-
Nie potrafię znaleźć tytułuHej. Ostatnio przeglądając YouTube natrafilłam na filmik z tą piosenką. W opisie nikt nie podał ...
-
8bit? Utwór z siłowni PlatiniumCześć, będzie ciężko- utwór zasłyszany na przełomie 2015/2016 na siłowni sieci Platinium (wiem, że grają ...
-
Co to za piosenka ?Patrzyłem przez shazam i nic nie pokazuje a chciałbym się dowiedzieć tytuł utworu. Wrzucam link ...
-
Ktoś może rozpoznaje?Witam,szukam tytułu tego kawałka,może ktoś wie,co to jest? [youtube.com]
-
piosenka z vlogajaki jest tytuł piosenki z vloga [youtube.com] min 1:43
-
Ktoś pomoże?Może ktoś zna? :D
-
Piosenka z filmiku w tvWitam! Dopadlem ostatnio taka piosenkę w jakimś filmiku, mam tylko krótki fragment mp3 słabej jakości ...
-
nicnic
-
Potrzebuje pomocy. Chodzi o muzykę z jedno z filmików TVGRYplChodzi o muzykę która leci w tle od 2:00. Jest to na pewno muzyka synthwave ...
-
Kobieta na krańcu świata sezon 8 odcinek 4"be a one in the middle......... i am taking control" pojedyncze słowa, piosenka leci ...
-
W miare skoczna piosenka, ktora wykonuje kobieta i mezczyzna, oraz kobieta przedluza ostatnie slowo.Uslyszalem te piosenke gdzies w szkole, nie pamietam ani slowa. Piosenka z pewnoscia anglojezyczna.
-
Piosenka, której nie znajduje ShazamJak się nazywa ta piosenka? Shazam ani nic innego jej nie wyszukuje, a google nawet ...
-
Witam usłyszałem piosenkę za instagramie.Niestety shazzam tego nie łapie i może ktoś by kojarzyl.
-
rosyjska piosenka[coub.com] Mógłby mi ktoś pomóc zidentyfikować tą piosenke lub chociaż słowa. Dziękuje.
-
Piosenka z YT, teledysk gdzie ojciec zabijał matkęSzukam nazwy piosenki w której teledysku ojciec zabił matkę, później siebie, a gdy chłopak dorastał ...
-
Potrzebuję dokładnej nazwy remixu z podanego niżej filmiku[youtube.com] od 3:32 do 4:07 Z góry dziękuję.
-
Dwa zera - Widzę gwiazdySzukam kawałka rapowego, słuchałem go w latach 2012/2013, zaczynał się od przerywanych słów "Czuje, czuje ...
-
Polska wokalistka, neonowy teledysk, youtubePoszukuje piosenki. Piosenka polska, wokalistka, chyba jakas mloda, ale glowy nie dam. Teledysk to animacje na ...
-
Muzyka z livestream'a Pewdiepie'a?Konkretnie moment 01:44:44. [youtu.be]
-
Pilne Pomocy!!Pomóżcie mi znaleźć tytuł piosenki z linku : [youtube.com]
-
Muzyka z Youtuba PILNE pomóżcieWitajcie, od kilku dni tkwi mi w uszach jedna muzyka niestety nie znam tytułu. Przesyłam ...
-
muzyka z ABSTRA w filmiku nikt nie zna tytułu!podaje link do filmiku, nagranie zaczyna sie w 2:58 [youtube.com]
-
Polski rap na emigracjiSzukam nutki, gdzie była grupa Polaków na emigracji, w refrenie występował damski wokal, a ekipa ...
-
Dark n slowczy mozecie mi pomocznalezc tytul tej piosenki? [twitter.com]
-
Utwór w tle, prawdopodobnie NCS.Witam Chodzi o utwór w tyle w tym filmiku od 8:00.. [youtu.be]