-
Muzyka z filmu Zabawa ZabawaCześć, wie ktoś co to za nutka która leci w tle w zwiastunie od 1:17 ...
-
Piosenka, tytułCześć! Szukam tytułu tej piosenki
-
proszę o tytuł jeśli ktoś coś[youtube.com]
-
piosenka z Tesco marzec 2019Jak w tytule, rytmiczny, bardzo pozytywny utwór.
-
Teledysk - powtarzająca się akcja, chłopak ginie na końcuCześć! Proszę o pomoc - wszelkimi sposobami próbuje odnaleźć piosenkę/teledysk, w którym jest zakochana para ...
-
Szukam tytułu piosenki po opisie teledyskuChodzi o piosenkę jakoś z lat 2015 - 2017. Całą śpiewa jedna kobieta, ale nie ...
-
Ultra Trudna Piosenka Do Odnalezienia ( Wyzwanie )witam Podobno jest tu kilku niezłych poszukiwaczy. Rzucam więc wyzwanie. Poszukuję nazwy piosenki, która zaczyna ...
-
Stara piosenka z tekstem "Ocalić twarz"Szukam piosenki, której refren brzmiał dokładnie tak: "Ocalić twarz, ocalić twarz to jedno tylko mi ...
-
Nazwa piosenkiPilnie poszukuję nazwy piosenki nagranej w kawiarni, tekst jest naprawdę prosty, nie wiem czy tak ...
-
Piosenka usłyszana w sklepie :DWitam, jak w tytule, poszukuję piosenki którą kiedyś usłyszałem w sklepie. Zrobiłem nagranie, link poniżej. Przepraszam ...
-
Muzyka z zapowiedzi FameMMA3[youtube.com] Łapcie linkacza, nigdzie nie mogę ogarnąć nazwę nutki, może to być zlepa 2 nut, ...
-
Jaka to piosenka z tego filmiku (od 3;17)[youtube.com] Od 3;17
-
Film z teledysku jakiegos raperaRano na yt słuchałam muzyki i wpadłam na jakis chyba polski rap w ktorym był ...
-
Jaka jest nazwa piosenki, której używa WooKash w swoich filmikach?[Youtube.com] Chciałbym sobie posłuchać piosenki, którą WooKash dodaje do swoich filmików, komentuję (Pytam) ale nikt ...
-
Jak nazywa się piosenkaWitam jak nazywa się piosenka który teledysk był taki jedna kobieta śpiewała na plaży nad ...
-
Czyzby to byla Ania Dabrowska?Szukam piosenki, ktora slyszalam kilka dni temu w Meloradio. Glos wokalistki nieco odobny do Ani ...
-
Teledysk z około 10-15 lat temu...Muzyka może coś z house... Raczej bez śpiewu. Scena na lotnisku, jadą walizki po taśmach, ...
-
Co to za muzyka?[youtube.com] 0:11 identyczny, prawie może identyczny podkład na początku ma muzyka w którym śpiewa mężczyzna ...
-
Piosenka z motobandyWitam zna ktoś nutke z 0:10 [youtube.com]
-
Znajoma melodiaInteresuje mnie pierwsza minuta w tym nagraniu. Kojarzę skądś początek na tym nagraniu, może ktoś pomoże? [youtube.com]
-
Szukam utwory z imprezującą dziewczyną w teledyskuSzukam dość specyficznej piosenki, o której bardzo mało pamiętam. Piosenka wydana jakoś między 2012 - ...
-
Pomocy :)Witam :) Poszukuje tytułu piosenki (lata2003 w górę, chyba) pamiętam tylko teledysk w którym ...
-
Do You Know Where You're Going ToDzień Dobry . Szukam piosenki o tym tytule "Do You Know Where You're Going To" ...
-
Jak nazywa się oryginalny utwór?Witam! Chodzi o piosenkę-parodię "Każdy ziom zbiera złom". Jestem pewien, że ta piosenka jest oparta ...
-
Czy ktoś wie co to za piosenka Film Transporter?Czy ktoś wie co to za piosenka w filmie Transporter? słychać ją w 42:26 minucie ...