-
piosenka reserved październik/listopad 2018piosenka w refrenie ma "all the way why kiss me" lub "kill me" nie jestem ...
-
Proszę o rozpoznanie hiszpańskiej piosenkiTak jak w temacie – proszę o rozpoznanie nagranej z radia hiszpańskiego. Nagranie w ...
-
Utwór z tekstem "I was born" lub "I was burn" w refrenie, śpiewanym przez kobietęUtwór brzmi jak z kanału YT "NoCopyrightSound" (NCS), jest to muzyka elektroniczna czy podobny gatunek, ...
-
utwór z charakterystycznym rytmemPoszukuję utworu w którym w którym kobieta śpiewa w refrenie ,,Sola Solita'' przy czym solita ...
-
Piosenka z at 90-tychWitam, ktoś orientuje się co to za piosenka w poniższym filmku? Chodzi o minutę 19:34 [youtube.com]
-
Piosenka prawdopodobnie włoska/francuskaWitam, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie piosenka prawdopodobnie w jezyku włoskim/ francuskim, śpiewa ...
-
Usher yeah polskia przerobkaPomocy, slyszalem u znajomego jakas polska przerobke był tam rytm ushera yeah, byla wstawka coco ...
-
Muzyka z filmiku damski wokal proszę o pomocHej, poszukuję piosenki z tego filmiku: Zaczyna się od 1:46 i szybko się kończy, szukałem ...
-
Rab, prawdopodobnie amerykańskiTak jak w tytule, pozdrawiam [youtube.com]
-
Stara piosenka z MTVHej, szukam starej piosenki która leciała kiedyś chyba na MTV, śpiewała ją ciemnoskóra dziewczyna, ...
-
Niesamowicie mi zależy na tej chwili nostalgii, pomocyWięc tak, pamiętam jedynie teledysk, piosenka była po rosyjsku, była skoczna dosyć, podobna do "Kanikuły" ...
-
szukam teledysku rosyjskiej piosenkarki z czarnoskórym raperemCześć, jak w temacie. Przed chwilą przypomniała mi się piosenka, której teledysk jedynie kojarzę. Utwór ...
-
Jaki utwór znajduję się w tym filmiku? Podobnie brzmi jak utwory w NCS.Dokładnie chodzi mi o utwór w tle w tym filmiku od 1:23 się zaczyna..... [youtube.com]
-
Poszukuje polskiej piosenki,Jest na czasie, śpiewa tam dziewczyna w klimacie disco, melodia łatwo wpada w ucho, znacie ...
-
Polska piosenka na podstawie teledyskuSzukam polskiej piosenki. Pamiętam że mężczyzna robił zdjecia kobiecie ukratkiem, że w pewnym momencie ich ...
-
MelodiaWitam, mam pytanie o utwór z całego filmiku, po wstępie cały czas jest w tle ...
-
Tańczący mężczyznawitam szukam piosenki którą kiedyś ciągle słuchałem , ale zapomniałem jej tytułu , pamiętam tylko ...
-
Elektroniczna muzyka klubowa. To chyba jest znane, ale ja tego nie znam :(wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka? [www12.zippyshare.com]
-
Rozpoznanie piosenki po opisie teledyskuHej! Mam sporą zagwozdkę, dotyczącą jednej z piosenek. Pamiętam, że była naprawdę spoko, ale jedyne ...
-
Piosenka Polskiego Hip Hop`u z Metronomem w teledyskuChodzi o polska piosenke z kategorii Hip Hop Jest to jeden lub dwoch raperow Na poczatku lub ...
-
Jaki tytuł piosenki?Teledysk tej piosenki wygłdał tak jakiś koreańczyk wszedł do restauracji i spojrzał się na kucharza ...
-
Jaki tytuł tej genialnej muzyki z filmiku na YT ???Hej, znalazłem na YT super nutę i w komentarzach nie podał nikt nazwy piosenki jaką ...
-
Szukam muzyki z tła tegofilmikuSzukam tytułu utworu, którego użyto w tle tego filmiku [youtu.be]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka do której on śpiewa od 0.18 do 0.32? [youtu.be]
-
Piątek Lab PoznańTak wiem, bass zagłusza ale od połowy nagrania lepiej słychać