-
Co to za 2 nutki od 7:08 i od 8:20?[youtube.com]
-
Poszukuje nazwy utworu z filmiku:Hej, szukam nazwy utworu z tego materiału który załączam z zapytaniem
-
Co to za nutka od 11.54?Czy wie ktoś co to za utwór od 11.54 błagam o odp [youtu.be]
-
-
Piosenka z Foot Truck (z Łukaszem Fabiańskim)Co to za muza od 6:02? [youtu.be]
-
Amerykański rap, jaka to piosenkaChodzi o utwór w tym filmiku: [youtu.be] fragment od 8:10 do 8:14, niestety tylko 4 ...
-
utwór dla DjaMoże ktoś kojarzy utwór stworzony przez DJów dla Dja (nie pamiętam jakiego) który zmarł bodajże ...
-
Teledysk na siłowni - spadający mężczyzna na dużą kobietę.Witam Na siłowni widziałem teledysk w którym pomniejszony i powielony kilkanaście razy mężczyzna spada na wielką ...
-
-
Co to za odgłos ?!?!Siemka, W 2:36 jest podstawiony taki odgłos jakby uderzenia. Ktoś wie jak on się nazywa? [youtube.com]
-
Grając na gitarze przypomniała mi się piosenkaPlik z dyktafonu w załączniku. Z tekstu wiem tylko że było w pewnym momencie powiedziane ...
-
Dość stara piosenka z teledyskiem - Kobieta, delikatnym wokalem nuci chyba w refrenie coś w stylu...Dość stara piosenka z teledyskiem - Kobieta, delikatnym wokalem nuci chyba w refrenie coś w ...
-
Tytul fast[youtube.com] 41:55
-
muzyka z radia festszukam piosenki z radia fest zapamiętałem trochę tekstu "What what there to do well i'm asking ...
-
Rap, Zniszczony okrągły budynek z kopułąSzukam piosenki z której pamiętam tylko teledysk. Polski rap, jeden raper, rapujący w zniszczonym okrągłym ...
-
Czy wie ktoś co to za utwór????Dokładnie od minuty 11.54 [youtu.be]
-
Piosenka - refren !!!!Cześć , szukam piosenki ,z której niestety pamiętam tylko refren :/ Na 99 % refren brzmiał ...
-
Mash-upPoszukuje piosenki śpiewanej przez jakiś boysband który jest remixem (mashupem) wielu piosenek, jedna którą zapamiętałam ...
-
Szukam piosenki z pierwszych 10 sekundSzukam nazwy piosenki z pierwszych 10 sekund [youtube.com]
-
muzyka na pianinie z ,,Nad rozlewiskiem" sezon 4 odcinek 8scena z Wrońskim , 27- minuta s4e8 Bardzo proszę o tytuł ...
-
Szukam muzyki z filmiku[youtube.com] Dokładnie od minuty 5:00
-
Muzyka z filmiku proszę o pomoc szukam nazwy seta bądź piosenki z filmiku z youtube[youtube.com] piosenka zaczyna się 4:20 a kończy 6:16 z góry dzięki
-
proszę o pomoc szukam nazwy seta bądź piosenki z filmiku z youtube[youtube.com] piosenka zaczyna się 4:20 a kończy 6:16 z góry dzięki
-
Protector Prestige (Uniejów) - GASHMAKER (26.12.2018)Pomocy szukam 2 nutek z seta Protector Prestige (Uniejów) - GASHMAKER (26.12.2018) Od 8:30 min a ...
-