-
Szukam piosenki z zwiastu z serialu Pierwszej miłości.Może ktoś zna. : ) [youtube.com]
-
-
Nazwa melodii z serialu Peaky Blinders.Witam, szukam melodii, którą usłyszałem w serialu Peaky Blinders. Natrafiłem na nią też we fragmencie ...
-
Nutka z filmu instagram[instagram.com] Witam Poszukuje nutki z filmiku,czy może ktoś jest w stanie to rozpoznac ? Dziękuję
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki? (NAGRANIE) BułgarskaZna ktoś tytuł tej piosenki?
-
Jak sie nazywa ta muzyka?Wie ktos jak sie to nazywa?
-
Co to za piosenkaPiosenka z pogranicza Rocka i Metalu. Jedyne co pamiętam to para, mężczyzna miał czerwonego pickupa, ...
-
Blagam O Pomoc Bardzo ZalezyWitam pomógł by ktoś znaleźć piosenkę nie znam tytułu ani wykonawcy wiem że wykonawców było ...
-
Muzyka przy której Kosa trenowałWitam jak się nazywa muzyka można powiedzieć ze motywacyjna przy której Kosa się przygotowywał w ...
-
Czy ktoś wie o jaką piosenkę chodzi?Hej, szukam piosenki, ale sama nie wiem o niej za dużo. Wiem, że w jej ...
-
wie ktos co to za numerek mega[www25.zippyshare.com]
-
co to za kosiarka :)[www36.zippyshare.com]
-
co to a utworek bo fany[www72.zippyshare.com]
-
Co to za 2 nutki od 7:08 i od 8:20?[youtube.com]
-
Poszukuje nazwy utworu z filmiku:Hej, szukam nazwy utworu z tego materiału który załączam z zapytaniem
-
Co to za nutka od 11.54?Czy wie ktoś co to za utwór od 11.54 błagam o odp [youtu.be]
-
-
Piosenka z Foot Truck (z Łukaszem Fabiańskim)Co to za muza od 6:02? [youtu.be]
-
Amerykański rap, jaka to piosenkaChodzi o utwór w tym filmiku: [youtu.be] fragment od 8:10 do 8:14, niestety tylko 4 ...
-
utwór dla DjaMoże ktoś kojarzy utwór stworzony przez DJów dla Dja (nie pamiętam jakiego) który zmarł bodajże ...
-
Teledysk na siłowni - spadający mężczyzna na dużą kobietę.Witam Na siłowni widziałem teledysk w którym pomniejszony i powielony kilkanaście razy mężczyzna spada na wielką ...
-
-
Co to za odgłos ?!?!Siemka, W 2:36 jest podstawiony taki odgłos jakby uderzenia. Ktoś wie jak on się nazywa? [youtube.com]
-
Grając na gitarze przypomniała mi się piosenkaPlik z dyktafonu w załączniku. Z tekstu wiem tylko że było w pewnym momencie powiedziane ...
-
Dość stara piosenka z teledyskiem - Kobieta, delikatnym wokalem nuci chyba w refrenie coś w stylu...Dość stara piosenka z teledyskiem - Kobieta, delikatnym wokalem nuci chyba w refrenie coś w ...