-
Piosenka grana na eska 2015/16 blondynka w pokoju pelnym kwiatowCzesc szukam piosenki granej na esce, blondynka wlosy do ramion spiewa w pokoju pelnym kwiatow, ...
-
Piosenka z tłaCześć,Zna ktoś może tytuł piosenki w tle tego filmiku : [youtube.com] piosenka leci od 0:30
-
Utwór M jak miłość 1405 Iza i Marcin 42 minutaSzukam utworu który zaczyna się w 42 minucie serialu M jak miłość odcinek 1405. Iza ...
-
Muzyka Z ReklamyKTO SPIEWA PIOSENKE W REKLAMIE OREZADY HELENA W KTOREJ WYSTEPUJE MIN WOJEWODZKI Z GORY ...
-
Piosenka z Fitness Platinium KrakówWitam, szukam piosenki która zawsze leci w Fitness Clubie. Jest to muzyka typu House, Club, ...
-
Kto To Śpiewa?WIEM, ŻE ORYGINAŁ JEST OD RIHANNY, ALE CHODZI MI O TĄ WERSJE!!! [youtu.be]
-
Tańczący Afroamerykanin w namiocieCześć, jaki jest tytuł utworu, w teledysku mężczyzna, Afroamerykanin tańczy w dużym namiocie, teledysk jest ...
-
Teledysk z mężczyzną na deskorolceCześć :) Szukam tytułu i nazwy wykonawcy do teledysku, w którym mężczyzna z długimi kręconymi włosami ...
-
Piosenka z wyciętych scen na wspólnej.Poszukuję piosenki z wyciętych scen na wspólnej. Rozpoczyna się ona ok.43 sekundy. Bardzo proszę o ...
-
Jaki to utwór grany przez akordeonistę?Proszę o rozpoznanie tego utworu granego przez dobrego akordeonistę na Szewskiej w Krakowie. Ten utwór ...
-
Szukam mixa tej piosenki.Szukam mixa tej piosenki [youtube.com] i nie chodzi mi o wykonawcę precaution jincheng zhang jest duzo fajniejszy ...
-
Co to za piosenka?Taka piosenka mi kołacze w głowie od kilku dni, ale nie potrafię jej odszukać, ani ...
-
Co to za piosenka?Siemka! Ostatnio w sklepie słyszałem dwie piosenki. Był to rap i brzmiał dość patologicznie, ale i ...
-
SzukamDzwonek telefonu Krystiana z serialu gliniarze Ta sama muzyka leci w filmie k-9
-
Prośba o pomoc dance electro2019Witam. Znalazłem ten kawałek jakiś czas temu. Siedzi mi w głowie od dawna przeszukałem wszystkie ...
-
Jak sie nazywa piosenka z załącznika?Piosenka jest z lat 90
-
Utwór w stylu folk z animowanym teledyskiemPoszukuje teledysku/utworu w stylu folk (myślała, że to Żywiołak, ale chyba jednak nie), utwór po ...
-
Piosenka z reklamy JägermeisterPoszukuję piosenki z tej reklamy Jägermeister [facebook.com]
-
Soap&Skin Marche FunebrePiosenkę mam, ale poszukuję teledysku, który kiedyś istniał do tego utworu, a teraz nie jest ...
-
Śmierć z kamyczkiem/świecidełkiemDzień dobry, bardzo dawno słuchałem tej piosenki i mogę pomylić jakąś jedną lub dwie rzeczy... ...
-
Set klubowy, vixa typu Suchowola :D Jadą jadą jadą[youtu.be] Zna może ktoś seta bądź tytuł pierwszej nuty?
-
Siemanko Pomożecie ...... pomożemy (w internecie siła)Siemanko kawałeczek usłyszany dzisiaj na radio party ale w playliście nie mogę znaleźć. Dzisiaj między ...
-
Bardzo prosze o pomoc! Filmik z kemeleonemCzesc wszystkim :) stracilem juz nadzieje, moze pomozecie w znalezieniu mi tego utworu : [youtube.com] z gory przepraszam ...
-
Szukam muzyki z trailera gry mobilnej - Epic SevenLink do trailera: [youtube.com] Załączyłem też wersję z usuniętym narratorem, ale wiadomo, jest ona wątpliwej jakości.
-
TeledyskSzukam piosenki . Teledysk : Facet na zielonym tle gra na gitarze elektrycznej , a ...