-
Polska piosenka na podstawie teledyskuSzukam polskiej piosenki. Pamiętam że mężczyzna robił zdjecia kobiecie ukratkiem, że w pewnym momencie ich ...
-
MelodiaWitam, mam pytanie o utwór z całego filmiku, po wstępie cały czas jest w tle ...
-
Tańczący mężczyznawitam szukam piosenki którą kiedyś ciągle słuchałem , ale zapomniałem jej tytułu , pamiętam tylko ...
-
Elektroniczna muzyka klubowa. To chyba jest znane, ale ja tego nie znam :(wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka? [www12.zippyshare.com]
-
Rozpoznanie piosenki po opisie teledyskuHej! Mam sporą zagwozdkę, dotyczącą jednej z piosenek. Pamiętam, że była naprawdę spoko, ale jedyne ...
-
Piosenka Polskiego Hip Hop`u z Metronomem w teledyskuChodzi o polska piosenke z kategorii Hip Hop Jest to jeden lub dwoch raperow Na poczatku lub ...
-
Jaki tytuł piosenki?Teledysk tej piosenki wygłdał tak jakiś koreańczyk wszedł do restauracji i spojrzał się na kucharza ...
-
Jaki tytuł tej genialnej muzyki z filmiku na YT ???Hej, znalazłem na YT super nutę i w komentarzach nie podał nikt nazwy piosenki jaką ...
-
Szukam muzyki z tła tegofilmikuSzukam tytułu utworu, którego użyto w tle tego filmiku [youtu.be]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka do której on śpiewa od 0.18 do 0.32? [youtu.be]
-
Piątek Lab PoznańTak wiem, bass zagłusza ale od połowy nagrania lepiej słychać
-
Piosenka SDMCześć, mam pytanie, byłem ostatnio na koncercie starego dobrego małżeństwa i mam problem z jedną piosenką, ...
-
Muzyka z filmiku o życiu mafiiByl to typowy bass z jednym tekstem ,, Take A step back,, Nazywa filmiku to mafia livestyle ...
-
Lista piosenek z Ja to mam szczęściePoproszę o soundtrack - lista piosenek z serialu Ja to mam szczęście. Dziękuję bardzo
-
Pomocy ze znalezieniem utworuPamiętam teledysk byl tam główny "bohater" ten raper karnacji białej. wszedł on na impreze domową. ...
-
piosenka z czołówki Kuby Wojewódzkiego, odcinek z Anią RubikSzukam piosenki, która leci w tle, gdy Ania Rubik wchodzi do studia (około 5 minuty ...
-
Nuta o jaraniuSzukam nutki o jaraniu ziola kojarze tylko teledysk ze w nim jarali i ze jarali ...
-
Piosenka Treya "na Na"Hejka, pracuje w sklepie (50 style) i usłyszałam wczoraj piosenkę. Znałam już ją, ale dopiero ...
-
klasyk tranceSzukam długo tego nagrania, może ktoś kojarzy nazwe [www72.zippyshare.com]
-
Muzyka Z Radia Fest Piekary SilesiaPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKE DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Nutka z seta z Energy 2000Zna ktoś tytuł piosenki z 2h 34min 45 sec ? [www36.zippyshare.com]
-
Waveshock - Come Back - kogo remix?Kto podpowie, czyi to remix? [youtube.com]
-
Jak nazywa się ten kawałek?Witam Jak nazywa się ta piosenka,wiem tylko tyle,że jest to fragment jakiegoś mixu muzyki elektronicznej,typu ...
-
Teledysk leci na esceProszę o nazwe utworu ,w teledysku jest chłopak który pali papierosa na samym początku potem ...
-
Piosenka z serialu przycjaciółkiHej, poszukuję nazwy utworu z odcinka 7, sezon 12 (141) - kiedy Patrycja przywozi Wiktora ...