-
srednia balladaCo to za piosenka spiewa kobieta, balladowa w refrenie jest sex water fire
-
Tytuł utworu.Jaki tytuł nosi ten utwór?
-
Tytuł piosenkiDo jakiej piosenki tańszy ta papużka? Domyślam się że to coś Taito, ale w komentarzach ...
-
Piosenka dance/popWitam poszukuję piosenki/teledysku w którym (chyba na części klipu, moze na całym) dziewczyna śpiewa jadąc terenówką ...
-
Piosenka z radia, poszukuję jejW styczniu zeszłego roku usłyszałam taką piosenkę . Słowa to "ee oo ii , śpiewa ...
-
Jak nazywa się ten kawałek,mix?Witam Jak nazywa się ta piosenka,wiem tylko tyle,że jest to fragment jakiegoś mixu muzyki elektronicznej,typu ...
-
Piosenka z McDonald'sBędąc w McDonaldzie usłyszałem piosenkę ,.Jeżeli dobrze zrozumiałem piosenkarka śpiewała tam (So easy) , ...
-
Piosenka Z Ytpewnie bedzie mega ciezkie ale juz raz mi pomogliscie to wierze w was ze ...
-
Muzyka Z Radia Fest SilesiaPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKE DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Nazwa muzykiCześć, zna ktoś tytuł pewnej nutki; Dokladniej 1:17 stąd [youtu.be] Bardzo mi na tym zależy :/
-
Pomocy____
-
Muzyka z Najlepszego piłkarza roku UEFAJak się nazywa muzyka? Zaczyna się od 3:51 [youtu.be]
-
Jaki jest tytuł tej piosenki? Proszę o pomocWitam wszystkich bardzo proszę o rozpoznanie i podanie tytułu piosenki, która zaczyna się w 7 ...
-
Ktoś się orientuje co to może być za muzyka ?[youtube.com] [youtube.com]
-
Szukam takiego teledysku z telewizji w galerii handlowejWitam. Poszukuję tytułu tej piosenki i dzisiaj ją widziałam Opis tego teledysku: W tym teledysku animacja ...
-
Jaka to piosenkaPiosenka na której teledysku jest kobieta zasypiająca w wannie i w śnie budzi się na ...
-
Wie ktoś co to za piosenka?Poszukuje tej piosenki, była na jednym z filmików na instalatory. Z góry dziękuję :)
-
Jak nazywa się ten kawałek,mix,z którego on pochodzi?Witam Jak nazywa się ta piosenka,wiem tylko tyle,że jest to fragment jakiegoś mixu muzyki elektronicznej,typu ...
-
Muzyka z zapowiedzi książki na youtubieCo to za kawałek: [youtube.com] i kto go wykonuje?
-
Rosyjska piosenka, kobieta śpiewa w refreniePoszukuję piosenki hip hopowej na bazie jakiejś słynnej piosenki chyba amerykańskiej. Zwrotki były rapowane natomiast ...
-
Utwór w końcówceCzy mógłby ktoś mi podać co to za utwór z serialu na ratunek 112,który ...
-
Piosenka z Radia ParkRosyjska piosenka, raczej disco, która dzisiaj leciała pomiędzy 18 a 19 w radiu Park? Ktoś ...
-
-
Piosenka z klubu, trudne zadanie :DJest ktoś w stanie rozszyfrować co to za nutka, wiem jakość fatalna, jednak nie tracę ...