-
nazwa teledyskuPoszukuje hitu 2016 lub 2017. często leciał w radiu i tv. Teledysk się zaczyną od ...
-
Co to za nuta z filmiku ?[youtu.be]
-
Poszukuje piosenkiWitam Ostatnio w radio eska lublin był grany utwór, jedyne co pamiętam to słowa (nie oryginalna ...
-
Co to za piosenka? TechnoCo to za piosenka? Techno
-
Piosenka z filmiku FIT LOVERSÓW na You...tubie :)Cześć, proszę pomóżcie mi znaleźć piosenkę , której 2 fragmenty słychać na You tubie w filmiku ...
-
Muzyka z reklamy aperitif z kina heliosw linku ponizej ejst film z reklamą aplikacji restauracji, co to za fajna muzyka gra ...
-
-
Proszę o pomoc w identyfikacji [eurosport, olimpiada 2018]Jest ktoś w stanie pomóc w identyfikacji utworu z oficjalnego kanału Eurosportu na youtube? Link ...
-
Poszukuje piosenkiWitam. Poszukuje jednej piosenki ktora kiedys mi sie spodobala i nie moge jej znalezc. Pamietam ...
-
Szukam dość starej piosenki...Pamiętam jedynie tyle, że miała podobne brzmienie do Santany albo Toto, czyli taki blues rock. ...
-
Jaka to piosenkaZnalazłem piosenkę w aplikacji Super Pads i zadaję do was pytanie czy ktoś może z ...
-
Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułuWitam. Potrzebuję pomocy w odnalezieniu tytułu podkładu muzycznego z fragmentu filmiku. Czas trwania: 0:00 - ...
-
Znacie tytuł i wykonawce?szukam wykonawcy, tytulu
-
Słyszalem ostatnio muzyke w klubieSzukam piosenki ktora w tytule ma we are ... th the .. a ...
-
Czy ktoś wie jaki to remix[coub.com] Trafiłem na ten o to film i wiem, tylko że jest to "Alan walker ...
-
Pomocy czy ktoś może zna?Pomocy szukam tytułu tej piosenki,
-
Mulatka / Trance / kręcone włosy / niebieska stylistykaKto zna nazwę tego kawałka - klimat techno / dance / trance - bardzo popularny ...
-
Oby tylko ktoś z was wiedział co to za remix :)Witam, rok temu byłem w zakopanym na imprezie, a teraz przeglądałem zapisane story ze snapa ...
-
Szukam tytułuPoszukuje piosenki był to Tiesto vs Paul van dyk rok 2018 z kobiecym głosem, który ...
-
Piosenka w tleNie wiem czemu, ale kojarzy mi się z czarnym girlsbandem z lat 90. Nie znalazła ...
-
Facet wyrywa dziewczyne ośmiornice i też sie w nią zmieniaHejka, szukam piosenki gdzie w teledysku koleś podrywa dziewczynę która wygląda jak człowiek ale potem ...
-
Tiesto?Witam poszukuje pewnej piosenki, kiedyś na tel. U znajomego pisało ze był to Tiesto vs ...
-
Piosenka remixBardzo proszę o pomoc co to za piosenka ???? niestety nigdzie nie mogę jej rozpoznać ...
-
co to za piosenkaWitam, poszukuje piosenki a mianowicie: puszczana była na vivie w latach 90-tych, śpiewała ją ...
-
Stary hh kawałek 8 czerwca 2003Hej, szukam starego i bardzo smutnego hip hopowego kawałka, pamiętam tylko wyrywkowo kawałek tekstu: "8 ...