-
Szukam teledysku z piosenkąWitam! Szukam teledysku z piosenką, w której grupa dziewczyn wysiada z autokaru, który doznał awarii ...
-
Piosenka z filmiku.Jak w tytule, potrzebuję tytuł. [youtube.com]
-
Muzyka z nagraniaWitam proszę o pomoc mam na nagraniu piosenkę a nie znam tytułu a bardzo mi ...
-
STARSZA PIOSENKA DISCO Z TEKSTEM ,,,ooooh baby..''Ostatnio leciała na jakimś programie typu eska tv itp. Coś typu basshunter itp. w refrenie było ...
-
Czy ktoś rozpoznaje ten utwórKilka razy słyszałem go w sklepie, podobno tytuł to "You are not alone" ale nie ...
-
Ktoś rozpoznaje?Z racji że nigdy mnie nie zawiedliście, liczę że i tym razem pomożecie. Co to ...
-
Poszukuję piosenki rockowej facet śpiewa kobieta ubrana w paski gra na gitarze elektrycznejWitam. Poszukuję piosenki rockowej której szukam już kilka lat. Facet śpiewał a kobieta ubrana w ...
-
Teledysk z naćpanym nastolatkiemSzukam piosenki, która latała po youtube jakos 2012-13. Chudy nastolatek bez koszulki, oblany potem ...
-
3 gwiazdeczkiPrzypomniałem sobie, że był taki nietypowy kawałek rapowy, w okolicach roku 2000. Był o tym, ...
-
Szukam polskiej piosenkiWitam, szukam polskiej piosenki, w teledysku babcia wspomina młode lata, sprzed śmierci swojego męża. Aktualna akcja: ...
-
Co to za piosenka?[clips.twitch.tv]
-
NutkaWitam mam problem z znalezieniem jednej fajnej piosenki z zakresu electro poniżej podam linka na ...
-
Kawałek radioparty 18.12.2018 autopilot 21:35Witam Poszukuję nuty, która leciała w radioparty na kanale energy
-
Nie mam pojęcia co to ;Szukam pewnej piosenki juz od paru miesiecy Kawałek tekstu: You got a message (so give up ...
-
Orkiestralna piosenka, puzon na pierwszym planieWitam, poszukuję pewnej piosenki, myślę, że bywała słyszana w jakichś filmach akcji. Również jest wykorzystana ...
-
TytułTak jak w opisie
-
teledysk dance sprzed 10 latPoproszę o przypomnienie piosenki śpiewa to zapewne murzynka, akcja dzieje się niby na sali gdzie ...
-
Wie ktoś może o jaką piosenkę mi chodzi :D ?Piosenka wydaje mi się z przed 3 lat.Kobieta brunetka idzie ranna w brzuch z workiem ...
-
13 Dzielnica tytuł piosenkiZna ktoś tytuł tej piosenki? [youtu.be]
-
Szukam utworu z setaKojarzy ktoś tą nutkę od 9:25 [youtube.com]
-
co to za fajna piosenkapiosenka leciała w serialu barwy szczęścia w 1965 odc od min 23.53 na zakończeniu filmu ...
-
TytułPoszukuję tytułu piosenki którą spiewa mały chlopiec i mężczyzna, ktory jednoczesnie gra na gitarze. Mężczyzna ...
-
Piosenka puszczana w radiuSzukam piosenki co ostatnio dosyć często leci w radiu szczególnie na Vox FM. Śpiewa w ...
-
Polsat Romans - Co to za piosenka, która występuje po serialu "Przyjaciółki" o godz 15?Po odcinku "Przyjaciółek" który zaczyna się o 15, jest zapowiedź, nie jestem pewien, ale chyba ...
-
Witam co to za utwór,usłyszany ładne parę lat temu w radiuPróbowałam z Shazam i soundtrack, ale nic Proszę o pomoc, bardzo mi zależy