-
Ktoś się orientuje co to może być za muzyka ?[youtube.com] [youtube.com]
-
Szukam takiego teledysku z telewizji w galerii handlowejWitam. Poszukuję tytułu tej piosenki i dzisiaj ją widziałam Opis tego teledysku: W tym teledysku animacja ...
-
Jaka to piosenkaPiosenka na której teledysku jest kobieta zasypiająca w wannie i w śnie budzi się na ...
-
Wie ktoś co to za piosenka?Poszukuje tej piosenki, była na jednym z filmików na instalatory. Z góry dziękuję :)
-
Jak nazywa się ten kawałek,mix,z którego on pochodzi?Witam Jak nazywa się ta piosenka,wiem tylko tyle,że jest to fragment jakiegoś mixu muzyki elektronicznej,typu ...
-
Muzyka z zapowiedzi książki na youtubieCo to za kawałek: [youtube.com] i kto go wykonuje?
-
Rosyjska piosenka, kobieta śpiewa w refreniePoszukuję piosenki hip hopowej na bazie jakiejś słynnej piosenki chyba amerykańskiej. Zwrotki były rapowane natomiast ...
-
Utwór w końcówceCzy mógłby ktoś mi podać co to za utwór z serialu na ratunek 112,który ...
-
Piosenka z Radia ParkRosyjska piosenka, raczej disco, która dzisiaj leciała pomiędzy 18 a 19 w radiu Park? Ktoś ...
-
-
Piosenka z klubu, trudne zadanie :DJest ktoś w stanie rozszyfrować co to za nutka, wiem jakość fatalna, jednak nie tracę ...
-
co to za nutka od 0:30[youtube.com] Moze ktos powiedziec co to za utwór od 0:30?
-
Utwór w refrenie "I duszno jest x3" link do YOUTUBECo to za utwór z początku nagrania? [youtube.com]
-
Link do utworu który śpiewa kobieta (remix - coś w tym stylu)Kobieta, która śpiewa pod podkład z Future - Mask off, szukam konkretnie tego kanału, tam ...
-
Muzyka z carrefour Wrocław- galeria dominikańskaWitam, byłam juz kilka razy w tygodniu aby usłyszeć piosenkę w której absolutnie sie zakochałam, ...
-
Piosenka z setaJaki tytuł ma piosenka z seta zaczyna się w 31min 25 sek Tutaj załącznik ...
-
Szukam piosenkiNa MTV Live HD trafiłam na jakiś koniec teledysku ( przypadkowo ) , a ...
-
Fancy - Bolero nowy remix?witam szukam piosenki fancy bolero , hold me in your arms ale w nowym wydaniu leci ...
-
Szukam piosenki na Esce TVWidziałam niestety ten teledysk. Na początku tego teledysku jakaś osoba ogląda telewizję a na ekranie ...
-
Szukam teledyskuJeszcze raz pytam Opis tego teledysku: Gość rapuje ma założone okulary w kolorze czarnym i ...
-
taka piosenka radzieckawitam ostatnio obejrzałem fajny film wojenny o armii czerwonej i była tam taka nuta której ...
-
Szukam teledyskuJak szłam dzisiaj do Reserved, widziałam teledysk , w którym faceci rapują. Jeden z tych ...
-
Szukam takiej piosenki z MTV MusicSłyszałam piosenkę z MTV Music , nie wiem kto to śpiewa ale po tej piosence ...
-
Jak się nazywa piosenka ze słowem "cocaine"?Szukam piosenki,jakiejś nowszej,która gdy było słowo cocaine miała wolną melodię, ale w ogole nie moge ...