-
Piosenka z cityfit, "close to me"W teledysku jest mężczyzna, który jeździ na deskorolce, a później używa kolorowych flar. Tytuł wyświetlał ...
-
Co to za nutka, proszę o tytułJak wyżej :)
-
Jaka to muzyka w filmiku?Siemka, próbuje znaleźć muzykę z tego filmiku [youtu.be] . Zna ktoś może?
-
Nazwa Piosenki 6ix9ine[youtu.be] od 0:48 się zaczyna
-
dużo trąbki mało słówszukam piosenki/utworu który usłyszałem w "graniu na czekaniu" podczas pracy i wybierania numerów. utwór brzmi bogato, ...
-
Jaka to muzykaNie wiem czy dobry prefix ale przechodząc do rzeczy, jak się nazywa oryginał? [youtu.be]
-
Teledysk ze starymi kasetamiCześć! Kojarzy ktoś może nazwę utworu gdzie na teledysku głównie była przedstawiona stara kaseta(albo kasety) i ...
-
Co to są za nutkiProsiłbym o tytuły tych nutek [youtube.com] z góry dziekuje
-
Jaki tytuł na końcu filmiku?Witam serdecznie ;-) Po raz kolejny WAS proszę o tytuł piosenki z filmiku zaczyna sie ...
-
[SEARCH] Hip Hop/Rap Old SchoolSiemasz, mam konkretny problem. Pamiętam wszystko z nutki, za wyjątkiem autora, tytułu i liryki. Opiszę ...
-
Piosenka z YouTube!? Proszę o pomoc osób które tworzą filmiki na YTWitam. Poszukuję piosenki z filmiku [youtu.be] dokładnie od 21 s zaczyna się muzyka. Za nic ...
-
Nazwy z setaWitam Chciałbym prosić o pomoc w rozpoznaniu kawałków z tego seta: Większość pewnie jest przed premierą ...
-
Pamiętam teledysk, nie pamiętam piosenkiSzukam piosenki. Kojarzę, że było mniej więcej z 2015 roku. Anglojęzyczna. Wszystko dzieje się na ...
-
Proszę o rozpoznanie utworu w tle[youtube.com] będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś rozpozna :)
-
Co to za nutki ?W tym od 2:20 [youtube.com] a w tym od 2:01 [youtube.com] Z góry Ślicznie Dziękuję :D
-
Bardzo proszę o pomocSzukam piosenki, wydaje mi się, że hiszpańskojęzycznej(dlatego nie zacytują ani pół słowa), którą zaczyna damski ...
-
Co to za piosenka? DubstepSzukam piosenki ale znam tylko teledysk. Był to dubstep. W klipie były dzieciaki w takim ...
-
Reklama filmu Boyhood na tvn7Co to za piosenka, słowa to chyba "The sun is shining brighter". W załączniku jest ...
-
Co to za muzyka?[youtube.com]
-
Pluto NashPoszukuję tytułu utworu z filmu Pluto Nash z Eddie Murphy w trakcie sceny, jak auto ...
-
Na dobre i na złe odc. 732 (skrót poprzednich odcinków) (MP3)Witam. Załączam urywek muzyki która leci w tle na samym początku odcinka 732 , słabo ...
-
Ktoś zna tę piosenkę? Rosyjska, shazam i snap nie dają rady :((Jak w tytule. Zna ktoś? [youtube.com]
-
Nagrałem dość spory kawałek tego utworu z filmiku na youtube......ale midomi mi nic nie znajduje. Proszę o pomoc.
-
Nutka z vloga[youtube.com] Od 8:19 do 8:35
-
piosenka z filmikuWitam:-) Czy kojarzy ktoś sutora tego tracku, tytuł bądź autorów i tytuły, którzy robia podobne rzeczy? [youtube.com]