-
stara reklama rafaelloz pewnością niektórzy z was pamiętają, ( reklama emitowana jak sobie przypominam 1996-1999, wróciła po ...
-
Mentalista FOX zapowiedź kwiecień 2019Hej, czy może ktoś zna utwór z zapowiedzi poniżej? [foxtv.pl] Strasznie wpada w ucho, a nie mogę nigdzie ...
-
Muzyka w 3:47Ktoś wie jak się nazywa nuta w tym filmiku? Minuta 3.47 [youtube.com]
-
piosenka to nie tylko dźwięki / zagraniczny artysta śpiewa po polsku - śląskie regionywitam szukam piosenki słuchanej w radio przejazdem przez Śląsk (radio Bomblik) artysta śpiewał zaciągając lekko tak jakby ...
-
Polski rap/hip hop 2011 - 2015na początku na maksa spichowany głos jakiejś kobiety mówiący coś w stylu "oh yeah yeah". głos ...
-
Kto jest wykonawcą tej piosenkiKto jest wykonawcą tej piosenki
-
Czy ktoś wie jak sie nazwa ten utwor?Niezbyt dobra jakość, ale tylko takie nagranie posiadam.
-
Piosenka Eurosport ekstraklasaWitam, tak jak w tytule. Poszukuję piosenki z podsumowania spotkań Lotto ekstraklasy w eurosporcie.
-
Piosenka z motylami na pięknej plaży, śpiewa kobietaSzukam ją już parę lat. Piosenka w miarę wolna, teledysk na plaży. Piasek ma szerokość ...
-
Jaki i czyj utwór w reklamie oleju revline w AntyradioReklama oleju revline w Antyradio. Raz po raz powtarzana, ciekaw jestem jaki to utwór wykorzystano ...
-
Polska piosenka po angielsku lata 90/2000Siemanko!! Od paru dni siedzi mi w głowie pewna polska piosenka z lat przełomu 90/00’, ...
-
Seven Nation Army - jaki remix?Tak jak w temacie - w załączniku plik z MP3. Proszę o pomoc.
-
Jaki tytuł tej piosenki? (Nagranie)Jaki tytuł tej piosenki?
-
Co to za utworek? :)Witajcie! Zna ktoś utwór z końca tego filmiku? [youtube.com] pozdrawiam!
-
Armin Van Buuren - In And Out Of Love (Remix?)Witam, kilka dni temu słyszałem na ulicy na głośniku kawałek Armin Van Buuren - In ...
-
Utwór z załącznika, klubowyCześć, czy ktoś zna może nazwę utworu z załącznika? Nie musi być nawet konkretny mix. ...
-
Jak nazywa sie ta nutkaWitam kiedyś znalazłem faja nutke ale nie moge sobie przypomnieć tytułu. W klipie biały facet(rasista ...
-
Szukam pioseneczkiSzukam piosenki, raczej starszej (wydaje mi się, że gdzieś te czasy Hani Montani), nie mam ...
-
Co to za piosenka?Czy ktoś kojarzy co to za piosenka na początku filmiku?? [youtube.com]
-
Ktoś wie ???[youtube.com] Piosenka z 41:30!!!
-
Co to za piosenkaPiosenka rockowa zaczyna się spokojnie nawet, gitara elektryczna gra jakaś tam melodie, w zwrotce mi ...
-
ojciec wozacy dzieci po nocy w auciePiosenke kojarze z youtube, dopieor na koncu jest wspomniane ze to reklama samohodu (nie pamietam ...
-
Francuski Rap 2016Szukam francuskiej posienki z bodajże 2016. W teledysku było dużo ludzi na ulicach związanych z ...
-
Co to za utwór?Utwór pochodzi z youtube byl wklejony do filmiku z funny moments