-
Piosenka o napromieniowanym radem rysiuCześć, koleżanka ostatnio zagrała na ukulele piosenkę, z której zapamiętałem jedynie to, że był w ...
-
Co to za muzyka?[youtube.com] W tym filmie zaczyna się od 2:09
-
Piosenka z serialu M jak miłośćSzukam piosenki z serialu M jak miłość. Występuje ona w scenie, która zaczyna się od ...
-
Rosyjska piosenka dziewczyna jedzie na pace ciężarówkiTak jak w opisie o ile dobrze pamiętam to też gra na gitarze i śpiewa ...
-
zagraniczna. Prrry/ Brrry albo coś w tym styluGłupie pytanie....ale: Weszła mi do głowy kilka dni temu. W miarę świeża, skoczna i mało ...
-
Reklama sieci komórkowej w święta 2002-2005Witam, chodzi mi o świąteczną reklamę nie pamiętam jakiej sieci, grupa przyjaciół jeździ na łyżwach ...
-
Stare piosenki zagraniczne z gwizdaniemJak w tytule:) proszę o wasze propozycje:) john the whistler, gigi D.. itp. Konkretnie poszukuje ...
-
Nazwa utworu z setaWitam Orientuje się może ktoś jak nazywa się ten remix ? Z góry dzięki za pomoc
-
Muzyka raz widziana w TeleexpressDziendobry rozchodzi mi sie o melodie -Teledysk z Teleexpresu lata 1980-1987 stale siedzi mi w ...
-
Tytuł utworu.Proszę o podanie tytułu tej piosenki.
-
Piosenka z filmu FrizaKtoś może kojarzy nutę pomiędzy 2:53 a 3:13 z tego filmu Friza [youtube.com] Dołączam wyciętą nutę ...
-
teledysk - szukamTeledysk w konwencji westernu porwana dziewucha i gość z kapeluszem ją odbija , ginie i ...
-
Piosenka z Unbreakable Kimmy Schmidt S02E04Hej, prosze o pomoc w identyfikacji piosenki z załącznika :) dzieki, pozdrawiam
-
Polski raper - 3 piosenki skladajace sie w jedna caloscHey Witajcie. Kolejny raz poszukuje piosenki lata 2000-2008 max Nagral 3 piosenki ktore skladaja sie ...
-
Rozpozna ktoś tą piosenkę ?Proszę o odpowiedź jeśli ktoś zna :)
-
Piosenka z reklamy samochodu (minimalna szansa)Już od kilku lat poszukuję pewnej (już dość starej) piosenki z reklamy samochodu.Nie pamiętam marki ...
-
Ozark S02E05 - piosenka, która leci w tleCześć! Oglądam sobie ostatnio Ozarka i w tle pewnej rozmowy leci piosenka, której nie ma ...
-
I nie opuszczę Cię aż do ślubuSzukam tej piosenki :[youtube.com] Proszę o pomoc !
-
Po fragmencie tekstuWitam, poszukuję utworu, w którym jest kawałek tekstu "w szybkim tempie, umiejętnie i kompletnie. Zaraz ...
-
Co to za muzyka w tle?Od 1:24 minuty. Uwaga, treści drastyczne i/lub szokujące. [youtube.com]
-
Poszukuję muzyki usłyszanej w radiu w lipcu 2018Witam. Tak jak w tytule, poszukuję muzyki, którą usłyszałem w holenderskim radiu (pewnie w polskim ...
-
Poszukuje tytułu piosenki z filmiku na YT !!![youtu.be] Proszę o pomoc, może ktoś ją zna lub da radę znaleźć. Ja po długich ...
-
Szukam Piosenki Z FilmikuSzukam piosenki od 3:13, po wpisywaniu słów nie znajduje jej [youtu.be]
-
I nie opuszczę Cię aż do ślubuProszę o pomoc szukam tej piosenki :[youtube.com]
-
szukam piosenki z wesela zapomnialem tytulukawalek tekstu szedlem tam kiedys po plazy promyk slonca mienil mnie cirili para pa plik ...