-
Poszukuję tytuł tureckiej piosenki z animacji w Side town hotellink do przesłuchania: [drive.google.com]
-
rap/trapPoszukuje muzyki rap/trap w stylu 'drake'. Pamiętam tylko, ze w refrenie bylo cos typu "all ...
-
Szukam nazwy wykonawcy/tytułu utworuPamiętam jedynie szczątki teledysku. Czarnoskóry mężczyzna śpiewa w pokoju/mieszkaniu, które jest całe różowe, ogólnie dużo ...
-
-
Co to za nutka w 26:00?[youtube.com]
-
Szukam tytuł oryginalnego utworuWitam. Tak jak w tytule. Szukam tytuł oryginalnego utworu. Myślę że to rok 1999-2000. Niestety ...
-
-
epicka filmowa magiczna muzyka klasyczna pomocy!muzyka leci w tle fimiku z yt prosze bardzo o pomoc w rozpoznaniu gdzies juz ...
-
Potrzebuję Waszej pomocy ????Poszukuję teledysku, w którym głównym bohaterem jest kaseta magnetofonowa. Problem polega na tym, że ...
-
TeledyskSzukam piosenki prawdopodobnie polskiego DJ (nie jestem pewien czy polak). Muzyka klubowa. W teledysku dwie ...
-
Piosenka z kasety z 2000 roku.Śpiewała ją czarnoskóra kobieta, w tekście pojawiło się coś o Nowym Yorku, a w refrenie ...
-
Piosenka która leciała dzisiaj w "trendy radio"Witam, chciałbym dowiedzieć jak nazywa się piosenka która leciała dzisiaj w trendy radio, jedyny ...
-
Raper jako ksiadz udziela ślubu w kościeleWitam, poszukuję teledysku, który widziałem kilka dni temu w hiszpanii w jednym z klubów, shazam ...
-
Śmieszny podkład muzyczny w tle "Płaska Ziemia - Poważna Analiza (cz.1)"Hej, chodzi o sam początek, o tę śmieszną muzyczkę. Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu jej. ...
-
Co to za teledysk?Hej, szukam teledysku w którym dwie dziewczyny jadą razem autem potem, podróżują sobie potem na ...
-
Utwory z filmiku i nagraniaWitam, proszę o pomoc, zna ktoś może tytuły utworów z filmiku od 10 sekundy i ...
-
Z jakiej piosenki to jest teledyskHejka, proszę o pomoc. Teledysk jest animowany, wyglada jak z filmu Madagaskar albo iniemamocni. stoi ...
-
Piosenka w afrykańskim stylu rmf fm 97/98Cześć! Szukam od dłuższego czasu piosenki którą pamiętam z radia, lata 97/98. Charakterystyczny był refren ...
-
Opis teledyskuDzisiaj juz drugi temat, kolejna piosenka którą szukam to.... Słyszałem ją jakieś 10-15 lat temu u ...
-
Co to za muzyka?[coub.com]
-
-
Cyber Marian tytuł od 2:35link [youtu.be] Shazam nie wie, w komentarzach nie ma, w opisie filmu i w napisach końcowych ...
-
co to za nutka w 4.34 ?[youtube.com]
-
Turecko angielska piosenkaCześć. Szukam piosenki, którą przed chwilą usłyszałam na yt, jak chciałam do niej wrócić to ...
-
Julia Marcell co to za utwórWitam. Zna ktoś ten utwór? Śpiewała go Julia Marcell w Opolu na letniej scenie NCPP.