-
Co to za piosenka? TrudneJest to najprawdopodobniej hip hop lub rap, szukałem wszędzie w każdy możliwy sposób i niestety ...
-
Minuta[youtube.com] Witam poszukuje nazwy utworu z minuty 1:49
-
Piosenka zawierająca w teledysku grę z lat90 Duetpiosenka była podawana w wiadomościach 2018-2019. Młody raper z kobietą w średnim wieku blondynką, teledysk ...
-
do rozpoznania[www33.zippyshare.com] [www33.zippyshare.com] [www33.zippyshare.com]
-
wunderbarkawałek słyszałem przechodzą koło klubu fitness w refrenie często przewija się głos faceta baryton ze ...
-
Pomocy Prosze !!!!Siemka szukam nuty która leciała plus minus tak : tu ty tu ty turururu ty ...
-
Jaka piosenka lecijaka leci piosenka na początku odcinka u kaiko chodzi tą na ukulele. [youtube.com]
-
Miłość w Hongkongu - Hafen der Düfte, od 25 minutywitam, poszukuje tytułu piosenki która pojawia się w filmie do którego link dodam poniżej. Piosenka ...
-
Radio Radiostacja 2003-2005Siemanko, zakładam temat nie licząc na cokolwiek ale zawsze warto spróbować. Przypomniała mi się dzisiaj ...
-
szukam całej piosenkiwitam. podoba mi się piosenka z filmu do którego podaję linka. piosenka zaczyna się w ...
-
Co to za utwór?Cześć, jak brzmi tytuł utworu zagrany w 1:09 - 1:20 w poniższym filmiku?? [youtube.com] pozdrawiam
-
co to za piosenkaW teledysku jest chlopak ktory roznosil ulotki i byl biedny bylo pokazane ze mu ktos ...
-
Często grana w eska w 2013 r bodajze :)Inaczej nie potrafię tego zaśpiewać :D proszę o pomoc
-
Teledysk w którym spływa po ścianach czarna maźten teledysk widziałem jakoś w 2003-2012 rok pamiętam że kobieta wchodzi do pokoju i ...
-
Dziś na trójce. Włoska piosenka. Audycja Hirka Wrony. jakoś po 10:00Nadane dziś w "Przedpołudniu z Hirkiem Wroną" na "Trójce" o ok. 10:19. Żywa piosenka po ...
-
Muzyka z ramówki, intra radia zetPoszukuje utworu który leci co kilka godzin lub dni lub o nieokreslonych porach, jest to ...
-
Włoska piosenka ze śpiewakiem operowym z 2018 rokuCześć! Szukam piosenki wloskiej spiewanej przez spiewaka operowego. Leciala w popularnych stacjach radiowych, 2018/19, wiec ...
-
Wydaje mi sie że kiedyś to był hitKiedyś w radu usłyszałem utwór ale nie pamiętam słów Na pocztku utworu było słychać jak ...
-
Polska piosenkaSzukam piosenki o miłości. W teledysku dziewczyna podjeżdża srebrnym samochodem do chłopaka. Razem na kogoś ...
-
Proszę o pomoc!Szukam piosenki z oto tego couba. Nigdzie nie umiem się tego doszukać. Proszę o pomoc. [coub.com]
-
co to za piosenka z lat 90Prosze o pmoc w ustaleniu piosenki która spiewa Justyna Adamczyk tekst bo meszczyzna ...
-
Czarna WołgaWitam Poszukuje piosenki od 0:49 do 1:53 zna ktoś ?? [youtube.com]
-
Poszukuje piosenkiHejka... poszukuje piosenki z dawnych lat i jedyne co kojarzę to teledysk z gościem grającym ...
-
Piosenka z dźwiękiem zakłócania fal radiowych przez komórkę starego typu, Radiostacja ok.2003 r.Jeśli kojarzycie dźwięk jaki wydawały kiedyś głośniki przy łączeniu się komórki z anteną ( sms ...
-
Szukam piosenki z YT...(brak nazwy utworu w opisie)Poszukuje nazwy utworu z tego filmiku : [youtu.be] 6 min (shazam nie pomaga)... Z góry dzięki ;)