-
Pamiętam teledysk, nie pamiętam piosenkiSzukam piosenki. Kojarzę, że było mniej więcej z 2015 roku. Anglojęzyczna. Wszystko dzieje się na ...
-
Proszę o rozpoznanie utworu w tle[youtube.com] będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś rozpozna :)
-
Co to za nutki ?W tym od 2:20 [youtube.com] a w tym od 2:01 [youtube.com] Z góry Ślicznie Dziękuję :D
-
Bardzo proszę o pomocSzukam piosenki, wydaje mi się, że hiszpańskojęzycznej(dlatego nie zacytują ani pół słowa), którą zaczyna damski ...
-
Co to za piosenka? DubstepSzukam piosenki ale znam tylko teledysk. Był to dubstep. W klipie były dzieciaki w takim ...
-
Reklama filmu Boyhood na tvn7Co to za piosenka, słowa to chyba "The sun is shining brighter". W załączniku jest ...
-
Co to za muzyka?[youtube.com]
-
Pluto NashPoszukuję tytułu utworu z filmu Pluto Nash z Eddie Murphy w trakcie sceny, jak auto ...
-
Na dobre i na złe odc. 732 (skrót poprzednich odcinków) (MP3)Witam. Załączam urywek muzyki która leci w tle na samym początku odcinka 732 , słabo ...
-
Ktoś zna tę piosenkę? Rosyjska, shazam i snap nie dają rady :((Jak w tytule. Zna ktoś? [youtube.com]
-
Nagrałem dość spory kawałek tego utworu z filmiku na youtube......ale midomi mi nic nie znajduje. Proszę o pomoc.
-
Nutka z vloga[youtube.com] Od 8:19 do 8:35
-
piosenka z filmikuWitam:-) Czy kojarzy ktoś sutora tego tracku, tytuł bądź autorów i tytuły, którzy robia podobne rzeczy? [youtube.com]
-
Czarno-biały teledyskSzukam piosenki, której słuchałam kilka lat temu. Była dość popularna bo leciała nawet w radiu ...
-
filmik krótkiego spotuSzukam tytułu muzyki z klipu z poniższego linku: [youtube.com]
-
Track z seta![youtube.com] Szukam utworu zaczynajacego sie od 13:02
-
Co to za remix?Napewno są jakieś elementy z Mi gente, ale nic nie mogłem znaleźć. Może ktoś kojarzy ...
-
utwór w tle streamaUtwór leciał na live streamie u pewnego gracza Heroesów 3 na platformie Twitch tv: [clips.twitch.tv]
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?Nie pamiętam ani wykonawcy ani tytułu. Kojarzę teledysk. Piosenka mogła lecieć ponad 10 lat temu. ...
-
francuska piosenka :/Witam, szukam piosenki, której totalnie nie pamiętam, ale pamietam kilka szczegółów z teledysku do niej. ...
-
Szukam serialu sprzed 10 lat o statku zamieszkanym przez duchySerial był o grupie dzieciaków, które przychodziły na statek, a w nim mieszkały duchy sławnych ...
-
Co to za utwór[youtube.com]
-
Jak nazywa się piosenkaWitam jak nazywa się piosenka który teledysk był taki jedna kobieta śpiewała na plaży nad ...
-
Młoda, polska wokalistka, piosenka chyba o śmierci, na końcu teledysku wokalistka spotyka mężczyznęKilka miesięcy temu wkręciła mi się piosenka (na youtube) i teraz nie mogę sobie przypomnieć ...
-
Ktoś zna może wykonawce tego utworuPiosenka nagrana z radia w latach 90 na kasetę magnetofonową i przegrałem do PC.. Shazam ...