-
Piosenka z artykułu o Krzysztofie PiątkuWitam Proszę o podanie tytułu piosenki z artykułu o Krzysztofie Piątku od 17s. [sport.onet.pl]
-
Piosenka - Polska - Nostalgiczna - Lata 2000-2010Hejka wszystkim. Mam pytanie, otóż szukam piosenki która utknęła mi w pamięci. Pamiętam, że kojarzy ...
-
Piosenka ze sklepuSłyszałam ta piosenkę w sklepie więc musi być nowa. Widziałam tylko kawałek teledysku, był tam ...
-
drum&bass albo dubstepCześć, czy ktoś zna może utwór z poniższego linku? Shazam/Soundhound nic nie znalazł. [www58.zippyshare.com]
-
Początek filmuCo to za piosenka z początku filmu? [youtu.be]
-
Piosenka na youtube z dziećmi w szkole w teledyskuSzukam, wydaje mi się popularnej ostatnio piosenki gdzie w teledysku występują bodajże dzieci w szkole, ...
-
Tytuł PiosenkiMoglibyście przypomnieć tytuł tej piosenki. Zaczyna się ona słowami "Hold me now and don't let ...
-
TRUDNE ZADANIE, dość popularna spokojna piosenka radiowaNiestety nie wiem nic poza tym, że wokalistką jest kobieta. Część, którą zanuciłem (mam nadzieję ...
-
Jaki tytuł nosi ten utwór ?Znalazłam pewne nagranie na którym znajduje się motyw z jakiegoś znanego utworu ,ale zupwłnie nie ...
-
Muzyka z filmiku od 0:40[youtube.com]
-
Muzyka z minuty 4:20Co to za nuta z filmu Fabia? [youtu.be]
-
Co to za teledysk PL 2002-2007 r. wykonawca chyba Grupa OperacyjnaPrzede wszystkim witajcie. Proszę Was o pomoc w rozpoznaniu polskiego teledysku. Wykonawca chyba Grupa Operacyjna ...
-
Co to za wykonawca i tytuł piosenki?Witam serdecznie. Pytanie już było raz, ale odpowiedź była połowiczna. Znajomy poprosił mnie o pomoc w ...
-
Witam szukam piosenki z filmu "Rendel"piosenka jest grana podczas pierwszej walki... wrzucam mp3.ta piosenka zaczyna się od 1:15 m
-
Jaka muzyka w tle?Szukam melodii z tego filmiku. Jest to też używane w wielu reklamach itp. Zaczyna się 1:23 [youtube.com]
-
Piosenka imprezowaPomógłby mi ktoś znaleźć wykonawce lub tytuł piosenki z której znam może ze 4 zdania? "Do ...
-
Poszukuje piosenki!Poszukuje piosenki z 4 minuty i 52 sekundy , wiem tylko tyle że jest to ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Szukam Piosenki z Mojego Nagrania / Techno-TranceNagranie wrzuciłem na zippy : [www110.zippyshare.com] Jedyny plus to że w miarę czysto nagrane ...
-
Proszę o pomoc!! ciągle mnie męczy ta piosenka a nie mogę przypomnieć sobie tytułu i wykonawcyPiosenkę rozpoczyna dość dość ostre brzmienie gitary, w teledysku pojawia się pociąg(jest stary, parowy). Cały ...
-
Clip do utworu, na którym wyzywają się na pojedynki breakdance i tańczą na ringuWitam wszystkich. Szukam piosenki całkiem nowej z przed kilku 2, 3 lat wstecz. Pamiętam, że na ...
-
Tematyka piosenkiWitam. Szukam piosenki którą słuchałem jakiś czas temu i z głowy wyleciał mi tytuł. Jest ...
-
Pomożecie znaleźć piosenke?Część, wczoraj t.j 30 kwietnia w sklepie H&M leciała piosenka w której były słowa "my ...
-
utwór z reklamy ?szukam tej muzyki dla kolegi bo spać nie może biedak :D[youtube.com]
-
Muzyka z klubu Protector BiałaZostała nagrana w klubie w wielkanoc, na imprezie w poniedziałek tj. 22.04.2019