-
MerenqueSzukam piosenki ala kubańska/meksykańska. Usłyszanej na kursie tańca - merenque / bachata / krecenie biodrami. ...
-
Co to za piosenka?[coub.com]
-
Kółka gimnastyczneSzukam piosenki, ale pamiętam tylko fragment teledysku. Mężczyzna trenuje na kółkach gimnastycznych lub szarfach, ma ...
-
Muzyka z filmiku Red BullaLink do video z facebooka: [facebook.com] Pozdrawiam
-
Muzyka elektroniczna z filmikuOd początku do 1:55 :) Pozdrawiam! [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku (film UHF)Witam, fragment pochodzi z filmu UHF [youtube.com] Pozdrawiam
-
Jaki tytuł ma ta piosenka disco polo?Poszukuję tytułu piosenki disco polo mając jej refren. Wpisuje w google i nic nie mogę ...
-
Fajna piosenka na imprezę, ale co to jest?W programie Modelowa ekipa na kanale E! usłyszałam świetną piosenkę, tutaj do odsłuchania od minuty ...
-
-
Jaka to melodia / z jakiego filmu?To był może jakiś dramat obyczajowy? Trochę taka cygańska ta melodia jest. Ktoś pomoże?
-
KSW 45 Ceremonia otwarcia Muzyka w tleCeremonia otwarcia gali KSW 45 [ekino-tv.pl] 1.16.00 -1.20.00
-
Proszę o tytuł nutkiProszę jak w tytule o tytuł nutki.
-
Baśniowa muzyka na harfieSzukam utworu, który w bajkach był stosowany do przenoszenia z jednej sceny do drugiej, jest ...
-
Serce nie sługa polski - film z 2018 rokuPoszukuję piosenki Ani Dąbrowskiej z tego właśnie filmu. Nie chodzi mi o piosenkę "tytułową", ale ...
-
Co to za muzyka?Mix czy co tam...[youtube.com] od 6:38:00
-
Tytuł myzyki od 7:48 z filmiku na yt7:48 zna ktoś? [youtube.com]
-
Jakaś filmowa muzykaWitam szukam utworu z filmiku na yt [youtube.com] Od 0:06 do 0:20
-
Czy ktoś kojarzy piosenkę?Chodzi mi o polską piosenkę, którą śpiewał jakiś facet. W teledysku był chłopak grający na ...
-
Remix Czarne jagódkiSzukam piosenki czarne jagódki przerobionej na wersję klubową z takim jakby "dropem" :D Wiem, że jest ...
-
Pomoże ktoś??Od dawna próbuję znaleźć co to za melodia i nic.. pomoże ktoś to rozszyfrować? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Szukam tytułu piosenki. Zamieszczam krótki fragmencik, bo niestety nie posiadam dalszej części. Może komuś ...
-
To nie J.M. Jarretym razem ja jako ten pytający. Natknąłem się na nagranie które podszywa się pod znanego muzyka ...
-
Kawałek IndieWitam!Jak nazywa się kawałek,w którym jakiś facet w refrenie spiewa-"aaah aaaaah"będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
-
KSW 45 - Scott Askham - piosenka na wejściePoszukuję piosenki, przy której Scott Askham wchodził na ring na gali KSW 45.
-
Nutka z BEATBOX MAD TWINZw załączniku, z góry dziękuje :)