
-
Ktoś poda mi nazwę albo link do pełnej wersji???Siema Czy ktoś wyślę mi pełny remix tej piosenki?? [youtube.com]
-
Zimna Wojna PawlikowskiHej Czy ktoś z was kojarzy utwór, który zespół Mazurek śpiewał w Jugosławii? Chodzi mi o ...
-
-
piosenka z setaWitam. Pomocy zna ktoś może ten remix z seta zaczynający się od 5:43 [youtube.com] Pozdro :D
-
Jaka to piosenka?Taka dość skoczna piosenka, tekst leci mniej więcej tak: Jesteś moooja, jesteś moja, nikt nie zmieni tego ...
-
Pamiętam co było w teledyskuOtóż w teledysku była kobieta w białym futrze idącą do swojego pokoju hotelowego powoli rozbierająca ...
-
GosćMorze ktoś wie kto śpiewa piosenke : Zaczarowany chlopak,zaczarował ją, zaczarowane życie miał ?
-
Piosenka zasłyszana na YT ponad 7 lat temuWItam,ciężko mi znaleść tytuł piosenki,bo piosenka bardziej mi się kojarzy jako podkład muzyczny do kiedyś ...
-
Nazwa piosenkiCześć szukam piosenki gdzie spiewa m@&%#n w ciemych wlosach do ramion o narkotykach ,w teleedysku ...
-
-
Piosenka ze słowami "Chcę oddychać znów powietrzem, będzie lepiej kiedy stąd zawiniesz się" ?W serialu "Miłość w rytmie disco" no polo.tv w pierwszym odcinku jest taka piosenka i ...
-
muzyka z hotelu w GrecjiWitam, mam po 4 latach zagwozdkę co do utworu granego w kółko z playlisty w ...
-
co to za śląska piosenka?[www75.zippyshare.com]