-
Co to za piosenka ?Szukam piosenki, której teledysk miał forma graficzna. Nie grali w nim ludzie. Przedstawiał on jakby ...
-
Francuska piosenka viva 2000-2008Witam, Poszujuje piosenki z teledyskiem. Tekst francuski. Bardzo ladna delikatna gitara. Ogolnie to jest ballada. Teledysk ...
-
Co to za piosenka ???Witam !! Słucham zasłyszanej niedawno piosenki w której elementem przewodnim - prawie przez cały czas ...
-
UtwórJak się nazywa ten utwór?? Jest to wycinek z seta
-
Piosenka z filmu na YTProsze podałby ktoś piosenkę z tego filmiku [youtube.com]
-
Piosenka podobna do innejCzy kojarzy ktoś do czego podobny jest refren w tej nucie? [youtube.com] (od 1:00)? Na ...
-
Cześć, poszukuje piosenki użytej w filmiku.[coub.com] Shazam niezbyt daje rade.
-
Stara piosenka, początek dźwięk zamykanych drzwiWitam, mam nadzieję że będzie mi ktoś w stanie pomóc. Od dłuższego czasu męczy mnie ...
-
Bardzo fajny kawałeczek!Proszę znawców elektronicznych klimatów o pomoc, bardzo fajny kawałeczek!!
-
Znana piosenkaWiem że piosenka jest dość znana. Męski wokalista, w refrenie jest takie coś "łołoło łołu". ...
-
co to za kawałekwie ktoś co to za kawałek od 0:46 [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka?[youtube.com]
-
prosze o pomoc znalezieniu tej poiosenkiszukam juz jej czas ale bez rezultatow mam nadzieje ze tu sie uda jest to ...
-
Muzyka z filmu Zabawa ZabawaCześć, wie ktoś co to za nutka która leci w tle w zwiastunie od 1:17 ...
-
Piosenka, tytułCześć! Szukam tytułu tej piosenki
-
proszę o tytuł jeśli ktoś coś[youtube.com]
-
piosenka z Tesco marzec 2019Jak w tytule, rytmiczny, bardzo pozytywny utwór.
-
Teledysk - powtarzająca się akcja, chłopak ginie na końcuCześć! Proszę o pomoc - wszelkimi sposobami próbuje odnaleźć piosenkę/teledysk, w którym jest zakochana para ...
-
Szukam tytułu piosenki po opisie teledyskuChodzi o piosenkę jakoś z lat 2015 - 2017. Całą śpiewa jedna kobieta, ale nie ...
-
Ultra Trudna Piosenka Do Odnalezienia ( Wyzwanie )witam Podobno jest tu kilku niezłych poszukiwaczy. Rzucam więc wyzwanie. Poszukuję nazwy piosenki, która zaczyna ...
-
Stara piosenka z tekstem "Ocalić twarz"Szukam piosenki, której refren brzmiał dokładnie tak: "Ocalić twarz, ocalić twarz to jedno tylko mi ...
-
Nazwa piosenkiPilnie poszukuję nazwy piosenki nagranej w kawiarni, tekst jest naprawdę prosty, nie wiem czy tak ...
-
Piosenka usłyszana w sklepie :DWitam, jak w tytule, poszukuję piosenki którą kiedyś usłyszałem w sklepie. Zrobiłem nagranie, link poniżej. Przepraszam ...
-
Muzyka z zapowiedzi FameMMA3[youtube.com] Łapcie linkacza, nigdzie nie mogę ogarnąć nazwę nutki, może to być zlepa 2 nut, ...
-
Jaka to piosenka z tego filmiku (od 3;17)[youtube.com] Od 3;17