-
Szmitek mix DOŻYNKI[youtube.com] 14:37 co to za remix? wiem ze darude ale nic wiecej :D
-
Take me to church remix.[facebook.com] kojarzy ktoś?
-
☹BŁAGAM O POMOC!! ☹jak Nazywa SiĘ Ta Muzyka W Tle Tego Filmu?[youtu.be] Jak nazywa się muzyka typu trailer music epic w tle tego filmu? Proszę pomóżcie to dla ...
-
Może tym razem ktoś skojarzy tą kasetę? (aktualizacja tytułów)Znalazłem większość tytułów z tej kasety. Etykieta oczywiście B.W. Utworami, być może osobnymi są: Sophie - ...
-
Czy zna ktoś może ?Czy wie ktoś co to za nuta w 2:15 ?? [youtube.com]
-
PiosenkaCześć Przypomniałem sobie o pewnej polskiej piosence i śpiewałem ją miesiąc temu codziennie i zapomniałem jej ...
-
Muzyka z ims PomocyDwa utwory z ims. Szukałem na audio network niestety bez skutku
-
Piosenka w tleWitam zna ktoś piosenkę która leci w tle filmu ?? [youtube.com]
-
Po kawałku tekstu.Witam, poszukuję utworu, w którym jest kawałek tekstu "w szybkim tempie, umiejętnie i kompletnie. Zaraz ...
-
Teledysk na baluPoszukuję piosenki z przełomu roku 2016/2017. Akcja teledysku rozgrywa się na jakimś balu/studniowce. Wykonawca jest ...
-
Tytuł nutki___
-
Muzyka z dekoracji SECWitam, ostatnio oglądałem zawody żużlowe i bardzo spodobała mi się muzyka na dekoracji. Słyszałem już ...
-
Wykonawca piosenkiKto to śpiewa ? Słyszałam na lekcji zumby I believe cooldown zumba with zin Jose ...
-
Nowy sezon "Wyburzaczy"Ktoś wie co to za muzyka w tej reklamia? Chodzi o rytmiczną muzę z ...
-
Teledysk z wężami i dźiećmiSzukam anglojęzycznego utworu, w którego teledysku pojawia się chłopiec i dziewczynka. Idą oni pomiędzy terrariami ...
-
Piosenka lalalalalaPiosenka w której mężczyzna (młody ?) śpiewa przez większość czasu lalalalalala. Usłyszałem ten fragment przechodząc ...
-
TVN Turbo, WyburzaczeHej, pomożecie mi zidentyfikować piosenkę z zwiastunu Wyburzaczy na TVN Turbo? Na reklamie chłopiec ...
-
Szukam piosenki - opis teledyskuSzukam takiej piosenki. Wyglądało to tak jakby to była jakaś parada ( bardzo dużo czarnoskórych ...
-
Piłkarska przyśpiewka.Cześć! Poszukuję utworu z 9:00 minuty filmiku [player.pl] Z góry mega dzięki!
-
Jaki to utwórJak nazywa się tytuł utworu który rozpoczyna się w 3:40 [youtu.be]
-
Muzyka Open FM reklamaHejka szukam muzyk które są teraz promowane w reklamie open fm w której to lektor ...
-
muzyka z instagramuWitam. Interesuje mnie nazwa piosenki z tego filmiku: [instagram.com]
-
Muzyka z filmiku na youtubeCzesc, jak sie nazywa kawalek ktory leci od 2:48 do 3:15 w filmie Parisa Platynova? ...
-
Utwór w klimacie Snap!, lub La BoucheHej. Szukam piosenki prawdopodobnie z repertuaru Snap!, La Bouche, lub kogoś bardzo do nich podobnego. ...
-
Pieśń film blondynkaFilm blondynka wystąpiła tam dziewczynka, która zaśpiewała pieśń ,,Maryjo śliczna pani" był to chór w ...