-
Teledysk w którym spływa po ścianach czarna maźten teledysk widziałem jakoś w 2003-2012 rok pamiętam że kobieta wchodzi do pokoju i ...
-
Dziś na trójce. Włoska piosenka. Audycja Hirka Wrony. jakoś po 10:00Nadane dziś w "Przedpołudniu z Hirkiem Wroną" na "Trójce" o ok. 10:19. Żywa piosenka po ...
-
Muzyka z ramówki, intra radia zetPoszukuje utworu który leci co kilka godzin lub dni lub o nieokreslonych porach, jest to ...
-
Włoska piosenka ze śpiewakiem operowym z 2018 rokuCześć! Szukam piosenki wloskiej spiewanej przez spiewaka operowego. Leciala w popularnych stacjach radiowych, 2018/19, wiec ...
-
Wydaje mi sie że kiedyś to był hitKiedyś w radu usłyszałem utwór ale nie pamiętam słów Na pocztku utworu było słychać jak ...
-
Polska piosenkaSzukam piosenki o miłości. W teledysku dziewczyna podjeżdża srebrnym samochodem do chłopaka. Razem na kogoś ...
-
Proszę o pomoc!Szukam piosenki z oto tego couba. Nigdzie nie umiem się tego doszukać. Proszę o pomoc. [coub.com]
-
co to za piosenka z lat 90Prosze o pmoc w ustaleniu piosenki która spiewa Justyna Adamczyk tekst bo meszczyzna ...
-
Czarna WołgaWitam Poszukuje piosenki od 0:49 do 1:53 zna ktoś ?? [youtube.com]
-
Poszukuje piosenkiHejka... poszukuje piosenki z dawnych lat i jedyne co kojarzę to teledysk z gościem grającym ...
-
Piosenka z dźwiękiem zakłócania fal radiowych przez komórkę starego typu, Radiostacja ok.2003 r.Jeśli kojarzycie dźwięk jaki wydawały kiedyś głośniki przy łączeniu się komórki z anteną ( sms ...
-
Szukam piosenki z YT...(brak nazwy utworu w opisie)Poszukuje nazwy utworu z tego filmiku : [youtu.be] 6 min (shazam nie pomaga)... Z góry dzięki ;)
-
Nazwa :>[coub.com] Autor, tytuł
-
Videoclip Historia o miłościSzukam tytułu piosenki z videoclipu. Opowiada taką historię: Dziewczyna cała mokra od deszczu wpada do ...
-
Muzyka którą słyszałem jakieś 2 lata temuMógłby mi ktoś pomóc znaleźć pewien teledysk z nutką ? Ren teledysk był zrobiony bardzo bym ...
-
Muzyka z filmiku z kanału LejdisCześć :) Ktoś rozpoznaje, jaka piosenka tutaj startuje? [youtu.be] EDIT: meh, gupi youtube nie startuje od miejscsa z ...
-
Odwróceni odcinek 13Witam. Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć muzykę z serialu Odwróceni z odcinka 13 jak policja ...
-
szukam utworusiema jest dość popularny kawałek bardzo podobny do tego [youtube.com] z tego co kojarze ...
-
Filmik z facebookaWitam, poszukuję tytuł piosenki z poniższego filmiku. Materiał jest zbyt krótki żeby Shazam mi to ...
-
Tytuł utworu z filmu na ytWitam Poszukuję utworu z filmu [youtu.be] Shazam, Google Now i Midomi nic nie znalazły, z góry ...
-
Cover utworu Only YouWitam, Szukam wykonawcy tej wersji utworu Only You, Dołączam plik i z góry dziękuję za ...
-
Piosenka - teledysk w sklepieSzukam piosenki - akcja dzieje się w sklepie, wchodzi dziewczyna i jest sprzedawca mężczyzna. Sklep ...
-
prosze o pomoc w rozpoznaniunie znam hiszpanskiego i po wyrazach nie moge zlokalizowac ani utworu ani koncertu
-
Muzyka elektronicznaChodzi mi o utwór z 7:30 z tego filmiku. [youtube.com]
-
Piosenka z Protector BiałaCzy zna ktoś może tę nutkę ? Usłyszana na letniej scenie w Protector Biała w ...