-
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu tej nutkiShazam i google music nic nie wyłapują Poniżej link do yt: [youtube.com]
-
Muzyka z teledyskuWitam, szukam 2 dni pewnej piosenki, niestety pamietam 2 czesci teledysku, ani jednego slowa piosenki. ...
-
fragment piosenkitytul piosenki badz wykonawca od 1:07 [youtu.be]
-
Piosenka z RadioParty.pl, niemieckie słowa, mówione wolno przez mężczyzneCześć, dzisiaj ponownie usłyszałem piosenkę w radioparty.pl (wydaje mi się, że to był kanał główny). Na ...
-
Utwór z gifa - dance chyba to jestKojarzy ktoś utwór z poniższego gifa? Shazam ani Soundhound nie chcą mi pomóc. [coub.com]
-
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?Usłyszałam ją na zakupach jakiś czas temu, spróbowałam wyszukać przez Shazam ale nie było rezultatów. ...
-
Poszukiwana piosenka - nagranieWitajcie! Cóż pisać - wrzucam nagranie piosenki. Piosenka powolna, śpiewa kobieta. Po tekście próbowałem szukać i ...
-
Jaki tytul ma ta piosenka?za nami dzien,przed nami jest szalona noc łołłołułoł.... nie spoznij sie czekamy tu,imreze czs zaczynac juz otwarte ...
-
Tytuł Utworu.Jaki jest tytuł tej piosenki.
-
Szukam już od dłuższego czasu piosenki widzianej ohoho....Więc... Szukam piosenki, której za cholery nie pamiętam tekstu poza refrenem, w którym 2x powtarza ...
-
Rap z tekstem you need to shut the f@&k upPomoze znaleźć tą nute z [youtu.be] zaczyna się w minucie 23:54 trwa do ok 24:40(?)
-
TeledyskPoszukuję utworu, jednak pamiętam jedynie teledysk. Dwie dziewczyny które łączyła bardzo bliska relacja, miłość. Ciężko ...
-
Szukam tytułu i wykonawcyOd kilku dni nie daje mi spokoju piosenka której słuchałam kilka lat wstecz. Pamiętam jedynie ...
-
Pilne youtube[youtube.com] prosze o tytuł piosenki czas od 22.35 z góry dziękuje ...
-
Tytuł muzyki w tleWitajcie czy ktoś jest w stanie podać mi nazwę utworu lecącego w tle na tym ...
-
Co to za nutkę słychać w 5.25 ?[youtube.com]
-
Szukam teledysku!Hej, chodzi mi po głowie i nie mogę sobie przypomnieć. KOLEŚ budzi się obok pięknej kobiety, ...
-
Co to za piosenka od 14:53 minuty?Co to za piosenka od 14:53 minuty? z góry dzięki za pomoc [youtube.com]
-
Joanna KuligJoanna Kulig śpiewa teraz często w radiu piosenkę o tematyce chyba świątecznej. Słowa Ernest Bryll? ...
-
pomóżcie proszę co to za nutka?czy ktoś z Was wie może kto śpiewa tą piosenkę? Będę baaardzo wdzięczna za jakąkolwiek ...
-
Piosenka disco z "f* ck".Witam. Poszukuję piosenki w stylu disco, którą pamiętam z imprezy sylwestrowej w 2000 roku. W ...
-
Jazz z dawnych latWitam szukam piosenki najprawdopodobniej z gry tekst kojarze coś w tym stylu: "I miss you holy ...
-
Co to za utwór? (Nagranie)Witam Mam prośbę o pomoc w odnalezieniu pewnego utworu zasłyszanego kiedyś w Castoramie Poniżej nagranie: [youtu.be]
-
Nazwa utworuWitam, poszukuje nutki/teledysku który wyszedł chyba 2000+. W teledysku były dwie rywalizujące w breakdance ze ...