-
Szukam tytułu i wykonawcyOd kilku dni nie daje mi spokoju piosenka której słuchałam kilka lat wstecz. Pamiętam jedynie ...
-
Pilne youtube[youtube.com] prosze o tytuł piosenki czas od 22.35 z góry dziękuje ...
-
Tytuł muzyki w tleWitajcie czy ktoś jest w stanie podać mi nazwę utworu lecącego w tle na tym ...
-
Co to za nutkę słychać w 5.25 ?[youtube.com]
-
Szukam teledysku!Hej, chodzi mi po głowie i nie mogę sobie przypomnieć. KOLEŚ budzi się obok pięknej kobiety, ...
-
Co to za piosenka od 14:53 minuty?Co to za piosenka od 14:53 minuty? z góry dzięki za pomoc [youtube.com]
-
Joanna KuligJoanna Kulig śpiewa teraz często w radiu piosenkę o tematyce chyba świątecznej. Słowa Ernest Bryll? ...
-
pomóżcie proszę co to za nutka?czy ktoś z Was wie może kto śpiewa tą piosenkę? Będę baaardzo wdzięczna za jakąkolwiek ...
-
Piosenka disco z "f* ck".Witam. Poszukuję piosenki w stylu disco, którą pamiętam z imprezy sylwestrowej w 2000 roku. W ...
-
Jazz z dawnych latWitam szukam piosenki najprawdopodobniej z gry tekst kojarze coś w tym stylu: "I miss you holy ...
-
Co to za utwór? (Nagranie)Witam Mam prośbę o pomoc w odnalezieniu pewnego utworu zasłyszanego kiedyś w Castoramie Poniżej nagranie: [youtu.be]
-
Nazwa utworuWitam, poszukuje nutki/teledysku który wyszedł chyba 2000+. W teledysku były dwie rywalizujące w breakdance ze ...
-
Szukam teledysku z piosenkąWitam! Szukam teledysku z piosenką, w której grupa dziewczyn wysiada z autokaru, który doznał awarii ...
-
Piosenka z filmiku.Jak w tytule, potrzebuję tytuł. [youtube.com]
-
Muzyka z nagraniaWitam proszę o pomoc mam na nagraniu piosenkę a nie znam tytułu a bardzo mi ...
-
STARSZA PIOSENKA DISCO Z TEKSTEM ,,,ooooh baby..''Ostatnio leciała na jakimś programie typu eska tv itp. Coś typu basshunter itp. w refrenie było ...
-
Czy ktoś rozpoznaje ten utwórKilka razy słyszałem go w sklepie, podobno tytuł to "You are not alone" ale nie ...
-
Ktoś rozpoznaje?Z racji że nigdy mnie nie zawiedliście, liczę że i tym razem pomożecie. Co to ...
-
Poszukuję piosenki rockowej facet śpiewa kobieta ubrana w paski gra na gitarze elektrycznejWitam. Poszukuję piosenki rockowej której szukam już kilka lat. Facet śpiewał a kobieta ubrana w ...
-
Teledysk z naćpanym nastolatkiemSzukam piosenki, która latała po youtube jakos 2012-13. Chudy nastolatek bez koszulki, oblany potem ...
-
3 gwiazdeczkiPrzypomniałem sobie, że był taki nietypowy kawałek rapowy, w okolicach roku 2000. Był o tym, ...
-
Szukam polskiej piosenkiWitam, szukam polskiej piosenki, w teledysku babcia wspomina młode lata, sprzed śmierci swojego męża. Aktualna akcja: ...
-
Co to za piosenka?[clips.twitch.tv]
-
NutkaWitam mam problem z znalezieniem jednej fajnej piosenki z zakresu electro poniżej podam linka na ...
-
Kawałek radioparty 18.12.2018 autopilot 21:35Witam Poszukuję nuty, która leciała w radioparty na kanale energy