-
EnergyWitam wszystkich prosiłbym o pomoc w odnalezieniu piosenki z Energy może akurat ktoś jeszcze nie ...
-
Piosenka/teledyskSzukam piosenki coś ala house/club gdzie w teledysku para kłóci się w aucie,chłopak wychodzi z ...
-
RAP - Tytuł i wykonawca - Tekst o tym, co by robił gdyby nie miało być jutraGość ma dość agresywny styl, piosenka jest szybka. Śpiewa co by zrobił gdyby nie było jutra, ...
-
Tytuł Utworu.Jaki jest tytuł tej piosenki?
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki śpiewanej przez kobietę. W refrenie padają słowa "run, run, run". Jest to jakaś ...
-
co to za piosenka z 1:12 minuty ?[youtube.com] 1:12 ?
-
Szukam piosenki śpiewanej przez kobietę, wersja deep house.Szukam piosenki śpiewanej przez kobietę (wersja deep house). Szukałem tej piosenki po oryginalnym tytule ale ...
-
Poszukuję tytułuDzień dobry Poszukuję tytułu utworu, który rozpoczyna się w 5:30 [youtube.com]
-
Muzyka końcowa studia Ligi Mistrzów TVPWitam. Na pewno znajdą się osoby które oglądały Ligę mistrzów w ubiegłym sezonie, tj 2017/2018. ...
-
Co to za muzyka?Witam, kojarzy ktoś nutę z tego filmu? [youtube.com]
-
co to za utwór?Witam, jak w temacie, ktos zna tytul tego utworu? nagrane telefonem na imprezie, dlatego jakosc ...
-
Muzyka elektroniczna ze sklepu CroppWitam, może ktoś był ostatnio w sklepie Cropp i słyszał piosenkę elektroniczną, bez słów, sama ...
-
Tytuł i wykonawcę. ProszęTak jak w tytule szukam piosenki lecącej w tle
-
-
Co to za piosenka?[youtu.be] Szukam piosenki z 2:24
-
Co to za utwór?Poszukuję utworu, na pewno energiczny. Występowały tam takie słowa. pa pa pa pa pa pa ...
-
Polski hip-hopCześć, poszukuję piosenki (polski hip hop), w której klipie była pokazana przemiana dziewczyny: od ćpunki/alkoholiczki, ...
-
Usłyszane w kinie...Hej, ostatnio usłyszałem taką piosenkę, której nijak nie mogę teraz odnaleźć, może ktoś skojarzy? :)
-
Proszę pomóżcie co to za piosenka od 7:00 ?[youtube.com]
-
Polski rockPoszukuję pilnie piosenki, rockowej akcja odgrywa się w cyrku, teledysk jest animowany, jest to polski ...
-
Piosenka elektroniczna/klubowa z lat 2004-2009 puszczana w RMF i RadioZetSzukam clubowej piosenki jak wyżej. Pamiętam,że nie puszczali jej często w radio dlatego też nie ...
-
Co to za remix bailando(chyba bailando loona)chyba jest to jakiś remix bailando loona ale jaki?
-
Czarne łzy spod przyklejonych rzęsWitam! Takie słowa zapamiętałam z piosenki, która kiedyś mi się podobała. Śpiewała ją kobieta, może ...
-
Co to za piosenka? Jakiś techno dance/nightcore?Zaczyna się od 6:12, niestety pod filmem nikt nie zna tytułu. Kojarzy mi się to ...
-
Co to za secik z wixapolu?Witam, ktoś może wie co to za utwór od 0:06 ? Poszukuję go od miesiąca ...