-
Wyzwanie! Help! Szukam muzy z fitnes!Witam, został już w tej sprawie przekopany cały internet... Nie wiele też mogę napisać, ale ...
-
Bij Mnie PatykiemWitam. Od lat szukam i nie mogę znaleźć. Miałem to na kasecie. Nagrane jednym ciągiem ...
-
Teledysk na plazySzukam wykonawcy tylko nie za duzo mam informacji na jego temat, ma teledys na plazy ...
-
Pamiętam tylko teledyskW teledysku był koleś w koszulce bez rękawów rozgrzewający się przez pół piosenki i w ...
-
Nagranie Z Roku 2017/2018 Disco W Rytmie Bronsky Beat. Grane ByŁo W Muzycznym RadiuDISCO W RYTMIE BRONSKY BEAT. GRANE BYŁO W MUZYCZNYM RADIU JELENIA GÓRA- CHYBA W ...
-
Piosenka ,,cant touch me now,,Shazam nie odnajduje, ja słyszę tam to co napisałam wyżej ale może być inaczej.. pomocy ...
-
nazwa utworuWiecie może jak nazywa się ten utwór, który nagrałem kiedyś w radio? Nie mogę znaleźć ...
-
Końcowa piosenkaSzukam piosenki z serialu "Barwy szczęścia" - odcinek 1995 ( z 5.02.2019 ). Leciała ona ...
-
Black vocal 90Hej. Strasznie szukam nutki, ktora wykonuje czarnoskora piosenkarka. Nutka jest w klimacie deep, przerabiana byla ...
-
dzwonek telefonu9:04 [youtube.com]
-
Pomocy! Szukam muzyka z Instagrama[instagram.com] Shazam mnie zawiódł ಥ⌣ಥ A muzyka wydaje się być fajna
-
Szukam piosenki, pamiętam tylko teledyskDo rzeczy. W teledysku pamiętam gościa, który był ubrany chyba w szlafrok z wzorem panterki. ...
-
Pomocy, shazam i soundhound nic nie znajduje.Potrzebuję tytułu tej piosenki. Dzięki za pomoc :)
-
CoubNastępny do rozpoznania [coub.com]
-
Ta ostatnia niedziela Mieczysław Fogg Rapowa wersjaChodzi mi o utwór z samplem Fogga gdzie niektóre zwrotki są rapowane a inne wplecione ...
-
-
Jaka to piosenkaWitam, może ktoś wie co to za piosenka Rosyjska z klimatów skinheadów {Niech żyje ...
-
Poszukiwany utwór, house, ADM 2003, sala bilardowa, vol 6Czy ktoś kojarzy co to za utwór? Poniżej link do zippyshare: [www42.zippyshare.com]
-
Ballada rockowaUsłyszałem tę piosenkę już z 6 lat temu i do tej pory nie mogę znaleźć ...
-
poszukuje piosenki - mężczyzna poszukuje/mija się z kobietąwitam poszukuję piosenki, ogólnie pamiętam tylko końcową sytuację teledysku gościa który idzie przez "las"/ dochodzi nad ...
-
Boysband z lat '90/'00Cześć. Poszukuję piosenki, którą widziałem na YouTube około 10-15 lat temu. Wydaję mi się, że ...
-
Piosenka z teleexpresu2-3 tygodnie temu w teleexpresie lub teleexpresie extra (chyba) zobaczyłem teledysk pewnej piosenki. Wydaje mi ...
-
Konkretny remix piosenki Satisfacion-Benny BenassiSzukam dokładnie tego remixu zaczynającego się od 1:01 do 1:07 Link:[youtu.be] Z góry dziękuje!!!
-
szukam piosenkisiemson szukam piosenki w której teledysku były jakby magiczne światła , akcja była w domu ...
-
Co to za utwór w 5:12 w tym filmiku?Tu jest link: [youtube.com] Proszę o tytuł i autora tego utworu.