-
Nie pamietam nazwy piosenkiWitam chciałbym sie dowiedzieć jaka to była piosenka bo nie pamiętam nazwy utworu, ale w ...
-
Jaka to piosenka?Hej, czy możecie mi pomóc w ustaleniu tytułu piosenki z filmiku?
-
co ta za utwór z lat 2004-06Witam szukam piosenki w stylu D-tune, east Clubbers, C-bool z tamtych lat Można było ją ...
-
Teledysk z imprezy i gość z maską koniazukam piosenki chyba zagranicznej Ale nie jestem pewny. Teledysk to impreza w domu w którym ...
-
Poszukuję tytułuDzień dobry, poszukuję tytułu utworu, który rozpoczyna się w 9 sekundzie filmiku: [youtu.be]
-
jaki tytuł, wykonawcaWykonawca, chyba tede lub warszafski deszcz. Charakterystyczny był wysoko zaśpiewany dźwięk alarmu otwierania drzwi ...
-
Piosenka z wakacji w GrecjiBardzo proszę o podanie tytułu tej piosenki, ponieważ baardzo mi się spodobała na wakacjach w ...
-
Szukam kawałka z gry komputerowej z gatunku HIP - HOPWitam, poszukuje kawałka z gry. Nuta z gatunku Hip-Hop, trochę podobna do Eminem - Love ...
-
Muzyka z YtJaka nuta leci praktycznie przez cały filmik u Jacka Gadzinowskiego "????♂️ AGRESYWNE SKOKI ????♂️ YELLOWBOX ...
-
Piosenka z zapowiedzi Czarna Magia vol 1Jaki utwór leci w tle podczas wypowiedzi Asteka? 04:07 [m.youtube.com]
-
Muzyka z YoutubeSzukam piosenki z przed paru lat z dziewnczyna w bikini tanczaca na tle morza. Ktos ...
-
Proszę o pomocPiosenka którą szukam śpiewa dziewczyna, jest bodajże z 2012-15 roku(w tym okresie słyszałem ...
-
Nuzyka z walki tanecznej - Hip HopHej! Potrzebuje waszej pomocy - natrafiłem na taneczną bitwę na youtubie, gdzie poleciał sztos kawałek, ...
-
Wideo z dziewczyna w czarnym plaszczu trzymajaca maskeWitam szukam piosenki w teledysku jest piekna kobieta w czsrnym plaszczu trzymajaca maske, wydaje mi ...
-
Muzyka z radiaOstatnio słyszałem w radiu taką jedną piosenkę i nie moge jej znaleźć, pamiętam tylko że ...
-
-
Szukam piosenki po teledyskuW teledysku przedstawione jest kilka dni z życia dilera. Wchodzi w nocy do klubu i ...
-
Z Filmów FrizaGdzie znajdę taki dźwięk dzwoneczka?
-
Czy ktoś zna tę piosenkę?Mam stare nagranie z kasety, google niestety nie pomaga, może ktoś zna tytuł/ wykonawcę?
-
Piosenka z filmu Kochaj[youtube.com] Można usłyszeć tę piosenkę w tle od 32:39 Wielkie dzięki za tytuł :)
-
Co to za podkład podczas ważenia boxdela i kubańczyka ?[m.youtube.com]
-
Nieznany tytułProszę o pomoc, Jaki tytuł nosi ta piosenka??
-
Polska piosenka chyba z początku lat 80-tych.Znajoma szuka starego polskiego nagrania. Pamięta słowa: "....kiedy siadam do sniadania - dzwonek wola mnie do ...
-
Co to za kawałek? Trance/techno. Raczej prostePróbowałem Shazameme (za dużo krzyków), próbowałem wgrać na YT - bezskutecznie. Kawałek wydaje się być ...
-
Piosenka z ok 2004 rokuOgromna prośba o podanie tytułu i wykonawcy. Piosenka znaleziona na płycie z ok 2005 roku, ...