-
6 nutek z filmu Aquaman,a bardzo znana melodiaW filmie Aquaman w momencie gdy Vulco pływa z Arturem po scenie z delfinami pojawiają ...
-
Muzyka z "Na dobre i na złe"NIedawno ktoś szukał chyba tego utworu. Na profilu youtube M. Kuczewskiego pojawił się właśnie ten temat. [youtube.com] ...
-
☹Jaki tytuł ma ta piosenka?☹Ze zwiastunu Mowgli Legenda Dżungli☹[youtu.be] Jaki tytuł ma ta piosenka w tle tego całego zwiastunu? Proszę o pomoc☹Bardzo mi zależy! Przypominam ...
-
Co to za nutkaOstatnio robiłem porządek i znalazłem stare płyty i taką mp3 co była na niej.. znacie ...
-
Piosenka z 6 odcinka zakochani po uszyCzy ktoś zna tytuł piosenki, ktora leci w serialu "Zakochani po uszy" w 6 odcinku, ...
-
Jaki tytuł ma utwór w zwiastunieW zwiastunie filmu diablo leci utwór w 1::55sek. Jaki on ma tytuł? [m.youtube.com]
-
Zakochani po uszy, odc.6Czy ktoś zna tytuł piosenki, ktora leci w serialu "Zakochani po uszy" w 6 odcinku, ...
-
Top Gear Vietnam SpecialWitam, czy może ktoś z was kojarzy utwór którego fragment leci : 23:39 W załączeniu link ...
-
jakie to piosenki?dosyć egzotyczne oraz ciężkie pytanie bo w międzyczasie goście rzucają padami a i muzyka leci ...
-
Pytanie o muzykęOstatnio, będąc na siłowni słyszałem pewien remix (wydaje mi się, że to był remix), pamiętam ...
-
Stalowa bestia Hitlera w FOKUS TVkto to śpiewa,zwiastun filmu dokumentalnego Stalowa bestia Hitlera w FOKUS TV
-
BaldTV - podkład muzycznyOrientuje się ktoś może jak nazywa się podkład muzyczny na wstępie filmu? [youtube.com]
-
Poszukuje nazwy piosenki z załącznikaWitam. Serdecznie proszę o pomoc w zanlezienu tutułu tej nuty z załączniki. Nazywa się "Vinyl drummx3" ...
-
jaka to piosenka ?jaka to piosenka leci 11:30 :[youtube.com]
-
Pomocy. Piosenka z płyty 2000r. :) hmmm pata pataWitam. Szukam piosenki którą kiedyś miałem na płycie to było mniej wiecie 2000rok Leciało mniej więcej ...
-
Hardstyle/HardbassWitam, szukam nutki z 5:25 [youtube.com]
-
Witam.Szukam utworu bardzo proszę o pomoc.A więc tak.Na pewno jest to gatunek Euro Dance, Euro House.Pierwszy i w zasadzie ostatni ...
-
Piosenka z dzikiemWitam, poszukuje piosenki która kiedyś leciała w tv (na kanale muzycznym). Teledysk był w formie ...
-
SzpitalBył kiedyś taki teledysk, gdzie akcja rozgrywała się w szpitalu. Klimat dość ciemny, kapela na ...
-
Co to za piosenkaSzukam piosenki z której pamiętam krótki fragment "When you give me a..." Pamiętam też, ...
-
Moscow Noir od 3ktoś wie co to za utwór ? jest na początku i samym końcu odcinka 3. ...
-
Teledysk z 2 kukiełkamiWitam jak w temacie. Szukam piosenki w stylu clubowym, w teledysku występują 2 kukiełki chłopaka ...
-
Jak się nazywa ten utwòr?Jest dziewczyna w szkole/laboratorium (nie pamiętam), i wchodzi po jakiejś drabinie czy czymś i ...
-
disco danceChodzi o utwór z tego filmiku z 4:25 min [youtube.com]
-
Piosenka z filmu Zuzanny BoruckiejSzukam piosenki, która zaczyna się od około 1:36 w tym filmiku Zuzi: [youtube.com] Tekst w refrenie: ...