-
CoubNastępny do rozpoznania [coub.com]
-
Ta ostatnia niedziela Mieczysław Fogg Rapowa wersjaChodzi mi o utwór z samplem Fogga gdzie niektóre zwrotki są rapowane a inne wplecione ...
-
-
Jaka to piosenkaWitam, może ktoś wie co to za piosenka Rosyjska z klimatów skinheadów {Niech żyje ...
-
Poszukiwany utwór, house, ADM 2003, sala bilardowa, vol 6Czy ktoś kojarzy co to za utwór? Poniżej link do zippyshare: [www42.zippyshare.com]
-
Ballada rockowaUsłyszałem tę piosenkę już z 6 lat temu i do tej pory nie mogę znaleźć ...
-
poszukuje piosenki - mężczyzna poszukuje/mija się z kobietąwitam poszukuję piosenki, ogólnie pamiętam tylko końcową sytuację teledysku gościa który idzie przez "las"/ dochodzi nad ...
-
Boysband z lat '90/'00Cześć. Poszukuję piosenki, którą widziałem na YouTube około 10-15 lat temu. Wydaję mi się, że ...
-
Piosenka z teleexpresu2-3 tygodnie temu w teleexpresie lub teleexpresie extra (chyba) zobaczyłem teledysk pewnej piosenki. Wydaje mi ...
-
Konkretny remix piosenki Satisfacion-Benny BenassiSzukam dokładnie tego remixu zaczynającego się od 1:01 do 1:07 Link:[youtu.be] Z góry dziękuje!!!
-
szukam piosenkisiemson szukam piosenki w której teledysku były jakby magiczne światła , akcja była w domu ...
-
Co to za utwór w 5:12 w tym filmiku?Tu jest link: [youtube.com] Proszę o tytuł i autora tego utworu.
-
6 nutek z filmu Aquaman,a bardzo znana melodiaW filmie Aquaman w momencie gdy Vulco pływa z Arturem po scenie z delfinami pojawiają ...
-
Muzyka z "Na dobre i na złe"NIedawno ktoś szukał chyba tego utworu. Na profilu youtube M. Kuczewskiego pojawił się właśnie ten temat. [youtube.com] ...
-
☹Jaki tytuł ma ta piosenka?☹Ze zwiastunu Mowgli Legenda Dżungli☹[youtu.be] Jaki tytuł ma ta piosenka w tle tego całego zwiastunu? Proszę o pomoc☹Bardzo mi zależy! Przypominam ...
-
Co to za nutkaOstatnio robiłem porządek i znalazłem stare płyty i taką mp3 co była na niej.. znacie ...
-
Piosenka z 6 odcinka zakochani po uszyCzy ktoś zna tytuł piosenki, ktora leci w serialu "Zakochani po uszy" w 6 odcinku, ...
-
Jaki tytuł ma utwór w zwiastunieW zwiastunie filmu diablo leci utwór w 1::55sek. Jaki on ma tytuł? [m.youtube.com]
-
Zakochani po uszy, odc.6Czy ktoś zna tytuł piosenki, ktora leci w serialu "Zakochani po uszy" w 6 odcinku, ...
-
Top Gear Vietnam SpecialWitam, czy może ktoś z was kojarzy utwór którego fragment leci : 23:39 W załączeniu link ...
-
jakie to piosenki?dosyć egzotyczne oraz ciężkie pytanie bo w międzyczasie goście rzucają padami a i muzyka leci ...
-
Pytanie o muzykęOstatnio, będąc na siłowni słyszałem pewien remix (wydaje mi się, że to był remix), pamiętam ...
-
Stalowa bestia Hitlera w FOKUS TVkto to śpiewa,zwiastun filmu dokumentalnego Stalowa bestia Hitlera w FOKUS TV
-
BaldTV - podkład muzycznyOrientuje się ktoś może jak nazywa się podkład muzyczny na wstępie filmu? [youtube.com]
-
Poszukuje nazwy piosenki z załącznikaWitam. Serdecznie proszę o pomoc w zanlezienu tutułu tej nuty z załączniki. Nazywa się "Vinyl drummx3" ...