-
Nie mam pojęcia co to ;Szukam pewnej piosenki juz od paru miesiecy Kawałek tekstu: You got a message (so give up ...
-
Orkiestralna piosenka, puzon na pierwszym planieWitam, poszukuję pewnej piosenki, myślę, że bywała słyszana w jakichś filmach akcji. Również jest wykorzystana ...
-
TytułTak jak w opisie
-
teledysk dance sprzed 10 latPoproszę o przypomnienie piosenki śpiewa to zapewne murzynka, akcja dzieje się niby na sali gdzie ...
-
Wie ktoś może o jaką piosenkę mi chodzi :D ?Piosenka wydaje mi się z przed 3 lat.Kobieta brunetka idzie ranna w brzuch z workiem ...
-
13 Dzielnica tytuł piosenkiZna ktoś tytuł tej piosenki? [youtu.be]
-
Szukam utworu z setaKojarzy ktoś tą nutkę od 9:25 [youtube.com]
-
co to za fajna piosenkapiosenka leciała w serialu barwy szczęścia w 1965 odc od min 23.53 na zakończeniu filmu ...
-
TytułPoszukuję tytułu piosenki którą spiewa mały chlopiec i mężczyzna, ktory jednoczesnie gra na gitarze. Mężczyzna ...
-
Piosenka puszczana w radiuSzukam piosenki co ostatnio dosyć często leci w radiu szczególnie na Vox FM. Śpiewa w ...
-
Polsat Romans - Co to za piosenka, która występuje po serialu "Przyjaciółki" o godz 15?Po odcinku "Przyjaciółek" który zaczyna się o 15, jest zapowiedź, nie jestem pewien, ale chyba ...
-
Witam co to za utwór,usłyszany ładne parę lat temu w radiuPróbowałam z Shazam i soundtrack, ale nic Proszę o pomoc, bardzo mi zależy
-
O mnie się nie martwWitam. Szukam utworu z 12 odcinka 9 sezonu "O mnie się nie martw", gdy Paweł ...
-
Poszukiwana nuta z 51 minutyDokładniej 51:10 [youtu.be]
-
Poszukiwanie nutySiemka, Poszukuje teledysku, w której na początku na złomisko przywozi jakąś blondyna syna, coś tam ...
-
proszę o pomoc! czy ktoś zna tytuł piosenki z filmiku?nie daje mi to spokoju od kiedy ją usłyszałam :( próbowałam wysłyszeć tekst, jednak google ...
-
Lupe Fiascosiema, szukam utworu Lupe fiasco, na teledy sku była dziewczyna w rozowych włosach, nie ...
-
piosenka z eskijak sie nazywa piosenka która często leci na esce wystepuje w niej dziewczyna która ma ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki wydaje mi się, że to polski zespół/wykonawca. Kojarzy mi się klip jakieś ujęcia ...
-
Kojarzę tylko teledysk. POMOCY!Słyszałem kiedyś pewien utwór lecz teraz pamiętam tylko teledysk. Młody mężczyzna ściga się z kolegą ...
-
12.12.2018 Mecz siatkówki onico Warszawa Indykpol AZS OlsztynJuż znalazłem ale może kogoś interesuje super kawałek który leciał zapuszczany przez Dj'a i przewija ...
-
Szukam spokojnej nuty amerykanskiego (?) rapera w stylizacji azjatyckiej z maską na ustachTeledysk był w jakimś sklepie lub markecie spozywczym, kreci sie praktycznie tylko tam. Chodzi jeden ...
-
Szukam piosenki disco/technoWitam. Słyszałam w mieście piosenkę, która mi się spodobała, ale nie wiem czy była z ...
-
Szukam piosenki.Witam, szukam piosenki sprzed kilku lat. Na wrzucie miała tytuł Bakowa yarirara, ale wrzuty ...
-
Piosenka podobna do pierwszych 20sec piosenki Łeb - TęsknoCześć, Spotify polecił mi tę piosnkę i od razu skojarzyła mi się ona z jakąś ...