-
Proszę o tytuł nutkiProszę jak w tytule o tytuł nutki.
-
Baśniowa muzyka na harfieSzukam utworu, który w bajkach był stosowany do przenoszenia z jednej sceny do drugiej, jest ...
-
Serce nie sługa polski - film z 2018 rokuPoszukuję piosenki Ani Dąbrowskiej z tego właśnie filmu. Nie chodzi mi o piosenkę "tytułową", ale ...
-
Co to za muzyka?Mix czy co tam...[youtube.com] od 6:38:00
-
Tytuł myzyki od 7:48 z filmiku na yt7:48 zna ktoś? [youtube.com]
-
Jakaś filmowa muzykaWitam szukam utworu z filmiku na yt [youtube.com] Od 0:06 do 0:20
-
Czy ktoś kojarzy piosenkę?Chodzi mi o polską piosenkę, którą śpiewał jakiś facet. W teledysku był chłopak grający na ...
-
Remix Czarne jagódkiSzukam piosenki czarne jagódki przerobionej na wersję klubową z takim jakby "dropem" :D Wiem, że jest ...
-
Pomoże ktoś??Od dawna próbuję znaleźć co to za melodia i nic.. pomoże ktoś to rozszyfrować? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Szukam tytułu piosenki. Zamieszczam krótki fragmencik, bo niestety nie posiadam dalszej części. Może komuś ...
-
To nie J.M. Jarretym razem ja jako ten pytający. Natknąłem się na nagranie które podszywa się pod znanego muzyka ...
-
Kawałek IndieWitam!Jak nazywa się kawałek,w którym jakiś facet w refrenie spiewa-"aaah aaaaah"będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
-
KSW 45 - Scott Askham - piosenka na wejściePoszukuję piosenki, przy której Scott Askham wchodził na ring na gali KSW 45.
-
Nutka z BEATBOX MAD TWINZw załączniku, z góry dziękuje :)
-
Piosenka, która leci w Mc Donald'sCzy ktoś pomoże rozszyfrować co to za piosenka?
-
Muzyka z podkładu filmu Lorda Kruszwila - family friendly contentJak nazywa się podkład w tle tego filmu: [youtube.com] ?
-
Piosenka rap z komedii "Honeymooners" z 2005r.Szukam nazwy piosenki rap z filmu "Honeymooners" z 2005r. , Polski tytuł: "Bardzo długa podróż poślubna" ...
-
Utwor z linku zaczynajacy sie w 8:15Witam, Czy może ktoś kojarzy utwór z linku poniżej zaczynający się w 8:15? [youtu.be] Z góry dziękuję ...
-
utwór z lat 90 dancewitam. Poszukuję tytułu utworu który miałem na kasecie magnetofonowej. Słuchałem go w latach 90, muzyka ...
-
Może ktoś rozpozna co to za kawałek .Może ktoś rozpozna co to za kawałek
-
Gal Gadot, be more human, ReebokWitam. Poszukuję piosenki znajdującej się w tej reklamie Reebok. Pojawiła się ona również kilka razy ...
-
Piosenka z filmiku pop 200210:05 [youtube.com]
-
Muzyka klasyczna/poważna z Out Of The Wild: The Alaska ExperimentKtokolwiek słyszał, ktokolwiek wie: 2:55, 1:17:24, 1:24:40 [youtube.com]
-
Jakie tytuł *piosenka zagraniczna po angielskuWięc tak piosenka zaczyna się od tego że siedzi dziewczyna na trybunach w sali gimnastycznej ...