-
O mnie się nie martwWitam. Szukam utworu z 12 odcinka 9 sezonu "O mnie się nie martw", gdy Paweł ...
-
Poszukiwana nuta z 51 minutyDokładniej 51:10 [youtu.be]
-
Poszukiwanie nutySiemka, Poszukuje teledysku, w której na początku na złomisko przywozi jakąś blondyna syna, coś tam ...
-
proszę o pomoc! czy ktoś zna tytuł piosenki z filmiku?nie daje mi to spokoju od kiedy ją usłyszałam :( próbowałam wysłyszeć tekst, jednak google ...
-
Lupe Fiascosiema, szukam utworu Lupe fiasco, na teledy sku była dziewczyna w rozowych włosach, nie ...
-
piosenka z eskijak sie nazywa piosenka która często leci na esce wystepuje w niej dziewczyna która ma ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki wydaje mi się, że to polski zespół/wykonawca. Kojarzy mi się klip jakieś ujęcia ...
-
Kojarzę tylko teledysk. POMOCY!Słyszałem kiedyś pewien utwór lecz teraz pamiętam tylko teledysk. Młody mężczyzna ściga się z kolegą ...
-
12.12.2018 Mecz siatkówki onico Warszawa Indykpol AZS OlsztynJuż znalazłem ale może kogoś interesuje super kawałek który leciał zapuszczany przez Dj'a i przewija ...
-
Szukam spokojnej nuty amerykanskiego (?) rapera w stylizacji azjatyckiej z maską na ustachTeledysk był w jakimś sklepie lub markecie spozywczym, kreci sie praktycznie tylko tam. Chodzi jeden ...
-
Szukam piosenki disco/technoWitam. Słyszałam w mieście piosenkę, która mi się spodobała, ale nie wiem czy była z ...
-
Szukam piosenki.Witam, szukam piosenki sprzed kilku lat. Na wrzucie miała tytuł Bakowa yarirara, ale wrzuty ...
-
Piosenka podobna do pierwszych 20sec piosenki Łeb - TęsknoCześć, Spotify polecił mi tę piosnkę i od razu skojarzyła mi się ona z jakąś ...
-
M jak miłość odcinek 1405Witam. Czy ktoś zna może utwór, który rozpoczyna się w 00:43:35 minucie i trwa do ...
-
Piosenka grana na eska 2015/16 blondynka w pokoju pelnym kwiatowCzesc szukam piosenki granej na esce, blondynka wlosy do ramion spiewa w pokoju pelnym kwiatow, ...
-
Piosenka z tłaCześć,Zna ktoś może tytuł piosenki w tle tego filmiku : [youtube.com] piosenka leci od 0:30
-
Utwór M jak miłość 1405 Iza i Marcin 42 minutaSzukam utworu który zaczyna się w 42 minucie serialu M jak miłość odcinek 1405. Iza ...
-
Muzyka Z ReklamyKTO SPIEWA PIOSENKE W REKLAMIE OREZADY HELENA W KTOREJ WYSTEPUJE MIN WOJEWODZKI Z GORY ...
-
Piosenka z Fitness Platinium KrakówWitam, szukam piosenki która zawsze leci w Fitness Clubie. Jest to muzyka typu House, Club, ...
-
Kto To Śpiewa?WIEM, ŻE ORYGINAŁ JEST OD RIHANNY, ALE CHODZI MI O TĄ WERSJE!!! [youtu.be]
-
Tańczący Afroamerykanin w namiocieCześć, jaki jest tytuł utworu, w teledysku mężczyzna, Afroamerykanin tańczy w dużym namiocie, teledysk jest ...
-
Teledysk z mężczyzną na deskorolceCześć :) Szukam tytułu i nazwy wykonawcy do teledysku, w którym mężczyzna z długimi kręconymi włosami ...
-
Piosenka z wyciętych scen na wspólnej.Poszukuję piosenki z wyciętych scen na wspólnej. Rozpoczyna się ona ok.43 sekundy. Bardzo proszę o ...
-
Jaki to utwór grany przez akordeonistę?Proszę o rozpoznanie tego utworu granego przez dobrego akordeonistę na Szewskiej w Krakowie. Ten utwór ...
-
Szukam mixa tej piosenki.Szukam mixa tej piosenki [youtube.com] i nie chodzi mi o wykonawcę precaution jincheng zhang jest duzo fajniejszy ...