-
Dość stara piosenka z teledyskiem - Kobieta, delikatnym wokalem nuci chyba w refrenie coś w stylu...Dość stara piosenka z teledyskiem - Kobieta, delikatnym wokalem nuci chyba w refrenie coś w ...
-
Tytul fast[youtube.com] 41:55
-
muzyka z radia festszukam piosenki z radia fest zapamiętałem trochę tekstu "What what there to do well i'm asking ...
-
Rap, Zniszczony okrągły budynek z kopułąSzukam piosenki z której pamiętam tylko teledysk. Polski rap, jeden raper, rapujący w zniszczonym okrągłym ...
-
Czy wie ktoś co to za utwór????Dokładnie od minuty 11.54 [youtu.be]
-
Piosenka - refren !!!!Cześć , szukam piosenki ,z której niestety pamiętam tylko refren :/ Na 99 % refren brzmiał ...
-
Mash-upPoszukuje piosenki śpiewanej przez jakiś boysband który jest remixem (mashupem) wielu piosenek, jedna którą zapamiętałam ...
-
Szukam piosenki z pierwszych 10 sekundSzukam nazwy piosenki z pierwszych 10 sekund [youtube.com]
-
muzyka na pianinie z ,,Nad rozlewiskiem" sezon 4 odcinek 8scena z Wrońskim , 27- minuta s4e8 Bardzo proszę o tytuł ...
-
Szukam muzyki z filmiku[youtube.com] Dokładnie od minuty 5:00
-
Muzyka z filmiku proszę o pomoc szukam nazwy seta bądź piosenki z filmiku z youtube[youtube.com] piosenka zaczyna się 4:20 a kończy 6:16 z góry dzięki
-
proszę o pomoc szukam nazwy seta bądź piosenki z filmiku z youtube[youtube.com] piosenka zaczyna się 4:20 a kończy 6:16 z góry dzięki
-
Protector Prestige (Uniejów) - GASHMAKER (26.12.2018)Pomocy szukam 2 nutek z seta Protector Prestige (Uniejów) - GASHMAKER (26.12.2018) Od 8:30 min a ...
-
-
Czy ktoś zna tę piosenkeczy ktoś zna polski cover tej piosenki, refren leci: omega omega... (coś tam)... omega, miałem ...
-
CO to za kawałek Matson Set?Co to za kawałek? Wiem, że istnieje jeszcze nieco inna wersja tego kawałka: [youtu.be]
-
Lecz piosenki te, nie są złe...Błagam, pomocy! Żona prawie od tygodnia próboje sobie przypomnieć sobie co to za piosenka i ...
-
Designated Survivor axn, zapowiedz serialu, co to za uwórwitam, ktoś może wie, utwór wpadł w ucho i teraz poszukuje go filmik przypiety jest na ...
-
Piosenka ze zwiastunu 7 uczucTo chyba z tego filmu. Po angielsku, umiem wyłapać tylko „I need a...” i dalej ...
-
Piosenka z teledyskiem, w którym chłopak udaje niewidomego, aby poderwać dziewczynęCzy kojarzycie piosenkę,w której dziewczyna przyprowadza niewidomego przez ulicę, a drugi to podłapał i udając ...
-
[HBO] Genialna przyjaciółkaCześć, szukam nazwy utworu z tego trailer'a: [youtube.com] W komentarzu ktoś pisze, że muzykę do serialu ...
-
Muzyka z DefensywyWitam otóz poszukuje piosenki z tego filmiku [youtube.com] zaczyna sie ona od 1:00 bardzo chciałbym ...
-
Piosenka z radiaSzukam piosenki, która leciała w radiu pod koniec grudnia 2018. Nie wiem na jakim kanale ...
-
-
Piosenka techno lub cos w stylu techno z kobiecym refrenem!!Haloo, od dawna poszukuje pewnej piosenki. Początek to muzyka techno lub cos w tym stylu ...