-
jaka to piosenka ?jaka to piosenka leci 11:30 :[youtube.com]
-
Pomocy. Piosenka z płyty 2000r. :) hmmm pata pataWitam. Szukam piosenki którą kiedyś miałem na płycie to było mniej wiecie 2000rok Leciało mniej więcej ...
-
Hardstyle/HardbassWitam, szukam nutki z 5:25 [youtube.com]
-
Witam.Szukam utworu bardzo proszę o pomoc.A więc tak.Na pewno jest to gatunek Euro Dance, Euro House.Pierwszy i w zasadzie ostatni ...
-
Piosenka z dzikiemWitam, poszukuje piosenki która kiedyś leciała w tv (na kanale muzycznym). Teledysk był w formie ...
-
SzpitalBył kiedyś taki teledysk, gdzie akcja rozgrywała się w szpitalu. Klimat dość ciemny, kapela na ...
-
Co to za piosenkaSzukam piosenki z której pamiętam krótki fragment "When you give me a..." Pamiętam też, ...
-
Moscow Noir od 3ktoś wie co to za utwór ? jest na początku i samym końcu odcinka 3. ...
-
Teledysk z 2 kukiełkamiWitam jak w temacie. Szukam piosenki w stylu clubowym, w teledysku występują 2 kukiełki chłopaka ...
-
Jak się nazywa ten utwòr?Jest dziewczyna w szkole/laboratorium (nie pamiętam), i wchodzi po jakiejś drabinie czy czymś i ...
-
disco danceChodzi o utwór z tego filmiku z 4:25 min [youtube.com]
-
Piosenka z filmu Zuzanny BoruckiejSzukam piosenki, która zaczyna się od około 1:36 w tym filmiku Zuzi: [youtube.com] Tekst w refrenie: ...
-
Szukam piosenki z zwiastu z serialu Pierwszej miłości.Może ktoś zna. : ) [youtube.com]
-
-
Nazwa melodii z serialu Peaky Blinders.Witam, szukam melodii, którą usłyszałem w serialu Peaky Blinders. Natrafiłem na nią też we fragmencie ...
-
Nutka z filmu instagram[instagram.com] Witam Poszukuje nutki z filmiku,czy może ktoś jest w stanie to rozpoznac ? Dziękuję
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki? (NAGRANIE) BułgarskaZna ktoś tytuł tej piosenki?
-
Jak sie nazywa ta muzyka?Wie ktos jak sie to nazywa?
-
Co to za piosenkaPiosenka z pogranicza Rocka i Metalu. Jedyne co pamiętam to para, mężczyzna miał czerwonego pickupa, ...
-
Blagam O Pomoc Bardzo ZalezyWitam pomógł by ktoś znaleźć piosenkę nie znam tytułu ani wykonawcy wiem że wykonawców było ...
-
Muzyka przy której Kosa trenowałWitam jak się nazywa muzyka można powiedzieć ze motywacyjna przy której Kosa się przygotowywał w ...
-
Czy ktoś wie o jaką piosenkę chodzi?Hej, szukam piosenki, ale sama nie wiem o niej za dużo. Wiem, że w jej ...
-
wie ktos co to za numerek mega[www25.zippyshare.com]
-
co to za kosiarka :)[www36.zippyshare.com]
-
co to a utworek bo fany[www72.zippyshare.com]