-
Nazwa :>[coub.com] Autor, tytuł
-
Videoclip Historia o miłościSzukam tytułu piosenki z videoclipu. Opowiada taką historię: Dziewczyna cała mokra od deszczu wpada do ...
-
Muzyka którą słyszałem jakieś 2 lata temuMógłby mi ktoś pomóc znaleźć pewien teledysk z nutką ? Ren teledysk był zrobiony bardzo bym ...
-
Muzyka z filmiku z kanału LejdisCześć :) Ktoś rozpoznaje, jaka piosenka tutaj startuje? [youtu.be] EDIT: meh, gupi youtube nie startuje od miejscsa z ...
-
Odwróceni odcinek 13Witam. Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć muzykę z serialu Odwróceni z odcinka 13 jak policja ...
-
szukam utworusiema jest dość popularny kawałek bardzo podobny do tego [youtube.com] z tego co kojarze ...
-
Filmik z facebookaWitam, poszukuję tytuł piosenki z poniższego filmiku. Materiał jest zbyt krótki żeby Shazam mi to ...
-
Tytuł utworu z filmu na ytWitam Poszukuję utworu z filmu [youtu.be] Shazam, Google Now i Midomi nic nie znalazły, z góry ...
-
Cover utworu Only YouWitam, Szukam wykonawcy tej wersji utworu Only You, Dołączam plik i z góry dziękuję za ...
-
Piosenka - teledysk w sklepieSzukam piosenki - akcja dzieje się w sklepie, wchodzi dziewczyna i jest sprzedawca mężczyzna. Sklep ...
-
prosze o pomoc w rozpoznaniunie znam hiszpanskiego i po wyrazach nie moge zlokalizowac ani utworu ani koncertu
-
Muzyka elektronicznaChodzi mi o utwór z 7:30 z tego filmiku. [youtube.com]
-
Piosenka z Protector BiałaCzy zna ktoś może tę nutkę ? Usłyszana na letniej scenie w Protector Biała w ...
-
Nie potrafię znaleźć tytułuHej. Ostatnio przeglądając YouTube natrafilłam na filmik z tą piosenką. W opisie nikt nie podał ...
-
8bit? Utwór z siłowni PlatiniumCześć, będzie ciężko- utwór zasłyszany na przełomie 2015/2016 na siłowni sieci Platinium (wiem, że grają ...
-
Co to za piosenka ?Patrzyłem przez shazam i nic nie pokazuje a chciałbym się dowiedzieć tytuł utworu. Wrzucam link ...
-
Ktoś może rozpoznaje?Witam,szukam tytułu tego kawałka,może ktoś wie,co to jest? [youtube.com]
-
piosenka z vlogajaki jest tytuł piosenki z vloga [youtube.com] min 1:43
-
Ktoś pomoże?Może ktoś zna? :D
-
Piosenka z filmiku w tvWitam! Dopadlem ostatnio taka piosenkę w jakimś filmiku, mam tylko krótki fragment mp3 słabej jakości ...
-
nicnic
-
Potrzebuje pomocy. Chodzi o muzykę z jedno z filmików TVGRYplChodzi o muzykę która leci w tle od 2:00. Jest to na pewno muzyka synthwave ...
-
Kobieta na krańcu świata sezon 8 odcinek 4"be a one in the middle......... i am taking control" pojedyncze słowa, piosenka leci ...
-
W miare skoczna piosenka, ktora wykonuje kobieta i mezczyzna, oraz kobieta przedluza ostatnie slowo.Uslyszalem te piosenke gdzies w szkole, nie pamietam ani slowa. Piosenka z pewnoscia anglojezyczna.
-
Piosenka, której nie znajduje ShazamJak się nazywa ta piosenka? Shazam ani nic innego jej nie wyszukuje, a google nawet ...